ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Παιδάκια επειδή μάλλον δεν πάει άλλο το thread εγώ αποχωρώ :)

Ευχάριστη η ανταλλαγή απόψεων αλλά νομίζω για μένα ήταν αρκετά μέχρι εδώ.......αν ενόχλησα κανέναν με τις off-topic 'χαζομάρες' μου ειλικρινά λυπάμαι

Τα λέμε παιδάκια! :)

Υ.Γ. Είναι δύσκολη η θέση μου όπως καταλαβαίνετε αν διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες

Λοιπόν ... Πρώτα on topic : Larry , η απάντηση στο πρώτο post σου είναι "1" (Τατιάνα). Οι υπόλοιπες απλά κρατάνε το ίσο, εκείνη "φυλασσει Θερμοπύλας"

Τώρα (επιτέλους) :offtopic: !!!!
Το νοητικό επίπεδο του καθενός είναι και αυτό που επιτάσσει τι ψάχνει ο καθένας ...

Υπάρχει το επίπεδο "γκομενάκι στη Μύκονο και είμαστε φίνα και ωραία και δεν έχουμε αναγκη τίποτε άλλο" ==> επιφανειακό και ολίγον υπερφίαλο (κατι σαν το "οτι φάμε, ότι πιούμε κι οτι αρπάξει ο κώλος μας ένα πράμα)

Υπάρχει επίσης και το "μαθαίνω τον κόσμο μέσα απο τις Γραφές του" ==> εγκεφαλικό μέν, ανούσιο δε. (Ανούσιο γιατι τον κόσμο τον ανακαλύπτεις μόνος μέσα απο τα δικά σου μάτια, όχι των άλλων)

Η "ειρηνευτική γραμμή" θεωρητικά πρέπει να βρισκεται κάπου στη μέση...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Κατά την ταπεινή μου άποψη όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος θα έπρεπε να εξασκούν το συγκεκριμένο μυ...δλδ το θεωρώ απο τα αυτονόητα...και πέρα από αυτό ακόμα δεν νομίζω ότι άνθρωποι που δεν τον εξασκούν θα ενδιαφέρονταν για θέματα όπως fine tuning @ high end
...

Μη το λες, μη το λες...
Εχεις δει σε τι τιμές "παίζουν" τα καλώδια ρεύματος ? LOL

(γκλουπ...)

Μη το λες, μη το λες...
Εχεις δει σε τι τιμές "παίζουν" τα καλώδια ρεύματος ? LOL

(γκλουπ...)

Και να κάνανε δουλειά …….πάει στο διαλα !!! :flipout:

Κανονίστε να κάνετε καλωδιομαχίες κι εδώ!

Προτείνω μάλιστα για να λύσουμε αυτό το θέμα μια για πάντα, να χωριστούμε σε δυο ομάδες, να πάρουμε ο καθένας από ένα καλώδιο και... στο ψαχνό!

τελικό αποτέλεσμα της έρευνας.... (με κάθε επιφύλαξη )

1 Αννα (Διαχειριστρια της Εκτος)
2 Χριστινα Keller (με κάθε επιφύλαξη )
3 Μυρτω
4 Fedra
5.Sphinx
6.Νικόλ
7.Τατιάνα
8.Alina (με κάθε επιφύλαξη )
9.Μonslοlita (με κάθε επιφύλαξη )
10. Μνημη
11.GASLIGHT

Κανονίστε να κάνετε καλωδιομαχίες κι εδώ!

Προτείνω μάλιστα για να λύσουμε αυτό το θέμα μια για πάντα, να χωριστούμε σε δυο ομάδες, να πάρουμε ο καθένας από ένα καλώδιο και... στο ψαχνό!

Μου είχε ρίξει μία ενας φίλος στο δημοτικό, έκανα τον λύκο 2 μέρες...

Παιδάκια επειδή μάλλον δεν πάει άλλο το thread εγώ αποχωρώ :)

Ευχάριστη η ανταλλαγή απόψεων αλλά νομίζω για μένα ήταν αρκετά μέχρι εδώ.......αν ενόχλησα κανέναν με τις off-topic 'χαζομάρες' μου ειλικρινά λυπάμαι

Τα λέμε παιδάκια! :)

Υ.Γ. Είναι δύσκολη η θέση μου όπως καταλαβαίνετε αν διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες

μονομάχε μου εσύ !!! ( χωρίς πλάκα ! ) απορώ και πως μπόρεσες να αντεπεξέλθεις
σε τοσα ποστ -bye-

Last edited:
Μια ερώτηση ρε παιδιά…..
Τι σχέση μπορούν να έχουν τόσες σελίδες που γράφτηκαν με το
«πόσα κορίτσια έχει το AvClub !!!!!» ??

