Popcornhour A-210

ναι το απενεργοποιησα το έκανα και έφτιαξε ή optical αλλά ή coax τπτ καμιά ιδέα ?

δεν πιστευω να εχεις και τα δυο συνδεδεμενα ε?ταυτοχρονα εννοω

εννοείται πώς όχι! λοιπόν τπτ 3 ώρες παιδέυομαι βαλε βγάλε κλείσε άναψε ήχο δεν βγάζει

δεν εχω φιλε μου δυστυχως.Κανε λιγο υπομονη καποιος θα βρεθει.Μακαρι να ειχα να σου ελεγα.
το καλωδιο σου , δουλευει ε? καρατσεκαρισμενο ?

εννοείται καταρχήν είναι και σχεδόν καινούριο και πάρα πολύ καλής ποιότητας.Εχω ρίξει ότι καντήλι υπάρχει μου έχει ανέβει ή πίεση

Παίδες σόρρυ για την αναστάτωση !! τελικά το εργαλείο δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα εγώ είχα κάνει την μαλακεία με το ενισχυτή .......

Παίδες σόρρυ για την αναστάτωση !! τελικά το εργαλείο δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα εγώ είχα κάνει την μαλακεία με το ενισχυτή .......

Μπουμ κακά!
Ο μοναδικος λογος που δεν κανω edit ειναι επειδη το εγραψες και λάθος! :p
Παρακαλώ πάντως οσο πιο κόσμια μπορείτε. :HTEHETH63:

τελικά το εργαλείο δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα .......
ηταν λιγο κουφο να μην δουλευει η coaxial .Τελος καλο , ολα καλα :ernaehrung004:

Χθες εκανα τις πρωτες wireless δοκιμές με το WN150 που πηρα, στο dd-wrt Ν router φυσικά :-)) και η σύνδεση με ταλαιπώρησε αφάνταστα μεχρι να πετύχει. Οδηγίες για ναυτιλομενους, WG στο ρουτερ με WPA2 TKIP+AES. Τα αυτα και στο καλαμποκι και ολα βαινουν καλως, σημα 85% με 3 τοιχους μπροστα :-) Φυσικά stream-αρισμα σε βαριες ματροσκες ειναι no-no, αλλά xvids ειναι οκ.

Αλλάζοντας την NG συμβατότητα στο ρουτερ με N 5ghz σιγουρα θα είχα πολύ καλύτερες ταχύτητες αλλά οσο κ αν προσπάθησα δεν μπορούσα να συνδεθώ με την καμμία. Το έχει καταφέρει κανένας; Ισως καποιο cached copy ρυθμίσεων-credentials στο καλαμποκι να παιζει το ρολο του, θα ξαναδοκιμάσω... ο επιμένων νικά...

δοκιμασε το myihome.Παιζει μεχρι 720p ανετα (οχι τιποτα βαρια ε?)

Το πόσταρα και στο τοπικ του ntr82 και το ποστάρω και εδώ για ένα μινι γκάλοπ........... ........ NTR82 or A-210?

Για βοηθήστε λίγο

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Το πόσταρα και στο τοπικ του ntr82 και το ποστάρω και εδώ για ένα μινι γκάλοπ........... ........ NTR82 or A-210?

Για βοηθήστε λίγο

Α210 ΣΙΓΟΥΡΑ.... :ernaehrung004:..

εκτός αν το θες κυρίως για το DVB.... οπότε εκεί αλλάζουν τα πράγματα...

Τότε μην το συζητάς...

Α210.... (ρώτα και τον zilmer :SFGSFGSF:) .... :ernaehrung004: