Popcornhour A-210

Απο pixmania το πηρα. Το τηλεφωνο παροτι δεν το διευκρινησα σε pixmania ηταν :-p
Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος γκαντεμογαμοσαυρος που θα φαει καθυστερηση απο Pixmania :-p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

α) Στην Ελλάδα δεν υπήρχε αν δεν κάνω λάθος ετοιμοπαράδοτο, πέρα από τη διαφορά τιμής, κάτι που ώθησε πολλούς φίλους να το αναζητήσουν από έξω (Αμερική, λοιπή ΕΕ)

β) Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχεις εγγύηση??? Αν, φτου μακριά, έχεις πρόβλημα στέλνεις την πλακέτα (ή όλο το μηχανάκι) και σου στέλνουν καινούργια (καινούργιο)..

γ) Δυστυχώς ησουν τρελογαντέμης (φίλος παρέλαβα χθες χωρίς κανένα πρόβλημα).. :violent-smiley-030:

Εγγύηση εχω μεν, αλλά αν υπολογίσεις τον κοπο/κοστος κ το περιμενε να παραλαβεις πισω κ στο ενδιάμεσο να είσαι χωρίς media player, τοτε αστα να πανε.. επίσης, η εγγύηση είναι 1 χρονο οχι 2 οπως οριζει ο ευρωπαικος νόμος εδώ..

Μήπως λεμε να βαζουν το κουτι σε συσκευασία δωρου για να μη φαινεται ή κάτι τέτοιο; Εμενα φαινονταν τα πάντα κ η αποδειξη πανω πανω... αν περναγε απο διπλα ο τελωνης το κουτί εκανε μπαμ το δίχως αλλο.

Απο οσο ξερω ενα αλλο κολπο ειναι η αποδειξη να αναγραφει αλλα αντι αλλων (αλλα δεν ξερω αν αυτο το κάνουν τετοια μαγαζιά, ισως μονο ιδιώτες)

Πρωτες εντυπώσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ-μη βαράτε, ειναι το πρώτο μου mp)
Eχω μείνει εντυπωσιασμένος με την χρηστικότητά και την απόκρισή του (μονο το βασικό μενού είναι κάπως αργό). Α, επίσης μου ήρθε με το τελευταίο firmware πανω!! Δεν εχω προλαβει να δω περισσότερα χαρακτηριστικά του (πχ δικτυακα με το wifi n που πηρα το dongle, βαρια bluray rips κτλ), αλλά το βασικο smoke testing (σετ εγκατάσταση-ρυθμιση-usb browsing-υπότιτλοι-παιξιμο) ήταν υποθεση δευτερολέπτων κ απροβλημάτιστο... :Banane0: και το φωτιζόμενο τηλεχειριστήριο τα σπάει κανονικότατα, γουστάρω λεμε :music-smiley-005: Χμ αν μπορω να πω πως μου λειπει κατι είναι το 2ο usb για να κοτσαρω το dongle κ να εχω κ το δισκο πανω ταυτόχρονα..

Τώρα πρέπει να συνδέσω το home cinema μου κ να αξιοποιήσω το καλαμποκι μου περαιτέρω με παραπάνω software... απο που να ξεκινήσω;

usb hub και εχεις οσες usb θες.Αν βρισκεις το βασικο μενου αργο τοτε τι να πουν τα αλλα?
Αν του βαλεις firmware c200 ΔΕΝ αναγνωριζει σκληρο εσωτερικο δισκο.Αν το αφησεις <μαμα> κανενα προβλημα

Τι εννοείς σου λείπει το δεύτερο USB. Αφού το μηχάνημα έχει 2 USB, μια εμπρός και μια πίσω.

Καλημερα.
Μπορει καποιοσ να μου πει γιατι δεν το βλεπω οταν το συνδεω στον υπολογιστη για να μεταφερω αρχεια στον εσωτερικο δισκο????
Ενω το βλεπει οταν ειναι να κανω ασφαλη αφαιρεση δεν το βλεπει στο my computer για να το ανοιξω και να του προσθεσω αρχεια

Οταν το συνδεεις εννοεις μεσω USB? Δοκιμασε να πας με δεξι κλικ στο my computer -> manage -> storage -> disk management και δες αν ο συγκεκριμενος δισκος εχει παρει καποιο γραμμα. Αν δεν εχει παρει δε θα στον δειχνει στον explorer. Κανε δεξι κλικ πανω στο δισκο και επελεξε Change Drive Letter and Paths και μετα δωσε του ενα γραμμα που να μην το εχει καποιος αλλος δισκος.

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Αν του βαλεις firmware c200 ΔΕΝ αναγνωριζει σκληρο εσωτερικο δισκο.Αν το αφησεις <μαμα> κανενα προβλημα
Χμ. Εγώ ήθελα να το φλασάρω με το firm του C200 και να αναγνωρίζει τον εσωτερικό δίσκο. Με φρέναρες.

Πριν κάνεις αυτά που σωστά προτείνει ο Geoav75 (αλλά που ίσως να μην χρειαστούν) απαραίτητο είναι να έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το ext2ifs μια που ως γνωστόν ο δίσκος σε όλα τα Popcorn είναι ext3. Εάν στο PC έχεις Windows 7 θα πρέπει να καθορίσεις Vista compatibility για να σου παίξει.

Χμ. Εγώ ήθελα να το φλασάρω με το firm του C200 και να αναγνωρίζει τον εσωτερικό δίσκο. Με φρέναρες.

Εγώ δεν έχω πάντως κανένα πρόβλημα σε αυτό.. (ίσως να εξαρτάται από το δίσκο που βάζεις, εγώ του έχω βάλει 2.5 της WD και όλα ΟΚ)...

Πριν κάνεις αυτά που σωστά προτείνει ο Geoav75 (αλλά που ίσως να μην χρειαστούν) απαραίτητο είναι να έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το ext2ifs μια που ως γνωστόν ο δίσκος σε όλα τα Popcorn είναι ext3. Εάν στο PC έχεις Windows 7 θα πρέπει να καθορίσεις Vista compatibility για να σου παίξει.
Χεχεχε... Ακομα δεν το εχω παραλαβει για να ξερω τι χρειαζεται οποτε εδωσα μια λυση βασισμενη στις γενικοτερες γνωσεις. Thnx παντως για την ενημερωση γιατι θα μου χρειαστει κι εμενα σε λιγες μερες.
Να κανω και μια ερωτηση εκτος θεματος? Εχω εναν δισκο που τον ειχα στο Icybox MP και που πλεον δεν τον αναγνωριζει το (μαλλον πεθαμενο) μηχανημα. Το βαζω στα windows XP ως εξωτερικο USB και μου τον δειχνει στο disk management ως Healty (unknown partition) μαλλον λογω του οτι ειναι σε αλλο φορματ. Ξερει κανεις πως να κανω τα windows να το διαβασουν να δω αν εχει ακομα ολες τις ταινιες και σειρες που ειχα φορτωμενα πανω?

Οκ το βρηκα. Ηθελε κι εμενα το ext2ifs. Θα μου πει καποιος πως μπορεις να διαβασεις 2 folders με ονοματα Video & VideO που τα windows τα βλεπουν ιδια και παντα πανε στο 1ο? Θελω να αδειασω τον δισκο και να τον κανω φορματ σε NTFS για να τον χρησιμοποιησω ως εξωετερικο με usb. Καμια ιδεα?

Euxaristo poli.
Ola entaksei tora.
Sorry gia to greeklish alla to pliktrologio epathe vlavi.

Re: Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

να μην φρεναρεις.Οπως σου ειπε και ο Nika , στον δικο μου δισκο το εκανε.Ισως στον δικο σου αν ειναι 2,5αρης να μην το κανει.Αλλα και να μην σου δουλευει 5 λεπτα θα εχεις χασει και τιποτα αλλο-το φλασαρεις Α200/Α210 ξανα.Δεν εχει κανενα προβλημα !

Καλησπέρα είμαι νέος στην παρέα. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έκανα το λάθος να παραγγείλω το Α-210 απο Αμερική. Με πήραν λοιπόν σήμερα το πρωί τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ Μεταμόρφωσης ότι πρέπει να πληρώσω 105 euro επιπλέον για να το παραλάβω από εκεί. Δηλαδη φορολόγησαν στο τελωνείο προιόν 150 euro , 105 euro επιπλέον......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......

Τώρα είναι πιο άγρια τα πράγματα στο τελωνείο .
Προτιμάτε Ε.Ε. καλύτερα για να μην πληρώνετε σπασμένα ...

Τώρα είναι πιο άγρια τα πράγματα στο τελωνείο .
Προτιμάτε Ε.Ε. καλύτερα για να μην πληρώνετε σπασμένα ...

Την πάτησε φίλος με επιστροφή από Service Αμερικής (+100 τελωνείο)... άρα τελικά η λύση αγοράς από Αμερική PCH είναι ασύμφορη... κρίμα... :smash:

Καλησπέρα είμαι νέος στην παρέα. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έκανα το λάθος να παραγγείλω το Α-210 απο Αμερική. Με πήραν λοιπόν σήμερα το πρωί τηλέφωνο από τα ΕΛΤΑ Μεταμόρφωσης ότι πρέπει να πληρώσω 105 euro επιπλέον για να το παραλάβω από εκεί. Δηλαδη φορολόγησαν στο τελωνείο προιόν 150 euro , 105 euro επιπλέον......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......

Εμένα με χρέωσαν 75ε πρεπει να ειμαι και ευχαριστημένος δηλαδή... μα ο'τι θελουν χρεώνουν οι τελωνες ρε γμτ; Για το ιδιο πραγμα αλλος 75 αλλος 105;

Συμφερει μονο απο pixmania που δεν εχει φορους ή απο Ελλαδα

Δεν είναι όλο το ποσό φόρος. Τα περισσότερο είναι τα έξοδα εκτελωνισμού.
Εμένα για προϊόν που έγραφε αξία 45e τα έξοδα εκτελωνισμού ήταν 100 ευρώ και ο φόρος 23ευρώ!!
Θεωρητικά μπορείς να κάνεις τον εκτελωνισμό και μόνος σου αλλά θα φας σίγουρα 1-2 ημέρες και στο τέλος άκρη δεν βγάζεις με τα λαμόγια.