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: 'Ελα μου ντε?!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: ποσα κοριτσια εχει το AvClub !!!!!

Εγω θελω γκομενακι (sic) απο εδω μεσα... Εχω ελπιδες? :flipout:

:flipout::flipout: Εσύ την έκανες τη ζημιά και έλεγες για γκομενάκι, και φρίκαρε η καψερή η Τατιάνα??

Εχεις τόσες ελπίδες όσες να βρείς γκομένα μέσα σε ανδρικό στράτευμα!!!! :flipout::flipout:

Αλλά από την άλλη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!!:flipout::flipout:

Υ.Γ. Πόσο πολύ μου αρέσει αυτό το ανθρωπάκι που χτυπάει το χεράκι του.

Εδώ διαφωνούμε...αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τη στιγμή διαύγειας στην οποία αναφέρομαι οπότε πολύ λογικά δεν την αξιολογείς....

Δικαίωμά σου :) Δεν έφτασε κανείς στα άστρα με το να κάθεται σπίτι και να πλένει κάλτσες...

Μακάρι να το διαβάσεις αυτό κάποτε γιατί αποχώρησες. Δεν άντεξες φαίνεται.

Το ξέρεις το τραγουδάκι "Ολο λόγια είσαι τίποτα πιο πέρα?"

Δε λέω καλές και οι διαύγειες και τα συναφή αλλά είμαι σίγουρη όταν γυρνάς σπίτι σου είσαι μόνη σου. Και μετα λύπης μου βλέπω ότι τα κενά της ζωής σου τα γεμίζεις με άστρα, πλανήτες, εγκέφαλους και λοιπά.

Δεν είναι κακές οι αναζητήσεις σου, ούτε αυτά που λές είναι κουτά αλλά δεν είναι μόνο αυτά!!!

Και κάτι άλλο. Εσύ δεν πλένεις κάλτσες? Βρώμικες τις φοράς?

Όχι!..:)..και ξέρεις γιατι; Γιατί ο 'ποιοτικός', τουλάχιστο όπως τον ορίσαμε στην κουβέντα μας εδώ, δεν ψάχνει να προσδιοριστεί. Δεν του αρέσει ούτε κάν η προσφωνηση 'ποιοτικός' ή 'κουλτουριάρης'. Προσωπικά, όσες φορές μ' αποκαλούν έτσι, απαντώ ότι ''αυτά μ' αρέσουν, ετσι διάλεξα να ζω, δεν μ' ενδιαφέρει πρωτιστως η ποιότητα". Μηπως οι 'ποιοτικοί' κάνουν quality control στις ζωές τους; Αυτό που πραγματικά τους διαχωρίζει δεν είναι η ίδια η 'ποιότητα', αλλά το θάρρος να βαζουν τις επιλογες τους μπροστά, να ζουν με αυτές κι όχι να τις πνίγουν υπο την πίεση της μαζας.

Συμφωνώ.

Οι πραγματικά ευφιείς και "ποιοτικοί" άνθρωποι δεν διατυμπανίζουν την "ποιότητά τους" ή τις γνώσεις του ή το εγώ τους. Και ο λόγος είναι γιατί δεν το έχουν ανάγκη!!!

Η ποιότητα λάμπει όπως το διαμάντι ακόμα και στη λάσπη!!

[offtopic]
Σκέφτομαι ενα πρόσφατο thread που μιλούσε για την ελευθερία του να λέμε ό,τι θέλουμε στην "Επι Παντός". Υπήρχε δε και το αίτημα να ανοίγουμε threads με ό,τι μας καπνίσει και να μην παρεμβαίνει κανείς διορθωτικά σε αυτό, ακόμα κι αν ειναι "αμφιβόλλου ποιότητας". Η ποιότητα άλλωστε είναι σχετική όπως ειπώθηκε στο thread...

...κι αναρωτιέμαι πότε αυτή η ελευθερία θα εφαρμοστεί αμφίπλευρα. Πότε, δηλαδή, θα μιλήσει ενας άνθρωπος για φιλοσοφημένα πράγματα και δεν θα αντιμετωπίσει ειρωνίες ή την "κατηγορία" ότι περιφρονεί την απλότητα των απλών...
[/offtopic]

Δε λέω καλές και οι διαύγειες και τα συναφή αλλά είμαι σίγουρη όταν γυρνάς σπίτι σου είσαι μόνη σου. Και μετα λύπης μου βλέπω ότι τα κενά της ζωής σου τα γεμίζεις με άστρα, πλανήτες, εγκέφαλους και λοιπά.

To πρωτο quote ειναι απο χτεσινο post μου εδω... Λυπάμαι, αλλά οχι μονο προκοπή δεν βλέπω, αλλά τα πράγματα να γινονται χειρότερα. Τελοσπάντων...Ο νοών νοείτω...

Μακάρι να το διαβάσεις αυτό κάποτε γιατί αποχώρησες. Δεν άντεξες φαίνεται.

Το ξέρεις το τραγουδάκι "Ολο λόγια είσαι τίποτα πιο πέρα?"

Δεν είναι κακές οι αναζητήσεις σου, ούτε αυτά που λές είναι κουτά αλλά δεν είναι μόνο αυτά!!!

Και κάτι άλλο. Εσύ δεν πλένεις κάλτσες? Βρώμικες τις φοράς?

Βρε δεν αποχώρησα από το forum.....τόσο εύκολα νομίζεις...έχω ακούσει εγώ εδώ μέσα....να ταν κι άλλα....από το thread εννοούσα....

Αλλά τεσπα άνθρωπος είμαι και λάθη κάνω και ξαναγράφω (το ζώον) ενώ δε θα πρεπε....

Λοιπόν όσον αφορά τις κάλτσες όχι τις φοράω μια φορά και τις πετάω γιατί ως εισοδηματίας κι εγώ που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του δεν μπορώ να ασχολούμαι με τέτοιες πενιχρές δραστηριότητες ;)

Όσον αφορά την καθημερινότητά μου πρέπει να ομολογήσω ότι μακάρι να χα κι εγώ λίγη ησυχία όταν πάω σπίτι μου (τώρα δλδ) αλλά λίγο τα τηλ από τα φιλαράκια, λίγο η δουλειά, λίγο οι γονείς, λίγο το σκυλί, λίγο το νετ, λίγο το home cinema, λίγο το διάβασμα και λίγο το τηλεσκόπιο αυτό που μου λείπει είναι ο ύπνος....

Αλλά δεν πειράζει έχω ζήσει και ζω μια γεμάτη ζωή, με πολλές στιγμές ευτυχίας (γιατί μόνο στιγμές είναι), πολλές λύπης, πολύ πάθος, αγάπη και μοναξιά. Εν γένει περνάω το σύνολο των ανθρώπινων συναισθημάτων με πολύ χαρά και προσπαθώ να κοιτάζω τα άστρα και να αναρωτιέμαι ακόμα και μετά από καναδύο τρεις δεκαετίες σε αυτή τη Γη, την τόσο όμορφη και τρυφερή μας μάνα, who is out there....και να σκέφτομαι τον άτιμο το Mulder και να έχω μία αφίσα I want to believe στον τοίχο μου.....

Εν τέλει Μυρτώ μου εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτό που είμαι....και αυτοί που είναι δίπλα μου.....οπότε μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι είμαι μια κακομοίρα που δεν έχει άλλο πόνο στη ζωή από το να ψάχνει για νόημα...αυτό είναι η Καψούρα μου απλά......

Υ.Γ. Και να ξέρεις καλό μου κορίτσι ότι αν όντως ήμουν κάποιος που γυρίζει σε ένα άδειο μοναχικό σπίτι το βράδυ και ψάχνει μέσα στη μοναξιά του κάπου να πιαστεί θα ήταν απίστευτη σκληρότητα εκ μέρους οποιουδήποτε να του το πετάξει αυτό στα μούτρα. Το έλεος και η συμπόνοια μας κάνει ανθρώπους, να το σκέφτεσαι αυτό πριν μιλήσεις αλλά μάλλον σε δικαιολογεί η ηλικία και η απειρία σου.

Last edited: