ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Κατάλαβα...
Εμείς είμαστε οι επτά νάνοι:joker:

χα χα χα χα χα χα χ χα χα χα χα χ χα χα χα!!!

Βρε ποιοι εφτά νάνοι????? Αυτοί ήταν στη Χιονάτη!!!!

Α εσύ ακόμα πιστεύεις στο Θεό ε?

Και εγώ δεν το βλέπω ως ατελέσφορη αντιπαράθεση αλλά δημιουργική συζήτηση.....αν διαφωνείς μη διαβάζεις και μη γράφεις..

Θα έπρεπε να έχουμε την πίστη μας πουθενά αλλού ? :grandpa:

Δεν βλέπω τίποτα!

Τελικά εκτός από το AV, ούτε και τα computers είναι γυναικεία ενασχόληση! :Banane0:

Μεγάλα λόγια μη λές, μεγάλες μπουκιές να τρως. Μπορεί και να εκπλαγείς!!!!

Έτσι το λέω, όχι ότι ξέρω και τιποτα!!!!

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

shhhhhh...άσε μην πιστέψει η Μυρτω οτι είσαι εσυ και βάλει και αυτη!! shhhhhhhhtt

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: ´Εχεις πολλή πλάκα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

μεγάλη και όχι μόνο πίστη αλλά και αγάπη στον Θεό.

Και εγώ φίλε μου.
Μπράβο σου που το 'ομολογείς" δημοσίως.:SFGSFGSF:
Στις μέρες μας θεωρείται ντεπασέ, δυστυχώς..

Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημα "γιατί το άθλημα είναι αποκλειστικά ανδρικό" στην πρώτη γυναίκα που θα μού αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίσει το video να ανάψει και να γράψει μία εκπομπή από κάποιο κανάλι στην τηλεόραση...

Μπα, αυτό είναι πολύ δύσκολο... ;)

Ας πούμε καλύτερα στην πρώτη που θα ξέρει να βάλει την σωστή ώρα στο ρολόϊ του video ύστερα από διακοπή ρεύματος έτσι ώστε να μην αναβοσβύνουν αυτά τα καταραμένα 0:00 ;)

Δυο αθλήματα είναι καθαρά αντρικά, για να τελειώνουμε,

1. Να βοηθούν τις γυναίκες στα υδραυλικά, ηλεκτρικά, να κατεβάζουν τα χαλιά από το πατάρι.

2. Υπτιο άθλημα (όποιο θέλετε βάλτε στο μυαλό σας)

το video είναι εύκολο ρε komhst να το φτιάξουν πλέον το έμαθαν. με τόσο μαρία άσχημη και Σήφη δεν γινόταν να μη το μάθουν. Σιγά μη περίμεναν εμάς από τη δουλειά για να το προγραμματίσουμε.

Την ρημαδοκουζίνα που τι χρειάζονται για να μαγειρέψουν, που αν δεν βάλεις ώρα στο ρολόι δεν ξεκινάει ο φούρνος με τίποτα γιατί δεν το μαθαίνουν και μας αφήνουν νηστικούς ρεεεεεεεεεε ??????

Πάρτε τώρα τον Πίτουρα για να μάθετε!!
Άντε με συγχίσατε γέρο άνθρωπο :grandpa: βραδυάτικα :FSGSFGS4:

pitouras.jpg

Και αυτοι που δεν εχουν τον πολυτιμο χρονο η το απαιτητο χρημα να εχουν ενδιαφεροντα , αλλα τα ενδιαφεροντα τους ειναι η ιδια η βιοπαλη η πολλες φορες αναγκαζονται (θελουν και επιλεγουν ειναι το σωστο ) να ζησουν για τα παιδια τους η μεσω των παιδιων τους , νομιζεις οτι στην πραγματικοτητα ειναι δυστυχισμενοι ? Τα ''ενδιαφεροντα'' οπως τα εννουμε ειναι υπερικτημενα..βρισκεις χαρα και σε απλα πραγματα..μια εκδρομη στη φυση πχ...παντα θα βρισκεις τροπους να ζωντανευεις συνεχεια αυτο το υπεροχο δεσιμο με τον αλλο..δεν ειναι απαραιτητα να ολοκληρωνεσαι η να αντλεις ευχαριστηση μεσα απο τα ενδιαφεροντα σου.Και να πω την αληθεια..δεν μου αρεσει καν ο ορος ''ενδιαφεροντα''...

ΕΥΓΕ!!!!!!! Πες τα μεγάλε!!!!!! Αμάν πια με τα ενδιαφέροντα και τα ενδιαφέροντα!!!!!!!!!!

Καμιά φορά αν έχουν και τόοοσσσααα κοινά μπορεί και να τσακώνονται για του ποιου η γνώμη είναι η πιο σωστή!!!:flipout:

Διαφωνώ κάθετα. Χρόνος δεν υπάρχει ποτέ, ούτε και πολλά χρήματα για τους περισσότερους.

Η βιοπάλη χωρίς κανένα πνευματικό ενδιαφέρον, χωρίς την ανησυχία του γιατί υπάρχεις, ποιός είσαι, γιατί πέρασαν αυτοί που πέρασαν πριν από σένα και τι στο διάολο είναι όλος αυτός ο κόσμος ο γεμάτος άστρα εκεί έξω είναι μία ζωή χαμένη, είναι μια προσβολή στο βασικό στοιχείο του να είσαι άνθρωπος, του να έχεις συνείδηση και πνεύμα.

Και όπως έλεγε ο Robin Williams στην ταινία Dead Poets Society
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion.

And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life.
But poetry, beauty, romance, love,these are what we stay alive for. "

(Έλα που δε σας έλειψαν τα quote μου);)

Συγνώμη Τατιάνα αλλά εγώ διαφωνώ μαζί σου.

Κάτσε να παίρνεις ένα μισθό γύρω στα 900 ευρουλάκια και κανα 1.200 ο αντρουλης σου, να έχετε και δυο παιδάκκια και δάνειο και κάρτες και...και...και..... και έλα μετά να μου πεις άν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν χρόνο η κουράγιο για αστρα και πλανήτες!!!!!!

Αυτά είναι πολυτέλεια όταν έχεις λύσει τα βασικά. Και ναι μια εκδρομή στη φύση (κατά προτίμηση θάλασσα) και πιο down to earth πράγματα μπορεί να ανανεώσουν πολύ περισσότερο μια σχέση από τα ενδιαφέροντα.

Ο κύριος Ρομπιν που γράφει τα παραπάνω 900 ευρώ το μήνα βγάζει??? Δε νομίζω.

Αμάν πια με τις μεγάλες ιδέες και φιλοσοφίες!!!! Και με αγάπη, ποιήση και λουλουδάκια μένει ζωντάνος???? Μήπως ξέχασε να πει για τη μπριζολάρα του και τις πατάτες?

Last edited:
Λυπαμαι που θα γκρεμισω τον κοσμο σου αλλα μερικοι ανθρωποι στο κοσμο δεν εχουν την πολυτελεια για πνευματικες αναζητησεις .Παρολα αυτα παραμενουν ανθρωποι , δεν αποτελουν..προσβολη για το ανθρωπινο ειδος..και τα πλουσια αισθηματα με τα οποια αγκαλιασαν τους αλλους σιγουρα θα τους προσφερουν ενα χωρο στην καρδια και στη μνημη αυτων.

ΕΥΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Κάτι παρόμοιο έγραψα κι εγώ ποιο πάνω γιατί δεν είχα διαβάσει την απάντησή σου.

Α μα είναι μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι δεν το αρνήθηκα ποτέ....αλλά μπροστά σε 100 χρόνια ανούσιας ευτυχίας και μία στιγμή απόλυτου clarity μέσα στο Σύμπαν θα έδινα και την ίδια μου τη ζωή......τίποτε άλλο δεν έχει νόημα για μένα τίποτα....μόνο μία στιγμή θέλω μία στιγμή μου φτάνει

Νιώθω το αίμα να κυλά στις φλέβες μου και νιώθω τη ζωή να ουρλιάζει μέσα στο μυαλό μου ζητώντας την Απάντηση που ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρω αλλά συνεχίζω να την ψάχνω γιατί απλά δεν νοείται στιγμή χωρίς αυτή την αναζήτηση....και μέσα σε αυτή τη φρενήρη μάχη με το χρόνο νιώθω παράλληλα μία ατέρμονη αγάπη για αυτή την ανθρωπότητα, την τόσο γεμάτη ελαττώματα και πάθη αλλά και τόσο μα τόσο υπέροχα όνειρα......

