Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)
Δεν ειναι της sigma το θεμα.Το prime 3.0 παιζει οποιοδηποτε αρχειο mkv/m2ts που εχει hd audio.
Δεν ειναι της sigma το θεμα.Το prime 3.0 παιζει οποιοδηποτε αρχειο mkv/m2ts που εχει hd audio.
Δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα για αυτό. Το κάνει απευθείας χρησιμοποιώντας το πλήκτρο filemode από το χειριστήριο όπως άλλωστε έκανε και το Α110. Στο C200 όμως μπορείς να κάνεις και το ανάποδο. Από EXT3 σε NTFS!
Πατάς το filemode πάνω σε ένα φάκελο ή ένα αρχείο και επιλέγεις add "file to list". Μαρκάρεις με αυτό τον τρόπο ένα η περισσότερα αρχεία/φακέλλους.
Πηγαίνεις στον εσωτερικό σκληρό. Πατάς "filemode" και επιλέγεις Move ή Copy ανάλογα με το τι θες.
Πατάς το filemode πάνω σε ένα φάκελο ή ένα αρχείο και επιλέγεις add "file to list". Μαρκάρεις με αυτό τον τρόπο ένα η περισσότερα αρχεία/φακέλλους.
Πηγαίνεις στον εσωτερικό σκληρό. Πατάς "filemode" και επιλέγεις Move ή Copy ανάλογα με το τι θες.
Κάνεις λάθος. Το θέμα είναι της Sigma. Το story είναι ως εξής. Στο Α110 η Syabas αποφάσισε να κάνει αυτό που έκανε τώρα η HDI δηλαδή να μην περιμένει την Sigma αλλά να φτιάξει μόνη της τον κώδικα για να παίζει το μηχάνημα HD ήχο από μεμονωμένα αρχεία. Σαν αποτέλεσμα όταν τελικά βγήκαν οι βιβλιοθήκες από την Sigma και με πρόσθετες δυνατότητες - π.χ. trick play - η Syabas δεν μπορούσε να ακολουθήσει.
Στο C200 η Syabas διάλεξε να περιμένει την Sigma ελπίζοντας ότι οτιδήποτε άλλο βγάλει θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Αν έχει δίκιο ή όχι θα φανεί στην πορεία.
Επί της ουσίας. Ως γνωστό σε full bluray rip ο HD ήχος παίζει άψογα. Αν τον θες οπωσδήποτε το να έχεις το full rip με ότι αυτό συνεπάγεται (συν,πλην) δεν είναι και τόσο τρομερό.
μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.ενω εχω ενα αρχειο mkv με εξωτερικους υποτιτλους,στο pc μπορω και κανω αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα.μεταφεροντας αυτουσιο το αρχειο+υποτιτ.srt στο c-200 οταν το ανοιγω φαινονται η υποτιτλοι σαν αρχεια.οταν ξεκιναει και παιζει το εργο η υποτιτλοι ειναι στα αγγλικα χωρις να μου αφηνει επιλογη αλλαγης γλωσσας σε ελληνικα γιατι μου παρουσιαζει ενα μονο αρχειο-αγγλικα.τις ρυθμισεις στα encode τις εχω σε ελληνικα.μηπως ξερει καποιος τη φταει?
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..1.Εννοείτε όχι.Κανένα player δεν παίζει HD-DVD πρέπει να το μετατρέψεις σε m2ts η Blu ray.
3.Ναι
4.Ναι
6.Ναι με κάποιες προϋποθέσεις.Θέλει να περάσεις firmware region free στο Drive που θα πάρεις.
8.Μέχρι τώρα όχι.Παίρνεις μόνο DTS και AC3.Απ' ότι λένε αναμένεται.
9.Ναι
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..
εμειναν μονο οι 2), 5) και 7) να απαντηθουν και η 2) ειναι αυτη που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.