Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Δεν ειναι της sigma το θεμα.Το prime 3.0 παιζει οποιοδηποτε αρχειο mkv/m2ts που εχει hd audio.

Κάνεις λάθος. Το θέμα είναι της Sigma. Το story είναι ως εξής. Στο Α110 η Syabas αποφάσισε να κάνει αυτό που έκανε τώρα η HDI δηλαδή να μην περιμένει την Sigma αλλά να φτιάξει μόνη της τον κώδικα για να παίζει το μηχάνημα HD ήχο από μεμονωμένα αρχεία. Σαν αποτέλεσμα όταν τελικά βγήκαν οι βιβλιοθήκες από την Sigma και με πρόσθετες δυνατότητες - π.χ. trick play - η Syabas δεν μπορούσε να ακολουθήσει.
Στο C200 η Syabas διάλεξε να περιμένει την Sigma ελπίζοντας ότι οτιδήποτε άλλο βγάλει θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Αν έχει δίκιο ή όχι θα φανεί στην πορεία.
Επί της ουσίας. Ως γνωστό σε full bluray rip ο HD ήχος παίζει άψογα. Αν τον θες οπωσδήποτε το να έχεις το full rip με ότι αυτό συνεπάγεται (συν,πλην) δεν είναι και τόσο τρομερό.

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

υπάρχει περίπτωση ν' αντιγράψουμε αρχεία από εξωτερικό ntfs usb hard disk στον εσωτερικό xt3 hard disk του c200; δώστε links ή προτείνετε προγράμματα, είμαι όλος αυτιά!

Δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα για αυτό. Το κάνει απευθείας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο filemode από το χειριστήριο όπως άλλωστε έκανε και το Α110. Στο C200 όμως μπορείς να κάνεις και το ανάποδο. Από EXT3 σε NTFS!

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα για αυτό. Το κάνει απευθείας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο filemode από το χειριστήριο όπως άλλωστε έκανε και το Α110. Στο C200 όμως μπορείς να κάνεις και το ανάποδο. Από EXT3 σε NTFS!

το πλήκτρο δε μου ανοίγει επιλογή copy. μόνο ιδιότητες, μετονομασία.
icon9.gif
κάνω κάτι λάθος;

Πατάς το filemode πάνω σε ένα φάκελο ή ένα αρχείο και επιλέγεις add "file to list". Μαρκάρεις με αυτό τον τρόπο ένα η περισσότερα αρχεία/φακέλλους.
Πηγαίνεις στον εσωτερικό σκληρό. Πατάς "filemode" και επιλέγεις Move ή Copy ανάλογα με το τι θες.

Πατάς το filemode πάνω σε ένα φάκελο ή ένα αρχείο και επιλέγεις add "file to list". Μαρκάρεις με αυτό τον τρόπο ένα η περισσότερα αρχεία/φακέλλους.
Πηγαίνεις στον εσωτερικό σκληρό. Πατάς "filemode" και επιλέγεις Move ή Copy ανάλογα με το τι θες.

ευχαριστώ! θα το κάνω!:grinning-smiley-043

μπορεί κάποιος που το έχει να μου πεί τι ταχύτητες πιάνει απο τον δίσκο του popcorn μέσω δικτύου? (SMB/FTP)

(πληροφοριακά το A100 που έχω πάει γύρω στα 4-5mb/sec)

Εγώ το έχω σε 10/100mbps switch και τα πιάνει όλα δηλαδή 10Μb/s.

Στο 1000αρι μου έκανε κάτι λαμακίες.

δούλεψε το σύστημα. ευχαριστώ!

Κάνεις λάθος. Το θέμα είναι της Sigma. Το story είναι ως εξής. Στο Α110 η Syabas αποφάσισε να κάνει αυτό που έκανε τώρα η HDI δηλαδή να μην περιμένει την Sigma αλλά να φτιάξει μόνη της τον κώδικα για να παίζει το μηχάνημα HD ήχο από μεμονωμένα αρχεία. Σαν αποτέλεσμα όταν τελικά βγήκαν οι βιβλιοθήκες από την Sigma και με πρόσθετες δυνατότητες - π.χ. trick play - η Syabas δεν μπορούσε να ακολουθήσει.
Στο C200 η Syabas διάλεξε να περιμένει την Sigma ελπίζοντας ότι οτιδήποτε άλλο βγάλει θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Αν έχει δίκιο ή όχι θα φανεί στην πορεία.
Επί της ουσίας. Ως γνωστό σε full bluray rip ο HD ήχος παίζει άψογα. Αν τον θες οπωσδήποτε το να έχεις το full rip με ότι αυτό συνεπάγεται (συν,πλην) δεν είναι και τόσο τρομερό.

Ολοι απο τη Sigma κρεμοντουσαν και κρεμονται... Απλα καποιοι (syabas) ξεχασαν οταν πηραν τον κωδικα απο τη sigma να ζητησουν ο fileplayer να παιζει hd audio, και τωρα καθονται και περιμενουν, ενω καποιοι αλλοι (HDI) ηταν πιο μαγκες και το ζητησαν. Παντως τελικα θα τα παρουν ολα ολοι (π.χ. και το dune δεν επαιζε PGS υποτιτλους απο .m2ts τωρα παιζει, ενω το C-200 εδω και 2 μηνες τους επαιζε)...