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι αλλά εγώ λατρεύω τη 'δυστυχία' της επίγνωσής μου........και είμαι Άνθρωπος......

Συγνώμη βρε Τατιάνα και πάλι αλλά θα συμφωνήσω με τον Meletov!!!!!

Θα πέταγες μια ολόκληρη ζωή ευτυχίας για μια στιγμή διαύγειας?!!!!!!!!!!

Αλήθεια ξέρεις ποια είναι αυτή η διαύγεια που ζητάς? Ή απλά το λες έτσι?

Λοιπόν, αν γινότανε, θα κάναμε μια συμφωνία. Εγώ θα έπαιρνα την ευτυχία ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!! και θα σου έδινα τη στιγμή!!!

Εχεις γνωσεις το παραδεχομαι..εχεις περισσοτερες γνωσεις απο εμενα...αλλα εγω ξερω το αδυνατο σου σημειο...που ειναι η γυναικεια φυση.Αυτη ειναι η δυναμη σου αλλα και η αδυναμια σου.Ξερω οτι ουδεποτε θα απαντησεις σε αυτην την ερωτηση .... δεν θα μπορεσεις ποτε να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι καποιες γυναικες βρισκουν την ευτυχια και αλλου...παραεισαι μαχητικη..για να παραδεχτεις κατι τετοιο.Αλλα ο χρονος κυλαει αμειλικτος...εναντιον σου.Οχι ειδικα εναντιον σου..αλλα εναντιον ολων αυτων των γυναικων που ξαφνικα συνειδητοποιουν οτι η καριερα τους , και τα μεγαλειωδη θελω τους..τους στερησαν τις πραγματικες χαρες της ζωης.
Και αυτο φυσικα ειναι επιλογη τους , μπορει αυτο να τις χαροποιει..αλλα το κακο ειναι οτι δεν αναγνωριζουν το δικαιωμα σε καποιες αλλες να σκεφτοναι..οχι λαθος ειπα..να αισθανονται αλλιως.

Γιατι αυτες δεν εχουν δεν αναγκη τον Ουνεσκο για να δουν την ανθρωπια και να βρουν την ευτυχια...την βλεπουν και στη ματια του αλλου.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το παραπάνω λάθος που ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ περιγράφεις παρα λίγο να το κάνω κι εγώ.

Δε λέω καλή καλή και η καριέρα, οι φιλοσοφίες και οι ανησυχίες αλλά...........

Εχεις γνωσεις το παραδεχομαι..εχεις περισσοτερες γνωσεις απο εμενα...αλλα εγω ξερω το αδυνατο σου σημειο...που ειναι η γυναικεια φυση.Αυτη ειναι η δυναμη σου αλλα και η αδυναμια σου.Ξερω οτι ουδεποτε θα απαντησεις σε αυτην την ερωτηση .... δεν θα μπορεσεις ποτε να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι καποιες γυναικες βρισκουν την ευτυχια και αλλου...παραεισαι μαχητικη..για να παραδεχτεις κατι τετοιο.Αλλα ο χρονος κυλαει αμειλικτος...εναντιον σου.Οχι ειδικα εναντιον σου..αλλα εναντιον ολων αυτων των γυναικων που ξαφνικα συνειδητοποιουν οτι η καριερα τους , και τα μεγαλειωδη θελω τους..τους στερησαν τις πραγματικες χαρες της ζωης.
Και αυτο φυσικα ειναι επιλογη τους , μπορει αυτο να τις χαροποιει..αλλα το κακο ειναι οτι δεν αναγνωριζουν το δικαιωμα σε καποιες αλλες να σκεφτοναι..οχι λαθος ειπα..να αισθανονται αλλιως.

Γιατι αυτες δεν εχουν δεν αναγκη τον Ουνεσκο για να δουν την ανθρωπια και να βρουν την ευτυχια...την βλεπουν και στη ματια του αλλου.

Αυτή η απάντηση είναι "ποίηση"!!!!!! Μπράβο σου!!!! Ειλικρινά στο λέω.