Popcornhour A-210

Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Μήπως εννοεί στα blu ray?

γιατί αν μιλάει για τα λοιπά αρχεία .. δεν υφίσταται τέτοιο θέμα...
δεν νομιζω.Αν μιλαει παντως για blu ray το δικο μου (hub) το εχει οτι το κανει ενω δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.
Βασικα και στα dune (smart) λεει οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα..οτι ναναι !

Για να μπορέσεις να αλλάξεις μέγεθος και θέση στους υπότιτλους πρέπει να βγάλεις το auto από το χρώμα.

Last edited:
τελικα το πηρα απο Αμερικη γιατι ειχε (κατα την γνωμη μου) μεγαλη διαφορα χρηματων (κερδιζω σχεδον ενα δισκο 2 ΤΒ)..
Θελω βοηθεια σε κατι-η πληρωμη εγινε με προπληρωμενη καρτα για λογους ασφαλειας μεσο Google payment.Εκανα λοιπον την παραγγελια και μεχρι να παω στην τραπεζα να βαλω τα λεφτα , ζητησαν εγκριση και φυσικα αποριφτηκε εφοσον ειχε ανεπαρκες υπολοιπο.Τωρα τι κανω?Δεν εχει καπου ενδειξη <ξαναπροσπαθηστε> ή κατι τετοιο.
Ξερει κανεις?

τελικα το πηρα απο Αμερικη γιατι ειχε (κατα την γνωμη μου) μεγαλη διαφορα χρηματων (κερδιζω σχεδον ενα δισκο 2 ΤΒ)..
Θελω βοηθεια σε κατι-η πληρωμη εγινε με προπληρωμενη καρτα για λογους ασφαλειας μεσο Google payment.Εκανα λοιπον την παραγγελια και μεχρι να παω στην τραπεζα να βαλω τα λεφτα , ζητησαν εγκριση και φυσικα αποριφτηκε εφοσον ειχε ανεπαρκες υπολοιπο.Τωρα τι κανω?Δεν εχει καπου ενδειξη <ξαναπροσπαθηστε> ή κατι τετοιο.
Ξερει κανεις?

λογικα θα σου στειλουν εμαιλ οτι η καρτα δεν δουλεευει ή δεν εχει εγκριθει οποτε ή σου λενε δωσε αλλη καρτα ή τους λες οτι ξαναδοκιμαστε γιατι ειχαμε καθαρα δευτερα κ τιποτα δε δουλεευει εδω περα :BDGBGDB55:

στο pixmania το εριξαν σε τιμη !! Αν ειναι δυνατον..η διαφορα απο αμερικη επεσε στα 50-60 ευρω...παλι μα@@ εκανα

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

στο pixmania το εριξαν σε τιμη !! Αν ειναι δυνατον..η διαφορα απο αμερικη επεσε στα 50-60 ευρω...παλι μα@@ εκανα

Μην τρελένεσαι πάλι κερδισμένος είσαι... (έχεις και απευθείας εγγύηση από Αμερική).. στο Pixmania δεν ξέρεις που θα σε παρέπεμπαν...

στο pixmania το εχει 219 + Έξοδα αποστολής 19,64
μου το προτεινεται;
Γενικά είναι απλό στην χρήση; Γιατί είμαι άσχετος μ´ αυτά..

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

μου το προτεινεται;

ΦΥΣΙΚΑ.... :)

μου το προτεινεται;
τσιμπα το-ειναι κορυφη.Εγω μολις πηρα ενα

Το έχει πάρει κανείς κατευθείαν από το popcornhour.com , για να μου πει πόσο πλήρωσε τελωνείο , γιατί η διαφορά είναι τεράστια με Ελλάδα.

Εγώ 3 συνολικά Popcorn (1 100ρι και 2 200ρια) και 2 φίλοι από ένα (110 και 210)...

κανένας μας δεν πλήρωσε τελωνείο...

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Εγώ 3 συνολικά Popcorn (1 100ρι και 2 200ρια) και 2 φίλοι από ένα (110 και 210)...

απαπαπααα εμπορας καλαμποκιου ρε θηριο εγινες!!! :flipout::flipout::flipout:

Με βλέπω να το χτυπάω κι εγώ , γιατί πήρα Egreat δεν ικανοποιήθηκα , πήρα Xtreamer , ούτε και με αυτό , τώρα λέω για WT TV Live αλλά από όσα διαβάζω μου φαίνεται ότι και αυτό ημίμετρο θα είναι. Οπότε λέω να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το Α-210 για να βρω την ησυχία μου.

Με βλέπω να το χτυπάω κι εγώ , γιατί πήρα Egreat δεν ικανοποιήθηκα , πήρα Xtreamer , ούτε και με αυτό , τώρα λέω για WT TV Live αλλά από όσα διαβάζω μου φαίνεται ότι και αυτό ημίμετρο θα είναι. Οπότε λέω να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω το Α-210 για να βρω την ησυχία μου.
ακριβως αυτο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

απαπαπααα εμπορας καλαμποκιου ρε θηριο εγινες!!! :flipout::flipout::flipout:

Άστα όπου να ναι θα τα βάλω για ψήσιμο.... και μετά ποπκορν... :)

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

Μήπως πουλάς το ένα από τα 2 200άρια γιατί από Ελλάδα είναι φαρμακείο η δουλειά και από εξωτερικό πολύ καθηστέρηση. Έχω βάλει και αγγελία ζήτησης για το Α-210 αλλά και το Α-200 μου κάνει.

Όλα χρησιμοποιούνται και δεν προβλέπω αντικατάσταση για πολύ καιρό...

πως γινεται c 200 ....καπου το ειχαμε γραψει και δεν το βρισκω τωρα