Stergito
Μέλος Σωματείου
Το λέω επειδή στα μάγκια του Κακαλιού έχουμε βάλει και ροκιές, ουκ ολίγες φορές.
Μια χαρά κοπανούσαν, αν θες τη γνώμη μου...
Μια χαρά κοπανούσαν, αν θες τη γνώμη μου...
Εξαρτάται τι εννοείς "κοπανούσαν"
Κι ένας φίλος νόμιζε ότι κοπανούσαν τα ηχεία του, μέχρι που άκουσε τα 802D.
Εμ.., αναφέρετε εταιρείες,τύπους, μοντέλα, προσωπικές απόψεις και χάνουμε την ουσία.
Αυτή η κατηγοριοποίηση (λινκ) αυτό ακριβώς λέει.
Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές του αναπαραγόμενου ήχου.
Κατασκευαστικά λοιπόν, γίνονται κάποιες επιλογές για τον χαρακτήρα που θέλουν να δώσουν.
Η γνώμη μου είναι ότι βασίζεται στο είδος μουσικής.
Όπως χρειάζεσαι άλλο μικρόφωνο για να ηχογραφήσεις μια φωνή και άλλο για ένα κρουστό, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα ηχεία.
Δεν υπάρχει ένα μικρόφωνο που να ηχογραφεί* τα πάντα καλά !
Δεν υπάρχει σύγκριση, υπάρχει διαφορά.
*Ο παραλληλισμός ηχείου-μικροφωνου, γίνεται γιατί και τα δύο κάνουν την ίδια δουλειά (μετατροπείς), αλλά αντίστροφα.
Εξαρτάται τι εννοείς "κοπανούσαν"
Κι ένας φίλος νόμιζε ότι κοπανούσαν τα ηχεία του, μέχρι που άκουσε τα 802D.
Με τη διαφορα οτι τα 802D μονο κοπανανε.![]()
Με τον κινδυνο να εκτεθω εξαιτιας των ελαχιστων γνωσεων που εχω συγκριτικα με εσας στο θεμα, μου φαινεται λογικο ο κατασκευαστης να ταιριαζει το ηχειο κυριως με τον τροπο που ειναι φτιαγμενα τα δωματια των πελατων που στοχευει....δηλαδη οσα αγγλικα ηχεια ειχα την τυχη να ακουσω, κυριως mission, σε ενα τυπικο εγγλεζικο σπιτι με μοκετα ακομα και στο μπανιο και ψευδοτοιχιες ακουγονταν μια χαρα...σε ελληνικο σπιτι με μαρμαρο μεχρι και στο τασακι και ηχομωνοση τα σεμεδακια απ την προικα, παντα τα ακουγα τσιριχτα...μου φαινεται λογικο και για αυτο προσωπικα αγοραζω μονο ελληνικα ηχεια.
Καμιά απολύτως!
Τα λεφτά στα δέντρα φυτρώνουν!
κάτι αντίστοιχο πάθανε και οι κατασκευαστές της audio spectrum , ακούγοντας τα ηχεία τους σε εγγλέζικο περιβάλλον , προς το καλύτερο ώμος !Με τον κινδυνο να εκτεθω εξαιτιας των ελαχιστων γνωσεων που εχω συγκριτικα με εσας στο θεμα, μου φαινεται λογικο ο κατασκευαστης να ταιριαζει το ηχειο κυριως με τον τροπο που ειναι φτιαγμενα τα δωματια των πελατων που στοχευει....δηλαδη οσα αγγλικα ηχεια ειχα την τυχη να ακουσω, κυριως mission, σε ενα τυπικο εγγλεζικο σπιτι με μοκετα ακομα και στο μπανιο και ψευδοτοιχιες ακουγονταν μια χαρα...σε ελληνικο σπιτι με μαρμαρο μεχρι και στο τασακι και ηχομωνοση τα σεμεδακια απ την προικα, παντα τα ακουγα τσιριχτα...μου φαινεται λογικο και για αυτο προσωπικα αγοραζω μονο ελληνικα ηχεια.
Ο Dr West έχει στηρίξει την σχεδίαση των Soundlab ακριβώς στους νόμους της φυσικής, γι' αυτό και θεωρείται ως το πλέον αποδεκτό απο τον ανθρώπινο οργανισμό ηχείο. Μάλλον δεν θα το γνωρίζεις.Οσα χρειαζονται για να βγαλω συμπερασμα.
Αλλα ξερω τα Soundlab ειναι διαφορετικα, δεν υποκυνται στους νομους της φυσικης που εμαθα στο πανεπιστημιο.
Δεν μας χρειάζονται αυτού του είδους οι απαντήσεις.Ενταξει, τα Soundlab ειναι τα καλυτερα ηχεια στο κοσμο και παιζουν τελεια ολα τα ειδη μουσσικης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.