α) Στην Ελλάδα δεν υπήρχε αν δεν κάνω λάθος ετοιμοπαράδοτο, πέρα από τη διαφορά τιμής, κάτι που ώθησε πολλούς φίλους να το αναζητήσουν από έξω (Αμερική, λοιπή ΕΕ)
β) Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχεις εγγύηση??? Αν, φτου μακριά, έχεις πρόβλημα στέλνεις την πλακέτα (ή όλο το μηχανάκι) και σου στέλνουν καινούργια (καινούργιο)..
γ) Δυστυχώς ησουν τρελογαντέμης (φίλος παρέλαβα χθες χωρίς κανένα πρόβλημα).. :violent-smiley-030:
Χμ. Εγώ ήθελα να το φλασάρω με το firm του C200 και να αναγνωρίζει τον εσωτερικό δίσκο. Με φρέναρες.Αν του βαλεις firmware c200 ΔΕΝ αναγνωριζει σκληρο εσωτερικο δισκο.Αν το αφησεις <μαμα> κανενα προβλημα
Χμ. Εγώ ήθελα να το φλασάρω με το firm του C200 και να αναγνωρίζει τον εσωτερικό δίσκο. Με φρέναρες.
Χεχεχε... Ακομα δεν το εχω παραλαβει για να ξερω τι χρειαζεται οποτε εδωσα μια λυση βασισμενη στις γενικοτερες γνωσεις. Thnx παντως για την ενημερωση γιατι θα μου χρειαστει κι εμενα σε λιγες μερες.Πριν κάνεις αυτά που σωστά προτείνει ο Geoav75 (αλλά που ίσως να μην χρειαστούν) απαραίτητο είναι να έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το ext2ifs μια που ως γνωστόν ο δίσκος σε όλα τα Popcorn είναι ext3. Εάν στο PC έχεις Windows 7 θα πρέπει να καθορίσεις Vista compatibility για να σου παίξει.
Πριν κάνεις αυτά που σωστά προτείνει ο Geoav75 (αλλά που ίσως να μην χρειαστούν) απαραίτητο είναι να έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το ext2ifs μια που ως γνωστόν ο δίσκος σε όλα τα Popcorn είναι ext3. Εάν στο PC έχεις Windows 7 θα πρέπει να καθορίσεις Vista compatibility για να σου παίξει.
Χμ. Εγώ ήθελα να το φλασάρω με το firm του C200 και να αναγνωρίζει τον εσωτερικό δίσκο. Με φρέναρες.
Τώρα είναι πιο άγρια τα πράγματα στο τελωνείο .
Προτιμάτε Ε.Ε. καλύτερα για να μην πληρώνετε σπασμένα ...
Καλησπέρα είμαι νέος στην παρέα. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έκανα το λάθος να παραγγείλω το Α-210 απο Αμερική. Με πήραν λοιπόν σήμερα το πρωί τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ Μεταμόρφωσης ότι πρέπει να πληρώσω 105 euro επιπλέον για να το παραλάβω από εκεί. Δηλαδη φορολόγησαν στο τελωνείο προιόν 150 euro , 105 euro επιπλέον......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......
Καλησπέρα είμαι νέος στην παρέα. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έκανα το λάθος να παραγγείλω το Α-210 απο Αμερική. Με πήραν λοιπόν σήμερα το πρωί τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ Μεταμόρφωσης ότι πρέπει να πληρώσω 105 euro επιπλέον για να το παραλάβω από εκεί. Δηλαδη φορολόγησαν στο τελωνείο προιόν 150 euro , 105 euro επιπλέον......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.