Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Παιδιά καλησπέρα. Πως μπορω να κανω hard reset μέσα από popcorn? Εννοω αφου το έχω ξεβιδωσει. Γιατι εχει φαει τρελα κολληματα...

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.προ καιρου εκανα καποιο ξεκαθαρισμα στους σκληρους που ειχα συνδεμενους στο c-200.οταν τους ξνασυνδεσα δεν ξερω τι εχω κανει κι εναν εξαυτων οταν παω να τον ανοιξω δεν τον ανοιγει αλλα πρεπει να παω μεσο δικτυου του c-200 για να τον ανοιξη.με την νορμαλ μεθοδο απλως γυριζει η ροδελα σαν να μην μπορει να τον διαβασει.το περιεργο ειναι οτι αν εχω ξεσυνδεμενους τους αλλους δισκους η διαβασει πρωτα αυτον τον ανοιγει.τι μπορει να εχω κανει λαθος στης ρυθμισης?

Βοηθεια με popcorn c-200

προ καιρου αρχισα και ξεσκαρταρα τους σκληρους δισκους που ειταν συνδεμενοι στο 200.οταν τους ξανασυνδεσα ενας εξ αυτων μου κανει το εξης.εαν παω να τον ανοιξω με τον κλασσικο τροπο δηλ.enter δεν ανοιγει απλα γυριζει η ροδελα συνεχως στην οθονη και δεν μπορω να μπω στο περιεχομενο του δισκου.το περιεργο ειναι το εξης.αν προλαβει και τον διαβασει πρωτο τον συγκεκριμενο δισκο η δεν εχω αλλους συνδεμενους τοτε τον ανοιγει.επισης για να μπορω να μπαινω στα περιεχομενα ο μονος τροπος αυτη τη στιγμη ειναι να παω μεσο δικτυου απο το c-200.τοτε τον ανοιγει κανονικα αλλα ξαναλεω μονο μεσο δυκτιου.σιγουρα εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση?να τον βαλω σε ενα dockingstasion για να αλλαξω κατι στον δισκο μεσο lap-top?οποιος μπορει να βοηθησει,συμβουλεψει περιμενω απαντηση.

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

και με usb αλλα και σαν internal το ιδιο παρουσιαζει.στο pc που τον συνδεσα να περασω καποιες ταινιες δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα

Καλημερα σε ολους απο Δραμα.Απο πτωση κεραυνου το μηχανακι ειναι μεν στο ρευμα προσπαθει να κανει εκινηση αλλα τιποτε.Δοκιμασα και με εξωτερικο σκληρο αλλα τιποτε.Το αγορασα πριν απο 3 χρονια απο καταστημα της Θεσ/νικης αλλα δεν εχω πλεον διευθυνση.τι να κανω.....που να το στειλω.
Ευχαριστω.

Καλημερα σε ολους απο Δραμα.Απο πτωση κεραυνου το μηχανακι ειναι μεν στο ρευμα προσπαθει να κανει εκινηση αλλα τιποτε.Δοκιμασα και με εξωτερικο σκληρο αλλα τιποτε.Το αγορασα πριν απο 3 χρονια απο καταστημα της Θεσ/νικης αλλα δεν εχω πλεον διευθυνση.τι να κανω.....που να το στειλω.
Ευχαριστω.

Εάν σου αναβοσβήνει το power τότε είναι τροφοδοτικό, αλλιώς πλακέτα. Και στις 2 περιπτώσεις μάξιμουμ 100.

http://www.netexplorer.gr/

http://www.e-hw.gr/

Το e-hw.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Net Explorer Ε.Π.Ε., τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στη Λεωφ. Μεσογείων 575, 15343, Αγία Παρασκευή. Τα γραφεία μας είναι ανοικτά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 09:00 έως 17:00.
Τηλέφωνο: 210 6004535
Fax: 210 6008823

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί το μηχανάκι πάει να με τρελαίνει εδώ και 2 μήνες. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ενσωματωμένο jukebox του popcorn. Μέχρι και πριν 2 μήνες δούλευε καταπληκτικά ΚΑΙ απροβλημάτιστα. Μία μέρα πάω να περάσω 3 ταινίες και κάνοντας ανανέωση έμεινε ώρες κάνοντας scanning στη πρώτη ταινία και δεν προχωρούσε καθόλου η μπάρα προόδου. Reset, restart, ανανέωση βάσης δεδομένων, νέα βάση δεδομένων για το jukebox πρέπει να τα έκανα πάνω από 100 φορές.....τίποτα. Κάποιες ταινίες έχουν εξώφυλλα και κάποιες όχι. Ανάλογα βέβαια και σε τι viewing το έχω (λίστα, πίνακας, κατηγορίες) άλλες φαίνονται και άλλες όχι!!!!! Εχθές μπήκα στο σκληρό και διέγραψα τον φάκελο NMJ database ώστε να αφήσω οτιδήποτε αρχείο και να το ξαναστήσω από την αρχή. Αποτέλεσμα μηδέν. Πλέον όταν κάνω scanning δεν αναγνωρίζει και όλες τις ταινίες 91/145 και δεν βγάζει καθόλου εξώφυλλα. Any clues??????

το μηχανημα μπορει να παιξει BR ISO με εξωτερικους υποτιτλους?Το εχει δοκιμασει κανεις?

Λογικά μπορεί ´οπως και το α200 που είναι της ίδιας σειράς ..

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Νέο Firmware

Release date : 21 January 2013
Firmware version : 03-04-130115-21-POP-408-000

1. Minimum Firmware required is 03-04-110530-21-POP-408-000
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- AACS Key Update

================================================================================​===========

NMT Apps Version : 03-04-111220-21-POP-408

Release Notes :
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 03-04-120517-21-POP-408-000
2. Upgrade pure-ftp server to v1.0.32
3. Upgrade torrent transmission to v2.13
4. Fixed Transmission API issue

Ουσιαστικά upgrade στα κλειδιά για τα νέα BR...

καλησπερα.εχω το popcorn συνδεμενο με LEVEL ONE GSW-0507 5-PORT GIGABIT SWITCH.επισης ib-nas 4220-b με TP-LINK TL-SG1005D 5-PORT UNMANAGED GIGABIT DESKTOP SWITCH.οπως βλεπεται ολες οι συσκευες τουλαχιστουν αναφερουν οτι υποστηριζουν gigabit δηλ 10/100/1000.στο popcorn στις επιλογες δικτυου εχει 10/100 και αυτοματα.δεν αναγραφει πουθενα 10/100/1000.εγω το εχω βαλει στο αυτοματο.σε μεταφορα αρχειων απο τον nas στο popcorn η ταχυτητα ειναι απελπιστικα αργη.για αρχειο των περιπου 18g εκανε περιπου 50'.καπου διαβασα οτι το popcorn αν και αναγραφει 10/100/1000 τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο.αληθευει η το προβλημα μπορει να ειναι καπου αλλου?ευχαριστω

Δεν είναι πραγματικό gigabit.
Οι ταχύτητες που θα έχεις λογικα θα είναι της τάξης των 10mb/sec

σορυ φιλε μου αλλα δεν σε καταλαβα.δηλαδη τι εννοεις οτι δεν ειναι πραγματικο gigabit?ετσι οπως μου το λες και οπως το καταλαβενω ειναι οτι απλα το γραψαν στα χαρακτηριστικα αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι.καπως ετσι το εννοεις?ευχαριστω

Νομίζω έγραφαν experimental gigabit.
Σε κάθε περίπτωση απο περιορισμό υλικού ή επεξεργάστηκε (8642/3) δύσκολα επιφανείς ταχύτητες πάνω απο 10mb/sec.
Tα dune απο ένα σημείο και μετα έπιαναν μέχρι 12mb/sec.
Να φανταστείς ότι τα σύγχρονα φετινά μηχανάκια δεν φτάνουν σταθερά τα 30mb/sec.
Πάντως για απροβληματιστο blu ray streaming , αρκεί και το 100αρι...

To ιδιο γράψαμε , απλα εσυ εβαλες κεφαλαίο ... :p

Αχ αυτές οι μονάδες μέτρησης... :smile:

Έκανα και εγώ το ίδιο λάθος. :angry: Το σωστό είναι 10MB/sec...

Το b σημαίνει πάντα bits ενώ το B σημαίνει Bytes.

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω.
εχω ενα ενισχυτη yamaha 1400 ο οποιος δεν εχει decoder για DTS HD MA , dolby true hd και ενα media tank egreat m31b. αν παρω το popcorn c200 και το συνδεσω με τον ενισχυτη με οπτικη ινα θα παιζει HD AUDIO?