Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Οχι Nika δεν εχω τρεξει YAMJ απο pc.
Μονο στο PCH στον εσωτερικο σκληρο στις ταινιες που εχω μεσα νομιζω εχει αυτο το προγραμμα,αλλα για εμενα ειναι αχρηστο,γιατι τις περισσοτερες ταινιες,που συνεχεια προσθετο,και διαχειριζομαι τις εχω στο pc,γι αυτον ακριβως τον λογο θα ειθελα ενα τετοιο προγραμμα στο pc

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Οχι Nika δεν εχω τρεξει YAMJ απο pc.
Μονο στο PCH στον εσωτερικο σκληρο στις ταινιες που εχω μεσα νομιζω εχει αυτο το προγραμμα,αλλα για εμενα ειναι αχρηστο,γιατι τις περισσοτερες ταινιες,που συνεχεια προσθετο,και διαχειριζομαι τις εχω στο pc,γι αυτον ακριβως τον λογο θα ειθελα ενα τετοιο προγραμμα στο pc

Θέλεις να σου εξηγήσω πρώτα για το πως να το τρέξεις και να διαβάσει στοιχεία από τον εξωτερικό δίσκο και μετά να πούμε για δίκτυο?

- MKV 3D support.
- Support .mk3d extension with StereoMode parameter (side-by-side,
top-and-bottom)
- mkvmerge v4.5.0 onwards includes this support.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=50579
δεν καταλαβαινω ...το sbs το υποστηριζουν τα παντα.Βασικα δεν θελει και τιποτα το ιδιαιτερο για να παιξει..
εκτος αν καταλαβα λαθος

:damnyou:ερχονται αποριες :
1) το yamj ειναι τοσο πολυπολοκο? πρεπει καθε φορα που βαζουμε ταινιες να κανουμε ολα αυτα ή ενημερωνεται μονο του?
2)αφου ιδρωσα και ξε ιδρωσα, ετρεξε το yamj και εβγαλε index εκει που εχω τις ταινιες.Αυτο εχω δυνατοτητα με ενα preview να το δω στο pc?
3) εκανε λαθη (yamj).Π.χ εβαλε τηλεοπτικη σειρα στις ταινιες, σε τηλεοπτικη σειρα εφαγε την δευτερη σαιζον κτλ .Αυτα πως διορθωνονται?
4)Μπορουμε στην υποθεση της ταινιας να παρεμβουμε (copy-paste με ελληνικο κειμενο)?
5) οταν δειχνει την περιληψη , και βγαζει το πλαισιο εκεινο που το βλεπουμε στο Info , χωραει μεσα ολη η περιληψη ή τρωει?
6)Το ΑΕΟΝ που μπαινει? (οχι χυδαιοτητες παρακαλω:flipout:)
Αυτα για το yamj...δεν ηταν πολλα ε?:smash:
Επισης τωρα που βγηκε και το τελευταιο firmware υπαρχει η δυνατοτητα οταν εχουμε μια full δομη BR να του βαλουμε καπου εξωτερικους υποτιτλους και να τους διαβασει απο εκει?

:damnyou:ερχονται αποριες :
1) το yamj ειναι τοσο πολυπολοκο? πρεπει καθε φορα που βαζουμε ταινιες να κανουμε ολα αυτα ή ενημερωνεται μονο του?
2)αφου ιδρωσα και ξε ιδρωσα, ετρεξε το yamj και εβγαλε index εκει που εχω τις ταινιες.Αυτο εχω δυνατοτητα με ενα preview να το δω στο pc?
3) εκανε λαθη (yamj).Π.χ εβαλε τηλεοπτικη σειρα στις ταινιες, σε τηλεοπτικη σειρα εφαγε την δευτερη σαιζον κτλ .Αυτα πως διορθωνονται?
4)Μπορουμε στην υποθεση της ταινιας να παρεμβουμε (copy-paste με ελληνικο κειμενο)?
5) οταν δειχνει την περιληψη , και βγαζει το πλαισιο εκεινο που το βλεπουμε στο Info , χωραει μεσα ολη η περιληψη ή τρωει?
6)Το ΑΕΟΝ που μπαινει? (οχι χυδαιοτητες παρακαλω:flipout:)
Αυτα για το yamj...δεν ηταν πολλα ε?:smash:
Επισης τωρα που βγηκε και το τελευταιο firmware υπαρχει η δυνατοτητα οταν εχουμε μια full δομη BR να του βαλουμε καπου εξωτερικους υποτιτλους και να τους διαβασει απο εκει?

Καλά 7.16 έγραψες για το YAMJ...σωστός

Έχουμε και λέμε
α) Όχι ΔΕΝ είναι .. βάζεις ταινίες τρέχεις ένα αρχείο στο PC και ενημερώνεται... (μπορείς να δοκιμάσεις και το ενσωματωμένο NMJ)
β) τρέχεις το αρχείο index.html που βρίσκεται στο φάκελο Jukebox στο PC. ΠΡΟΣΟΧΗ. Κάποια πράγματα δεν φαίνονται σωστά στο PC ενώ θα φαίνονται εντάξει στο PCH
γ) Δεν τα ονόμασες σωστά. Αν πρόκειται για ταινίες ακολούθα την τακτική: Nikos Galis o Iroas 1987 720p.mkv
Αν πρόκειται για σειρές...
TV Series\Legend of the Kicker\Season 1\Kicking Badly s01e01.mkv

Στην ονομασία των ταινιών και στην Επιλογή posters εξωφύλλων πάρε το Yanfoe (www.yanfoef.com) μονόδρομος

Στις Σειρές αν ακολουθήσεις τα παραπάνω θα είσαι 100% οκ (μέχρι να οριστικοποιηθεί η έκδοση Yanfoe v2)

δ) Ναι αλλά είναι παίδεμα αν πας έτσι... θα σε βοηθήσει όμως το Yanfoe

ε) Ανάλογα το πόσο μεγάλη είναι η περίληψη. Με το Yanfoe χρησιμοποιώ short Imdb Plot και είμαι εντάξει

στ) Το Aeon και κάθε skin μπαίνει στο φάκελο skins του YAMJ. Αλλάζεις το moviejukebox.properties και του βαζεις να βλεπει το ΑΕΟΝ και όχι το default. Έιχα βάλει το jukebox μου νομίζω στην ενότητα Α210 για κατέβασμα εκείνο έχει το ΑΕΟΝ και το αλλαγμένο properties file. Τσέκαρέ το

ζ) Θα το δοκιμάσω αργότερα. αν και νομίζω αν βάλεις Bluray.iso, Bluray.srt το αρχείο θα το δει...
Αυτα....

τωρα τα εκανα θαλασσα
πρωτα απο ολα τα yanfoef δεν καταλαβα τι αντικαθιστα και τι κανει ? δεν χρησιμοποιεις το yamj? αλλα ετσι και αλλιως το yanfoef δεν ειναι free.Τουλαχιστον εγω δεν ειδα κατι , και δεν μπορω να το βρω να το δοκιμασω
Δεν ξερω γιατι εχω μπερδευτει ετσι.Και αυτο με τις ονομασιες δεν μου το εχει ζητησει κανενα προγραμμα ,αλλά αν ειναι οπως το λες αντε να τα μετανομασω ολα,οσα ειναι λαθος

και καπου κατα λαθος βρηκα το δικο σου my yamj που ειχες ανεβασει..και παλι θαλασσα τα εκανα...τα νευρα μου

και καπου κατα λαθος βρηκα το δικο σου my yamj που ειχες ανεβασει..και παλι θαλασσα τα εκανα...τα νευρα μου

μην αγχώνεσαι απλά είναι...

το yanfoe απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις τα εξώφυλλα που θες για τις ταινίες και να τα χρησιμοποιήσει αυτά το YAMJ.. (αν δεν το κάνεις αυτό τότε το YAMJ χρησιμοποιεί αυτό που βρίσκει πρώτο για κατέβασμα)...
Δεν αντικαθιστά τίποτα :)

αφού κατέβασες το αρχείο που είχα ανεβάσει, τρέχεις πρώτα το YAMJ GUI Config (αν είναι για εξωτερικό δίσκο)...

απλα δεν ειναι..κοιτα ανοιξα το yanfoe , αφου βρηκα ενα free demo.Εχω 3 φακελους στις ταινιες : 3d-blu ray - hd movies.Διαβαζει επιλεκτικα και οτι θελει.Το δοκιμασα πολλες φορες.
Το yamj το δικο σου ,ανοιγει σε ενα dos παραθυρο (παναγια μου!! εχω να δω χρονια) κατι κανει , αλλου τα μπερδευει αλλου οχι αλλα ουτε καταλαβαινω τι σωζει και πως το σωζει.
Ελα να μην σε ζαλιζω αλλο.Θα το προσπαθησω λιγο ακομα , και αν δεν το καταφερω τα ακυρωνω ολα.Μιλαμε χτες μεχρι τις 5 το πρωι καθησα να δω αν μπορω.Δεν εχω ξαναδυσκολευτει ετσι σε αλλο προγραμμα

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Το yanfoe μια χαρά τα διαβάζει όλα... (τα media αρχεία μου τα έχω σε 5 δίσκους και τα διαβάζει κανονικότατα)...
αν δες έχεις σωστό όνομα της ταινίας μην περιμένεις να τα βρει...
Βέβαια εκεί βοηθά το yanfoe...
φτιάχνει και τα σωστά nfo αρχεία
αν δε βρει κάτι σωστά τότε του βάζεις το σωστό νούμερο από το imdb και τα κάνει μόνο του

Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα ρίξε private message να το πάμε βήμα βήμα..

Στο ξαναλέω τα βρίσκει όλα... και δουλεύει...

ισως τοτε επειδη ειναι preview mode.Το οδηγω σε εναν φακελο που εχω 40 ταινιες και βρισκει τις 3 πρωτες και σταματα. Λογικο αν ειναι demo , παραλογο να δωσω λεφτα χωρις να ξερω αν δουλευει.
Τεσπα..αυτα

ισως τοτε επειδη ειναι preview mode.Το οδηγω σε εναν φακελο που εχω 40 ταινιες και βρισκει τις 3 πρωτες και σταματα. Λογικο αν ειναι demo , παραλογο να δωσω λεφτα χωρις να ξερω αν δουλευει.
Τεσπα..αυτα

το preview απλά δεν έχει save

να ρωτήσω..
τι εννοείς βρίσκει μόνο τις 3

πας στο Movies Import Management βάζεις το directory που θες, ορίζεις και τις άλλες παραμέτρους σε YAMJ πατάς Update και?

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

το preview απλά δεν έχει save

να ρωτήσω..
τι εννοείς βρίσκει μόνο τις 3

πας στο Movies Import Management βάζεις το directory που θες, ορίζεις και τις άλλες παραμέτρους σε YAMJ πατάς Update και?

oπως ακριβως το περιγραφεις-παταω update βρισκει 3 απο τις 40+ ταινιες και σταματα.Απο εκει και περα παταω ενημερωση απο δικτυο ή κατι τετοιο , και τοτε τις ενημερωνει

Όταν λες δεν τις βλέπει εννοείς στον κατάλογο των ταινιών φαίνονται μόνο οι τρεις?

αν ναι πες μου ένα όνομα αρχείου που δεν βλέπει..

Και κάτι ακόμα..

αν σε τρομάζει το YAMJ πήγαινε στο NMJ μια χαρά είναι :)
(λίγο αργό στο πρώτο scanning)

απλά και εκεί πρέπει να έχεις σωστά τα ονόματα..
πχ ταινία με όνομα tbl-lotr1.mkv μην περιμένεις να βρεθεί τίποτα :)

Γενικά καλή ονοματολογία είναι για ταινίες πχ
Sporos.2011.720p.mkv (μπορείς φυσικά και χωρίς τελείες)

και για σειρές ότι είχα αναφέρει παραπάνω...

Εχει βγει νεο firmware με mkv 3d υποστηριξη??????????????
Δειτε στην σελιδα http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=50579

το ειδα και εγω και θα το δοκιμασω οταν ερθει το δικο μου. Παντως μιλαει για αρχεια sbs (side by side) τα οποια αναπαραγονται απο οποιοδηποτε player χωρις κανενα προβλημα .Τωρα τι εννοει ο ποιητης ακριβως δεν ξερω