Popcorn Hour A-300 !!!

προσφατα αγορασα εναν 2.5 western digital my passport τον φορτωσα κ τον εβαλα πανω στον player στον οποιο ειχα ηδη συνδεδεμενο εναν 3.5 seagate.στην αρχη λειτουργουσε κανονικα ο δισκος κ γενικα καλα λειτουργει το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγω τον player δεν ανοιγει ο 2.5 δισκος.πρεπει να κλεισω κ να ξανανοιξω τον player καμποσες φορες μεχρει να ανοιξει το φωτακι του δισκου κ να λειτουργησει.εφ"οσον ανοιξει παιζει μια χαρα.τον 3.5 τον ανοιγει κανονικα με την πρωτη,εχει τροφοδοσια δικια του,ενω ο 2.5 wd ειναι usb.εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει,εχει θεμα ο δισκος η μηπως ο α300?

Είχα κι εγω αρχικά έναν ίδιο 2,5 usb2 αλλα δεν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα . Το θέμα ειναι ότι εγω έβαλα τα NMt apps εγκατεστημένα σ´ αυτόν και μετα απο 2-3 μήνες ο σκληρός τα παιξε. Το κλείνεις πατώντας παρατεταμένα το κουμπί power;

Προσπαθώ να συνδέσω το α300 με το πισι μέσω της θύρας usb 3.0 αλλά δεν μπορώ να το δω.
Στις συσκευές στο πισι μου τον δείχνει σαν αφαιρούμενο δίσκο αλλά στο "my computer" δεν μου εμφανίζεται για να κάνω μεταφορά αρχείων.Ασφαλή κατάργηση της συσκευής έχει.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει,έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;

Έχεις εσωτερικό φορμαρισμένο απο το μηχάνημα; Αν ναι τοτε θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει ext3 partitions

Εχεις σκληρό μεγαλύτερο απο 2tb? αυτο το που γράφει στο φόρουμ δεν το είχα υπόψιν γιατι εγω χρησιμοποιω εσωτερικό 500αρι. Απο ότι είδα ένα προγραμμα για win7 για να διαβάσει ext3 ειναι το ext2fsd. Πιστεύω ότι άμα googlαρεις θα βρεις και αλλα παρόμοια προγράμματα

όχι 2Τ είναι ο σκληρός,αλλά γράφει από 2 και πάνω.
Δοκίμασα αυτό που γράφουν στο mediatank έχω και το ext2fsd αλλά δεν μπορώ να τον δω,τέσπα δεν βγάζω άκρη το παρατάω.

Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και το παρακολουθώ πολύ καιρό.
Αγόρασα και εγώ το Α300 διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα σχόλια.
Αντιμετωπίζω όμως ενα πρόβλημα, όταν το συνδέω με την TV απευθείας με HDMI μου βγάζει εικόνα κανονικά, όταν όμως το συνδέω με τον ενισχυτή εχω τον DENON 1910 δεν έχω καθόλου εικόνα!
Εχεις κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Last edited:
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Ευχαριστώ AlexT.
Τελικά ήταν πολύ απλό το πρόβλημα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα σαν νέος χρήστης το Α300, για να κατεβάσω apps από το Market όπως και για να εγκαταστήσω το NMJ πρέπει να τοποθετήσω σκληρό δίσκο στο εσωτερικό του;

Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα σαν νέος χρήστης το Α300, για να κατεβάσω apps από το Market όπως και για να εγκαταστήσω το NMJ πρέπει να τοποθετήσω σκληρό δίσκο στο εσωτερικό του;

Ευχαριστώ.

μπορείς και με usb stick

Δηλαδή για να καταλάβω, πρέπει οπωσδήποτε να έχω βάλει ένα εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο είτε αυτό είναι σκληρός δίσκος η usb stick;
Η συσκευή δεν έχει κάποια εσωτερική μνήμη για αποθήκευση των δεδομένων?

Δηλαδή για να καταλάβω, πρέπει οπωσδήποτε να έχω βάλει ένα εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο είτε αυτό είναι σκληρός δίσκος η usb stick;
Η συσκευή δεν έχει κάποια εσωτερική μνήμη για αποθήκευση των δεδομένων?

ναι,πρέπει να βάλεις κάποιο αποθηκευτικό μέσο

ρε παιδες να ρωτησω κ εγω κατι?τελευταια κατεβαζω ταινιες σε μορφη bluray 720p απο εικονα τις παιζει μια χαρα,αλλα στις πιο πολλες απ"αυτες εχω θεμα με τους υποτιτλους.ειναι κανα 2 που τους παιζει κανονικα κ στις υπολοιπες ειτε βλεπει μονο αγγλικους ειτε δν βλεπει καθολου υποτιτλους.εχει κανεις να προτεινει κατι?

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Εχεις ορίσει Greek ως γλώσσα υποτίτλων από το μενου?
το εχω κανει απο την αρχη αυτο καποιο αλλο ειναι το προβλημα,γιατι ξαναλεω σε καποιες τους παιζει τους υποτιτλους αλλα στις πιο πολλες γιοκ υποτιτλοι!

Δοκίμασε και τις δύο επιλογές.
- Greek όπου βλέπει τους υπότιτλους σε κωδικοποίηση ANSI που είναι και στη συντριπτική πλειοψηφία τους.
- UTF-8 κάποιες σπάνιες φορές.

Γενικά δεν έχει θέμα με τους υπότιτλους.

Σε BDMV folder, εξωτερικούς υπότιτλους srt που τους βάζω για να τους δεί ? Μέσα στον ίδιο το φάκελο ?

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Σε BDMV folder, εξωτερικούς υπότιτλους srt που τους βάζω για να τους δεί ? Μέσα στον ίδιο το φάκελο ?
Εστω ότι έχεις το full BR-rip με τίτλο Avatar.

Δημιουργείς ένα νέο φάκελο με τον ίδιο τίτλο. Μέσα σε αυτόν ρίχνεις το rip με τον φάκελο και τους υπότιτλους τους οποίους μετονομάζεις σε Avatar.srt, οπότε έχεις: