Popcornhour A-210

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

ρε θα μας τρελλανετε??:flipout::flipout::flipout::flipout: μαμαει το μηχανημα !!
Αξιζει τελικα να παρει κανεις το c200 ? παντως απο εξωτερικο το βλεπω γιατι εχουν καμμια 80+ ευροπουλα διαφορά

ΜΟΝΟ αν θες να παίζεις Blu Ray δισκάκια....και Blu ray Isos με full menu (αν και το τελευταίο λύνεται με flashαρισμα του Α210 με fw του C200, κάπου διάβασα ότι γίνεται αλλά σε βγάζει αυτομάτως εκτός εγγύησης...)

οχι δισκακια δεν με ενδιαφερει , μια και θα παρω καποια στιγμη κανενα player κανονικο.Αλλα καποια στιγμη...εγγυση δεν με ενδιαφερει...αρα καλοριζικο το Α210 !
Ερωτηση..καπου εχω μια καρτα που ειχα βγαλει απο eurobank , αυτες που ειναι αδειες και πας και βαζεις λεφτα και μετα αγοραζεις.Περνανε τετοιες? και αν ναι..εγω θα κανω τα δολλαρια μετατροπη σε ευρω ή θα πω στην τραπεζα να μου βαλει δολλαρια μεσα για αγορα απο εξωτερικο?

οχι δισκακια δεν με ενδιαφερει , μια και θα παρω καποια στιγμη κανενα player κανονικο.Αλλα καποια στιγμη...εγγυση δεν με ενδιαφερει...αρα καλοριζικο το Α210 !
Ερωτηση..καπου εχω μια καρτα που ειχα βγαλει απο eurobank , αυτες που ειναι αδειες και πας και βαζεις λεφτα και μετα αγοραζεις.Περνανε τετοιες? και αν ναι..εγω θα κανω τα δολλαρια μετατροπη σε ευρω ή θα πω στην τραπεζα να μου βαλει δολλαρια μεσα για αγορα απο εξωτερικο?

Ευρώ θα βάλεις.. τη μετατροπή την κάνει αυτόματα ο πωλητής ....

solamnic7 δεν εχω λογια να σ'ευχαριστησω.Συνεχισε εσυ να αναλυεις ομως τις αρετες του και το video wall σου..καταγραφονται οι πληροφοριες σου :music-smiley-005:

solamnic7 δεν εχω λογια να σ'ευχαριστησω.Συνεχισε εσυ να αναλυεις ομως τις αρετες του και το video wall σου..καταγραφονται οι πληροφοριες σου :music-smiley-005:

Πάρτο με το καλό και ίσως χρειαστείς βοήθεια να το σετάρεις...

Πόσταρε και θα τα λύσουμε όλα... -bye-

το καλοκαιρι που θα ρθει η ανιψια μου βλεπω να της λεω να πεταξει ενα μεσα στο backpack της να μου το φερει δωρακι :music-smiley-005:

ΜΟΝΟ αν θες να παίζεις Blu Ray δισκάκια....και Blu ray Isos με full menu (αν και το τελευταίο λύνεται με flashαρισμα του Α210 με fw του C200, κάπου διάβασα ότι γίνεται αλλά σε βγάζει αυτομάτως εκτός εγγύησης...)

Πως γίνεται αυτό και υπάρχει way back?

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Παιδιά δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να μπλέξει κανείς με τελωνεία και άκυρες εγγυήσεις για 50 - 60 ευρώ. Ρίξτε και μια ματιά εδώ. http://www.skroutz.gr/s/316198/Popcorn-Hour-A-210.html?from=suggest&keyphrase=Popcorn+Hour+A-210 Εγώ το αγόρασα από Ελλάδα (special price) και μου ήρθε την επομένη άψογο.

παραπανω ευρω ειναι , αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο.Αυτοι το στελνουν και αντικαταβολη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

παραπανω ευρω ειναι , αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο.Αυτοι το στελνουν και αντικαταβολη?

Νομίζω ναι... Κοίτα το site τους. Εγώ το πήρα με πιστωτική και πρέπει να πώ ότι ήταν ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τους. σε 24 ώρες το είχα στα χέρια μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Νομίζω ναι... Κοίτα το site τους. Εγώ το πήρα με πιστωτική και πρέπει να πώ ότι ήταν ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τους. σε 24 ώρες το είχα στα χέρια μου.
το ειδα, ναι εχεις δικηο.Και αντικαταβολη και πιστωτικη και τα παντα.
Η τιμη βεβαια 280+5-6 ευρω μεταφορικα ,απο 249 δολλαρια ....μιλαμε για διαφορα σχεδον 100 ευρω ή κανω λαθος?

το ειδα, ναι εχεις δικηο.Και αντικαταβολη και πιστωτικη και τα παντα.
Η τιμη βεβαια 280+5-6 ευρω μεταφορικα ,απο 249 δολλαρια ....μιλαμε για διαφορα σχεδον 100 ευρω ή κανω λαθος?

στο pixmania το έχει 219 ευρώ +20 ευρώ μεταφορικά

στο pixmania το έχει 219 ευρώ +20 ευρώ μεταφορικά
εχεις την ευγενη καλοσυνη ενα λινκ? πριν εψαξα..τοσο γκαβος ειμαι?

Παιδιά δε ξέρω κατά πόσο αξίζει να μπλέξει κανείς με τελωνεία και άκυρες εγγυήσεις για 50 - 60 ευρώ. Ρίξτε και μια ματιά εδώ. http://www.skroutz.gr/s/316198/Popcorn-Hour-A-210.html?from=suggest&keyphrase=Popcorn+Hour+A-210 Εγώ το αγόρασα από Ελλάδα (special price) και μου ήρθε την επομένη άψογο.

Δεν είναι άκυρη η εγγύηση αν το πάρεις από το popcornhour.com...

απλά αν συμβεί κάτι το στέλνεις εκεί.... και αναμένεις (αρκετά θα έλεγα).. να έρθει πίσω...

καλα και απο pixmania να παρεις και το στειλεις για εγγυηση,την εβαψες...αλλο πραγμα το ελλαντα και αλλο πραγμα να εχεις απεναντι σου αυτον που βριζεις:flipout:

συμφωνα το hitech δεν εχει να ρυθμισεις μεγεθος υποτιτλων-ισχυει αυτο?

συμφωνα το hitech δεν εχει να ρυθμισεις μεγεθος υποτιτλων-ισχυει αυτο?

Όχι βέβαια....δεν πάμε καλάααα ....

Όχι βέβαια....δεν πάμε καλάααα ....

Μήπως εννοεί στα blu ray?

γιατί αν μιλάει για τα λοιπά αρχεία .. δεν υφίσταται τέτοιο θέμα...