Χιούστον
Supreme Member
Αφου θες να συμφωνησω ντε και καλα με την αποψη σου τι θες να σου πω?
Για αυτο ειναι το φορουμ, αμα ειχαμε ολοι την ιδια αποψη θα βαριομασταν.
Δεν κοστίζουν τόσο τα ηλεκτροστατικά αλλά κάποια του κουτιού. Με 8 ή 9 χιλιάδες μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο ενός δρόμου Soundlab.Υποτιθεται οτι μιλαμε με απολυτα κριτηρια και οχι με κατηγορια τιμης.
100.000$ να εχει ενα ηλεκτροστατικο, metallica σε εντασεις 110-115 db δεν προκειται να ακουσεις και με ρεαλιστικα drums. Εκτος αν ειναι η τελευταια φορα που θα θες να τα χρησιμοποιησεις.:smash:
Δεν κοστίζουν τόσο τα ηλεκτροστατικά αλλά κάποια του κουτιού. Με 8 ή 9 χιλιάδες μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο ενός δρόμου Soundlab.
Αλλά αφού δεν μας λες ποια άκουσες δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά, όπως καταλαβαίνεις.
Δεν νομίζω, από όσο καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, να σου χρειάζονται ποιοτικά ηχεία. Ένα ζευγάρι από αυτά για τα πανηγύρια ή για τις συγκεντρώσεις και συναυλίες σε σκυλάδικα ή σε πλατείες νομίζω ότι θα είναι αυτά που ζητάς. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ γιατί φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις και πολλά για τη μουσική. Λ.Σ.
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε, μπορούμε να διαφωνούμε αλλά να προάγουμε τον διάλογο και να μαθαίονουμε με την ανατλλαγή απόψεων και προβληματισμού.Αφου θες να συμφωνησω ντε και καλα με την αποψη σου τι θες να σου πω?
Άλλα ντ άλλα, της Παρασκευής το γάλα
Εντάξει πέστε για λαμπάτους τώρα:AFADF0:
Κάτσε βρε Δημήτρη, άμα με ρωτάς τι σχέση έχει η τιμή, τι θες να σε απαντήσω;
Δε μπορούμε ν' αγοράσουμε όλοι 802D!
Μιλάγαμε για φιλοσοφίες ηχείων, ανεξαρτήτως τιμής.
Τέσπα, το θέμα ξεφεύγει (όχι από σένα).
Όπως είχα ρωτήσει σε άλλο τόπικ, ο Krell παίζει το ίδιο με τον Lamm?
Κύριε Στεφανίδη, μιλάτε συνέχεια για εμπειρία και τι έχουμε ακούσει κλπ.
Δλδ. αν δεν σας πούμε ισχύει το:
"Όχι να λέω ό,τι μου κατέβει απλά να διαφωνώ για να διαφωνώ ούτε να σπερνω προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση και να μιλώ ως ειδήμων για πράγματα που δεν γνωρίζω."
????????
Τσάμπα καίει η λάμπα :antlers:
Και μες τη στενοχώρια είναι
Είναι και λίγο emo
Βλέπεις τις έβαλαν στην κατηγορία emotional http://www.sonicflare.com/archives/sonicflares-sonic-circle.php
Άποψη μου, ταπεινή, είναι ότι η λάμπα θέλει όντος προσοχή. Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να συγκατακλίσω πολύ καιρό μαζί τους…. ίσως για οικονομικούς λόγους, η καλή η λάμπα είναι και πολύ ακριβή. Δεν νομίζω με ένα-δυο χιλιαρικάκια να τη γλυτώνει κανείς. :FSGSFGS4:
Απ την άλλη, σχετικά οικονομικά έχω ακούσει καλά phono λαμπάτα. Αυτά και αν είναι μπλέξιμο δε… :rifle:
Προ δεν έχω καδιά μου να σου πώ… αλλά και εκεί η λάμπα είναι παράξενο πράγμα… :grandpa:
Εγώ σίγουρα θα συνεχίσω το ψάξιμο της λάμπας…. Αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…
Εγώ πάντως ακόμη πιστεύω ότι πρέπει κάποια κομμάτια του συστήματος να είναι Precise...
Πωλούνται ηχεία ATC scm 40 λόγω αναβάθμισης σε Soundlab ή Quad (Επειδή κάπου το έχασα δεν παρατήρησα αν άλλαξε πάλι η προσφορά του Διονύση).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.