Το κακο με τη Sigma παντως εχει παραγινει. Πολλα μισοτελειωμενα πραγματα, τους παιρνει 2 χρονια να φτιαξουν τον κωδικα οπως πρεπει...

Last edited:

Νεο firmware:

http://files.syabas.com/popcornhour/firmware/c200/02-02-100214-19-POP-408-000.zip

Release date : 16 March 2010
Firmware version : 02-02-100214-19-POP-408-000

1. Same NMT apps 02-01-100119-19-POP-408
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- SimpleBD
- Fixed SimpleBD audio/subtitle persistency issue
- Fixed incorrect icon displayed when doing scene selection using menu
- Fixed scaling/zoom/pan OSD menu unintended pop-up when playback near end of file
- Added ANGLE switching OSD display for DVD/ISO/VIDEO_TS/BluRay Disc playback.
- Added option in SETUP page to enable or disable BD PiP
- Fixed AVCHD disc intermittent "could not play" issue.
- Fixed slight audio mute issue when resume from bookmark for DVD disc/ISO/VIDEO_TS playback (Bug #5000380)
- Fixed DVD initial audio/subtitle language settings
- For CD-DA/DVD/AVCHD: +-30sec skip using key RIGHT/LEFT
- external SRT subtitle support for BD playback
- name the SRT file same as BD folder/ISO name, in the same directory
3. Video and Audio playback
- Fixed Colorspace for file playback only
- workaround for MKV audio lip-sync issue
- Fixed scaling/zoom/pan OSD menu unintended pop-up when playback near end of file
- Fixed STOP key cannot save bookmark file to flash setting when scaling/zoom/pan menu is ON.
- Fixed playlist sometimes does not start from correct file
- Improved SRT subtitle parsing
- Display language code of MKV embedded subtitles
- Fixed m4a song info and album art display
- Fixed incomplete FLAC metadata retrieval
- Fixed specific ASF cannot fast forward
- Fixed subtitle CP1258 detection
- Fixed audio track persistency issue in mkv and avi playback
- Disable subpicture for .VOB file play
- Fixed WAV detection that crash with MPEG1/2
- Fixed subtitle switching issue with MPEG; previously broken external subtitle on/off function
- Exception handling for ID3 genre index out-of-range
- Enable 7.1 support for flac, vorbis and also mkv-flac mkv-vorbis
- Fixed error in MKV embedded subtitle lang code display - caused disappearing menu
- Fixed MKV aspect ratio error
- Fixed some internet radio links cannot stream with MMS protocol.
- Added manual audio sync support to compensate HDMI audio sync issue
(press SETUP during video playback)
- PGS subtitle support for MKV
- May have time offset issue depending on muxer software.
- Workaround to overcome some m2ts stream with incorrect PTS causing subtitle to show
up for 1~100ms then dissapear (Bug #5000395)
- Workaround to output Dolby Digital core from M2TS TrueHD track where applicable
- Fixed certain TS/MKV video clips cannot resume from bookmark.
- Fixed TS video clips will show first few frames before resuming to bookmark.
- Fixed info bar showing incorrect icon when paused.
- Changed audio sync adjustment; now 50msec per step within -2sec ~ +2sec range
- Fixed issue where pressing DIM button on front panel causing "!" to be displayed on screen
4. Photo app
- Fixed audio-photo sync issue (SwissCenter).
5. System/Network
- Minor update to language pack
- Added USB keyboard hotplug handling
- minor graphical changes for Info bar
- Show decimal fraction for disk info (Bug #5000392)
- Fixed password entry being displayed on screen (Bug #5000399)
- Add kernel support for GPT partition.
6. Browser
- Fixed HTTP mime type overwritten issue
- Fixed could not open certain phf files
- File copy retry in normal mode when high-speed read fails on certain cases
7. WiFi
- Fixed issue where empty entry is displayed in the SSID dropdown list (Bug #5000341)
- Added support for extended printable ASCII characters for SSID/security code input (Bug #5000345)
- Fixed soft reboot not able to reboot machine, after connection to network with wifi device (Bug #5000340)
- Check on WPA state and continue with configuration when state is WPA_COMPLETED
- Fixed imcorrect word displayed at the wifi connection column when not able to establish connection (Bug #5000342)
- Improved IP address acquisition when using DHCP (Bug #5000339, #5000344)
- Added link quality indicator on network setup page.
8. Torrent
- Fixed scheduler UI refresh issue
9. PHF (ROBIG)
- Overall performance imrpvoement, fixes for multi-language support
- Fixed PHF launch without special HTML attributes
- Enable system font
- New Revision3 app
- Handle volume up/down
- Shoutcast app reenabled
- Fixed flashapp missing images
- Added new PHF apps: channelcom, nextnewnetwork

NMT Apps Version : 02-01-100119-19-POP-408

Release Notes :
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 02-01-091203-19-POP-408
2. myiHomeLite
- change audio playback slideshow images
- change theme
3. BitTorrent
- New Transmission client 1.75
- Fixed parse data error causing BT page unable to show
4. FTP
- FTP server, new share path (/opt/sybhttpd/localhost.drives) to
share out all HDD and USB devices.

μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.ενω εχω ενα αρχειο mkv με εξωτερικους υποτιτλους,στο pc μπορω και κανω αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα.μεταφεροντας αυτουσιο το αρχειο+υποτιτ.srt στο c-200 οταν το ανοιγω φαινονται η υποτιτλοι σαν αρχεια.οταν ξεκιναει και παιζει το εργο η υποτιτλοι ειναι στα αγγλικα χωρις να μου αφηνει επιλογη αλλαγης γλωσσας σε ελληνικα γιατι μου παρουσιαζει ενα μονο αρχειο-αγγλικα.τις ρυθμισεις στα encode τις εχω σε ελληνικα.μηπως ξερει καποιος τη φταει?

μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.ενω εχω ενα αρχειο mkv με εξωτερικους υποτιτλους,στο pc μπορω και κανω αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα.μεταφεροντας αυτουσιο το αρχειο+υποτιτ.srt στο c-200 οταν το ανοιγω φαινονται η υποτιτλοι σαν αρχεια.οταν ξεκιναει και παιζει το εργο η υποτιτλοι ειναι στα αγγλικα χωρις να μου αφηνει επιλογη αλλαγης γλωσσας σε ελληνικα γιατι μου παρουσιαζει ενα μονο αρχειο-αγγλικα.τις ρυθμισεις στα encode τις εχω σε ελληνικα.μηπως ξερει καποιος τη φταει?

για γύρνα το encode σε utf ...

Τους εξωτερικούς srt υπότιτλους για m2ts ή ts αρχεία που έχαναν τον συγχρονισμό αν κάνεις fast forward το διόρθωσαν?

Μιας και εχω το Dume prime 3 και εχω βρει καποια αδυνατα σημεια του, θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το c-200.

1) Υποστηριζει αναπαραγωγη HD-DVD? εστω χωρις μενου, μονο τα αρχεια με καταληξει .evo οπου ειναι η ταινια..? μονο το PLEX απο οσο ξερω αναπαραγει αρχεια .evo..
2) Παιρνει εξωτερικους υποτιτλους για DVD (σε iso ή video_ts) ..νομιζω οτι το media player classic ειναι το μοναδικο που παιρνει..αν γνωριζετε καποιο αλλο παρακαλω αναφερετε.
3) Για να δει τους εξωτερικους υποτιτλους πρεπει να ειναι ονομασμενοι ιδια με το αρχειο βιντεο και στον ιδιο φακελο οπως δηλαδη γινεται και με το Dune?
4) Υποστηριζει εγγραφη σε δισκους NTFS?
5) Mπορεις να αλλαξεις την γραμματοσειρα (το μεγεθος λογικα θα γινεται..) και την τοποθετηση τους στην εικονα, για τους εξωτερικους υποτιτλους?
6) γινεται region free?

7) Εχει επιλογη για να συγχρονιζεις τους εξωτερικους υποτιτλους?
8) σε μεμονομενα αρχεια mkv, m2ts δινει True HD ηχο?
9) εχει Autoframerate για DVD-discs, DVD-images (VIDEO_TS, ISO), BD-discs, BD-images (BDMV, ISO)?

Last edited:

1.Εννοείτε όχι.Κανένα player δεν παίζει HD-DVD πρέπει να το μετατρέψεις σε m2ts η Blu ray.
3.Ναι
4.Ναι
6.Ναι με κάποιες προϋποθέσεις.Θέλει να περάσεις firmware region free στο Drive που θα πάρεις.
8.Μέχρι τώρα όχι.Παίρνεις μόνο DTS και AC3.Απ' ότι λένε αναμένεται.
9.Ναι

1.Εννοείτε όχι.Κανένα player δεν παίζει HD-DVD πρέπει να το μετατρέψεις σε m2ts η Blu ray.
3.Ναι
4.Ναι
6.Ναι με κάποιες προϋποθέσεις.Θέλει να περάσεις firmware region free στο Drive που θα πάρεις.
8.Μέχρι τώρα όχι.Παίρνεις μόνο DTS και AC3.Απ' ότι λένε αναμένεται.
9.Ναι
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..

εμειναν μονο οι 2), 5) και 7) να απαντηθουν και η 2) ειναι αυτη που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολες

Last edited:

ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..

εμειναν μονο οι 2), 5) και 7) να απαντηθουν και η 2) ειναι αυτη που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολες

Δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δώ σήμερα. Από ότι λένε στο networkedmediatank εάν βάλεις VTS_01_1.srt και πάιξεις το VTS_01_1.VOB πρέπει να δουλεύει. Αλλά δεν έχεις μενού.