Popcornhour A-210

Καλημερα!
Σε καποια mkv που εχω εξωτερικους υποτιτλους, δεν μου τους βλεπει. Κοιταξα το αρχειο .srt και ειδα οτι ηταν unicode. Το εκανα ANSI και μετα τους ειδε! Πρεπει οι υποτιτλοι να ειναι ANSI? Γιατι σε avi αρχεια τους επιλεγω κανονικα. Δεν το ειχα αυτο το προβλημα σε αλλα media players (Dvico)

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

Καλημερα!
Σε καποια mkv που εχω εξωτερικους υποτιτλους, δεν μου τους βλεπει. Κοιταξα το αρχειο .srt και ειδα οτι ηταν unicode. Το εκανα ANSI και μετα τους ειδε! Πρεπει οι υποτιτλοι να ειναι ANSI? Γιατι σε avi αρχεια τους επιλεγω κανονικα. Δεν το ειχα αυτο το προβλημα σε αλλα media players (Dvico)

Εγώ μόνο μία φορά συνάντησα το πρόβλημα... και αναρωτιόμουν τι φταίει...
κοιτούσα - ξανακοιτούσα το όνομα αρχείο μήπως δεν το είχα γράψει σωστά... και τελικά έφταιγε η κωδικοποίηση των υποτίτλων..

τελικά όντως έφταιγε η κωδικοποίηση.. αλλά όπως προανέφερα.. το συνάντησα μόνο μία φορά...

Απάντηση: βοηθεια για popcorn A-210

Μάζεψε, τότε όλες τις ερωτήσεις που έχεις και "ρίχτες" στο νήμα του Popcorn.

Πως μπορω να εχω μουσικες λιστες οπως ειναι στο pc το winamp? Τι πρεπει να κανω?
Απλα σαν να μιλατε σε πενταχρονο (βλ. ξανθια:bigcry:)

Απ' ο,τι καταλαβα απευθυνεστε μονο σε ειδημονες και κατεχοντες.:lehrer: Για μας τους κοινους θνητους δεν υφισταται το φορουμ σας!!! Οκ! Καλη συνεχεια...

Συν φορουμίτες προσπάθησα να σβήσω μία ταινία που είχα στον εσωτερικό δκληροντου popcorn και μου βγάζει μήνυμα τρελό " δεν επιτρέπεται η πρόσβαση " και ως εκ τούτου δε σβήνεται. Έχω δοκιμάσει και με το delete button sto remote control αλλά και από το file mode. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? κανένα hint?

Μαλλον το συγκεκριμενο αρχειο ή ολοκληρος ο δισκος ειναι read only.
Βαλτο στο pc και αλλαξε το.

αντιγραφω απο τον φιλο madpax αυτα που δεν κανουν ακομα τα dune..

1.Ακόμα δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε BD structure
2.Ακόμα δεν έχουν φτιάξει το rew ένα πρόβλημα που υπάρχει τουλάχιστον 5 μήνες
3.Ακόμα το zoom δεν λειτουργεί στα BD
4.Ακόμα δεν υπάρχει sleep timer
5.Ακόμα δεν υπάρχει gapless audio όταν παίζεις MP3 με μεταβλητό bitrate
6.Ακόμα δεν υπάρχει downmix του ήχου όταν παίζεις bitstream παρά μόνο σε PCM!!!!
7.Ακόμα δεν υπάρχει επιλογή να απενεργοποιείς το BD-LIVE όπως σε όλα τα υπόλοιπα player !!!!!
8.Ακόμα δεν υπάρχει preview στα φωτογραφικά άλμπουμ, πρέπει να ψάχνεις τις φωτογραφίες σου μία μία
9.Ακόμα δεν υπάρχει πλοήγηση με ήχο στα μουσικά αρχεία στο κόβει θες δεν θες μέχρι να βρείς το επόμενο
10.Ακόμα δεν μπορείς να φτιάξεις playlists
11.Με το τελευταίο fw απέκτησα και delay στον ήχο στα .TS (όχι στα .M2TS) !

αν μπορει ας τα δοκιμασει καποιος να μας πει τι απο ολα αυτα κανει το popcorn 210 για να εχουμε μια καλυτερη εικονα dune vs popcorn..φιλε zilmer...-bye-

Εγω απο ολα αυτα θεωρω ψιλοσοβαρα μονο τα 1(πάντα βεβαια μπορείς να βαλεις τον srt στο μεγαλυτερο m2ts),5(gapless παιζει οταν επιλεγεις να βλεπεις και φωτογραφιες μεσα στο folder των mp3,Παλι ειναι κουραστικο ομως),8,9,10
Αυτο με το downmix δεν καταλαβαινω.Με προσφατο fw δοκιμασα και το εκανε κανονικα απο ταινιες με dts/dts-ma.Ακουγα απο ακουστικά.

εγω θεωρω πολυ σοβαρο το 1 και λιγοτερο το 2 (rewind σε αρχεια m2ts)
ολα τα αλλα ειναι καλο να υπαρχουν αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου..

Να ρωτησω το εξης.

Αν πχ εχω ενα folder με πολλα avis γινεται να παιξει το πρωτο και να συνεχιζει μετα να παιζει και τα υπολοιπα μονο του χωρις να τα επιλεγω εγω?

Εχω δοκιμασει με enter και play χωρις τυχη.

Να ρωτησω το εξης.

Αν πχ εχω ενα folder με πολλα avis γινεται να παιξει το πρωτο και να συνεχιζει μετα να παιζει και τα υπολοιπα μονο του χωρις να τα επιλεγω εγω?

Εχω δοκιμασει με enter και play χωρις τυχη.

Απ'οσο ξερω γινεται,ανοιγεις τον φακελλο και επιλεγεις το πρωτο αρχειο με play και ξεκιναει η αναπαραγωγη.
Το play λειτουργει σαν playlist ενω το enter αν θες να παιξεις μονο του ενα αρχειο.

Αυτο με το downmix δεν καταλαβαινω.Με προσφατο fw δοκιμασα και το εκανε κανονικα απο ταινιες με dts/dts-ma.Ακουγα απο ακουστικά.

Για να μη χαλάω το πολύ ωραίο και κατατοπιστικό νήμα του PCH να πω πως ποτέ μα ποτέ δεν μου έκανε downmix όλα τα HD φορμά το prime 3.0 όταν είναι σε λειτουργία bitstream, δεν βγαίνει καθόλου ήχος στην τηλεόραση, το ίδιο έκανε όταν το δοκιμάσαμε και στο σύστημα του Κώστα (Zilmer).Στους ενισχυτές περνάει κανονικά το bitstream τόσο από την HDMI (τα HD) όσο και από τις optical/coaxial (τα core)...ο μόνος τρόπος για να περάσω ήχο στην τηλεόραση είναι να έχω τις ρυθμίσεις audio στο PCΜ και να κάνει την αποκωδικοποίηση αλλά και πάλι δεν κάνει downmix του ήχου με αποτέλεσμα να μη περνάνε όλα τα κανάλια και να χάνονται διάλογοι και πληροφορίες.Οσες παραλλαγές και να προσπάθησα από τα settings του ήχου (Stereo, 5.1, 7.1) δεν δούλεψε τίποτα ! ...η πλάκα είναι ότι στο H1 δουλεύει η όλη διαδικασία οπότε θεωρώ ότι ή υπάρχει κάποιο bug στο φιρμ του Prime 3.0 ή είναι χαλασμένο.Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...

Από την άλλη διαβάζω όλα αυτά που τραβάνε όσοι έχουν το NTV550 και λέω από μέσα μου ότι τα δικά μου προβλήματα είναι πταίσματα, οπότε show must go on...

πως τα παει το Α-210 με bluray rips (folder, iso) μεσω δικτυου samba/nfs;
μιλαω για stream κατευθυαν απο το pc/nas στο a210..

πως τα παει το Α-210 με bluray rips (folder, iso) μεσω δικτυου samba/nfs;
μιλαω για stream κατευθυαν απο το pc/nas στο a210..

Παρότι έχει ήδη απαντηθεί πάμπολλες φορές....

Παίζει ΤΕΛΕΙΑ BR Rips μέσω NFS... (για streaming μιλάμε φυσικά) :SFGSFGSF:

Kαλημερα σε ολους
Παρατηρησα κατι που στην αρχή μου φανηκε τυχαίο, αλλα μετα ειδα οτι επαναλαμβανεται συστηματικά. Οταν παιζει αρχεία mkv και πατησω το πληκτρο fast backward η ταινία δεν παει γρηγορα προς τα πισω αλλα μεταφερεται στην αρχή (:furious3:), ενω το ιδιο δεν συμβαινει με το πληκτρο fast forward οπου παει κανονικα γρηγορα προς τα μπρος. Αυτο δεν συμβαινει με rips ταινιών σε iso οπου τα πληκτρα fast and back λειτουργουν κανονικά, μονο σε mkv.
Ειναι ιδιοτροπία του PC Α-210 ή οι ματροσκες μου ειναι περιεργες ? (τις φτιάχνω με το DVD-FAB κατευθειαν απο τα δισκάκια BD, ασυμπίεστες). Οι ταινιες ειναι σε εξωτερικο USB σκληρό δίσκο.
Καμμια ιδέα (οι "παλιοί") ?

Nικος

Last edited: