ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Re: Απάντηση: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Υποτιθεται οτι μιλαμε με απολυτα κριτηρια και οχι με κατηγορια τιμης.
100.000$ να εχει ενα ηλεκτροστατικο, metallica σε εντασεις 110-115 db δεν προκειται να ακουσεις και με ρεαλιστικα drums. Εκτος αν ειναι η τελευταια φορα που θα θες να τα χρησιμοποιησεις.:smash:
Δεν κοστίζουν τόσο τα ηλεκτροστατικά αλλά κάποια του κουτιού. Με 8 ή 9 χιλιάδες μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο ενός δρόμου Soundlab.
Αλλά αφού δεν μας λες ποια άκουσες δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά, όπως καταλαβαίνεις.
Δεν νομίζω, από όσο καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, να σου χρειάζονται ποιοτικά ηχεία. Ένα ζευγάρι από αυτά για τα πανηγύρια ή για τις συγκεντρώσεις και συναυλίες σε σκυλάδικα ή σε πλατείες νομίζω ότι θα είναι αυτά που ζητάς. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ γιατί φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις και πολλά για τη μουσική. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Δεν κοστίζουν τόσο τα ηλεκτροστατικά αλλά κάποια του κουτιού. Με 8 ή 9 χιλιάδες μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο ενός δρόμου Soundlab.
Αλλά αφού δεν μας λες ποια άκουσες δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά, όπως καταλαβαίνεις.
Δεν νομίζω, από όσο καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, να σου χρειάζονται ποιοτικά ηχεία. Ένα ζευγάρι από αυτά για τα πανηγύρια ή για τις συγκεντρώσεις και συναυλίες σε σκυλάδικα ή σε πλατείες νομίζω ότι θα είναι αυτά που ζητάς. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ γιατί φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις και πολλά για τη μουσική. Λ.Σ.

Τώρα άν αρχίσω και σβήνω ποιός θα φταίει;
Πόσες συστάσεις έχω κάνει;Μάλλιασε το...πληκτρολόγιο πιά.

Τι να γνωριζω εγω Λουκα μου που ακουω μεχρι τα ταπεινα 20 Khz.
Eσυ που πιανεις τους υπερηχους- 32 Khz σιγουρα γνωριζεις περισσοτερα.
Και μην μου αγχωνεσε σε παρακαλω.
Αφου σου ειπα "Τα soundlab ειναι τα καλυτερα". Ειδικα μαζι με atmasphere που ειναι και αυτα τα καλυτερα, εχεις το καλυτεροτερο αποτελεσμα.

Last edited:

Αφου θες να συμφωνησω ντε και καλα με την αποψη σου τι θες να σου πω?
Για αυτο ειναι το φορουμ, αμα ειχαμε ολοι την ιδια αποψη θα βαριομασταν.
Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε, μπορούμε να διαφωνούμε αλλά να προάγουμε τον διάλογο και να μαθαίονουμε με την ανατλλαγή απόψεων και προβληματισμού.
Ακριβώς γι' αυτό είναι το φόρουμ. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Όχι να λέω ό,τι μου κατέβει απλά να διαφωνώ για να διαφωνώ ούτε να σπερνω προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση και να μιλώ ως ειδήμων για πράγματα που δεν γνωρίζω.
Γι' αυτό σε έχω προκαλέσει πολλές φορές αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις. Λ.Σ.

Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Άλλα ντ άλλα, της Παρασκευής το γάλα

Κάτσε βρε Δημήτρη, άμα με ρωτάς τι σχέση έχει η τιμή, τι θες να σε απαντήσω;

Δε μπορούμε ν' αγοράσουμε όλοι 802D!

Kharmacorma δεν μπορείς να μιλάς για πράγματα που όχι μόνο δεν άκουσες αλλά ίσως μόνο να είδες σε φωτογραφίες!!
Έχεις κολλήσει στα 32 ΚHZ. Τσίμπησες στην πλάκα. Και πάλι δεν μπορείς να το ξέρεις μπορεί και να είναι έτσιΛ.Σ.

Oπως νομιζεις.

Θα σε παρακαλουσσα ομως να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για το τι εχω ακουσει και τι οχι.

Σου απαντω, δεν χρειαζεται να ακουσω οτι ηλεκτροστατικο υπαρχει στην αγορα. 1+1 για τον περισσοτερο κοσμο κανει 2, αν για σενα κανει 3 δικαιωμα σου.

Τα θέματα πράγματι ανοίγουν,για να προάγεται μέσω του πολιτισμένου διαλόγου επάνω στο κάθε φορά συγκεκριμένο θέμα η γνώση όλων.

Αν νομίζετε,ότι το θέμα εξελίσσεται έτσι τι να πώ...

Κύριοι τέλος παρακαλώ.
Απο εδώ και πέρα θα διαγράφονται οι προσωπικές αντεγκλήσεις κι αντιπαραθέσεις.

Οκ Μιχάλη γράφαμε μαζί.

Εντάξει πέστε για λαμπάτους τώρα:AFADF0:

Τσάμπα καίει η λάμπα :antlers:

Και μες τη στενοχώρια είναι
Είναι και λίγο emo
Βλέπεις τις έβαλαν στην κατηγορία emotional http://www.sonicflare.com/archives/sonicflares-sonic-circle.php

Άποψη μου, ταπεινή, είναι ότι η λάμπα θέλει όντος προσοχή. Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να συγκατακλίσω πολύ καιρό μαζί τους…. ίσως για οικονομικούς λόγους, η καλή η λάμπα είναι και πολύ ακριβή. Δεν νομίζω με ένα-δυο χιλιαρικάκια να τη γλυτώνει κανείς. :FSGSFGS4:

Απ την άλλη, σχετικά οικονομικά έχω ακούσει καλά phono λαμπάτα. Αυτά και αν είναι μπλέξιμο δε… :rifle:

Προ δεν έχω καδιά μου να σου πώ… αλλά και εκεί η λάμπα είναι παράξενο πράγμα… :grandpa:

Εγώ σίγουρα θα συνεχίσω το ψάξιμο της λάμπας…. Αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Κάτσε βρε Δημήτρη, άμα με ρωτάς τι σχέση έχει η τιμή, τι θες να σε απαντήσω;

Δε μπορούμε ν' αγοράσουμε όλοι 802D!

Μιλάγαμε για φιλοσοφίες ηχείων, ανεξαρτήτως τιμής.
Τέσπα, το θέμα ξεφεύγει (όχι από σένα).
Όπως είχα ρωτήσει σε άλλο τόπικ, ο Krell παίζει το ίδιο με τον Lamm?
Κύριε Στεφανίδη, μιλάτε συνέχεια για εμπειρία και τι έχουμε ακούσει κλπ.
Δλδ. αν δεν σας πούμε ισχύει το:
"Όχι να λέω ό,τι μου κατέβει απλά να διαφωνώ για να διαφωνώ ούτε να σπερνω προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση και να μιλώ ως ειδήμων για πράγματα που δεν γνωρίζω."

????????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Μιλάγαμε για φιλοσοφίες ηχείων, ανεξαρτήτως τιμής.
Τέσπα, το θέμα ξεφεύγει (όχι από σένα).
Όπως είχα ρωτήσει σε άλλο τόπικ, ο Krell παίζει το ίδιο με τον Lamm?
Κύριε Στεφανίδη, μιλάτε συνέχεια για εμπειρία και τι έχουμε ακούσει κλπ.
Δλδ. αν δεν σας πούμε ισχύει το:
"Όχι να λέω ό,τι μου κατέβει απλά να διαφωνώ για να διαφωνώ ούτε να σπερνω προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση και να μιλώ ως ειδήμων για πράγματα που δεν γνωρίζω."

????????

Δημήτρη σε παρακαλώ,άς πούμε τις απόψεις μας επιτέλους κι άς κρίνουν όσοι συμμετέχουν.Το θέμα δεν ανοίχθηκε για να...τσακωνόμαστε ανά ζευγάρια:smash:

Αντε ρε παιδιά,ας επιδείξουμε λίγη ψυχραιμία επιτέλους.

Αν προσέξετε 10 περίπου άτομα,που παρακολουθούσαν το θέμα εξαφανίστηκαν...

Αυτό το γεγονός εσάς δεν σας στενοχωρεί;

Εγώ πάντως ακόμη πιστεύω ότι πρέπει κάποια κομμάτια του συστήματος να είναι Precise...

Πωλούνται ηχεία ATC scm 40 λόγω αναβάθμισης σε Soundlab ή Quad (Επειδή κάπου το έχασα δεν παρατήρησα αν άλλαξε πάλι η προσφορά του Διονύση).

Τσάμπα καίει η λάμπα :antlers:

Και μες τη στενοχώρια είναι
Είναι και λίγο emo
Βλέπεις τις έβαλαν στην κατηγορία emotional http://www.sonicflare.com/archives/sonicflares-sonic-circle.php

Άποψη μου, ταπεινή, είναι ότι η λάμπα θέλει όντος προσοχή. Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να συγκατακλίσω πολύ καιρό μαζί τους…. ίσως για οικονομικούς λόγους, η καλή η λάμπα είναι και πολύ ακριβή. Δεν νομίζω με ένα-δυο χιλιαρικάκια να τη γλυτώνει κανείς. :FSGSFGS4:

Απ την άλλη, σχετικά οικονομικά έχω ακούσει καλά phono λαμπάτα. Αυτά και αν είναι μπλέξιμο δε… :rifle:

Προ δεν έχω καδιά μου να σου πώ… αλλά και εκεί η λάμπα είναι παράξενο πράγμα… :grandpa:

Εγώ σίγουρα θα συνεχίσω το ψάξιμο της λάμπας…. Αλλά είναι μακρύς ο δρόμος…

το αντιθετο πιστευω φιλε μου

με 1-2 αντε 3 χιλιαρικα παιρνεις λαμπα που για να ακουσεις κατι αντιστοιχο με τρανζιστορ, θες τα διπλα
να σου πω και μηχανακια
audiotechnologies 80W 800euro,
tsakiridis 9W 300B 1000euro, 45W 6550 1100 euro, 70W EL34 1400euro, 90W 6550 1700euro, 150W EL34 2200euro, 200W 6550 2700W, 240 KT90 3200euro,
Ayon SET σε απιστευτες τιμες και αυτοι, δεν μιλαω για Κινεζους που ειναι και πιο χαμηλα
τα τρανζιστορ ειναι καλα μονο τα ακριβα, για τα γουστα μου παντα

ακουσα τον καινουριο του τσακιριδη με 300Β να τροφοδοτει δυο 211 στο καναλι με 3900euro και.....οταν αντικαταστησω την electra μου, θα μεινω πολλλλλα χρονια μαζι του

Στα ~900 είναι και ο Jolida Model JD 202A που τώρα τελευταία ζαχαρώνω. Αλλά δεν είναι πολύ emo

Σε κάτι πιο emo (και εδώ θα διαφωνήσετε … εποικοδομητικά) …Καλά τα λες και για τον καινούριο Τσακιρίδη με 300Β… γι αυτό λέω και εγώ για πάνω από δυο χιλιάρικα…

Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Εγώ πάντως ακόμη πιστεύω ότι πρέπει κάποια κομμάτια του συστήματος να είναι Precise...

Πωλούνται ηχεία ATC scm 40 λόγω αναβάθμισης σε Soundlab ή Quad (Επειδή κάπου το έχασα δεν παρατήρησα αν άλλαξε πάλι η προσφορά του Διονύση).

Μπα?! Τι έπαθες, σοβαρολογείς τώρα?
Άλλα έλεγες!