Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Δε μπορώ να καταλάβω, πως επιλέγεις ένα κοντινό δορυφόρο στις 13Ε τη στιγμή που αναγκάζεις τον άλλον να κάνει 1 χρόνο συμβόλαιο και του δίνεις προφανός και όλο τον εξοπλισμό! Δηλαδή θα κερδίσεις κάποιους πελάτες απο το άλλο πακέτο βάζοντας τους να προσθέτουν lnb κλπ. Σκευτείτε το λίγο,για 1 χρόνο μετά θα φύγουν πάλι

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

και η κονσερβα δωρο! :D

Ακριβώς!!
Θέλω να πω πως το σύστημα που επέλεξαν είναι απαράδεκτο.Πολλοί που ασχολούντε μόνο με τη δορυφορική θα αγόραζαν την κάρτα για το δέκτη τους. Πιο πολύ κέρδος θα είχαν αν έχουν σκοπό να κρατήσουν μια χαμηλή τιμή όπως λένε. Μήπως όμως δεν είναι έτσι?

Είναι ο δέκτης, σε σχέση με τους δορυφορικούς δέκτες του εμπορίου, αφού έχει περιορισμένες λειτουργίες.

και εγω το αγορασα παιδια...παντως το mtvhd και nickeoleonhd ειναι σε standard definition!μας κοροιδευουν!

Είναι ο δέκτης, σε σχέση με τους δορυφορικούς δέκτες του εμπορίου, αφού έχει περιορισμένες λειτουργίες.

Εάν ο kaon αποκαλείται ''κονσέρβα'' τι θα έπρεπε να πούμε για τους pace;

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Οταν τον δω θα σου πω.

Πιστευω παντως οτι για μια μικρης διαγωνιου τηλεοραση 40" οπως εχει ο φιλος μας ο Γιωργος απο τα Χανια επαρκει ανετα και ο ΚΑΟΝ.

Εάν ο kaon αποκαλείται ''κονσέρβα'' τι θα έπρεπε να πούμε για τους pace;

Απο τα γραφόμενα είναι καλύτερος δε διαφωνεί πιστεύω κάποιος σε αυτό. Καλό θα είναι μελοντικά όμως να δώσουν μια λύση για τη θέαση του πακέτου και σε όποιον έχει δώσει κάποια λεφτά για δέκτες με εγγραφές κλπ κλπ κλπ

Αν και δεν είμαστε σε σωστό θέμα,μπορείς να δώσεις κάποια λύση ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και παράλληλα να μην υπήρχε πιθανότητα θέασης μέσω πλάγιων τρόπων;Σε τελεώς φιλολογικό επίπεδο,σου λέω,όχι.Και CI+ δεν είναι η λύση.Οι περισσότεροι δέκτες δεν το υποστηρίζουν.Ωστόσο θα μπορούσες να δεις από τηλεόραση με ενσωματομένο δέκτη.

Σε πιο σωστό θέμα δε θα μπορούσαμε να είμαστε.
Σύστημα κρυπτογράφισης οκ, πάρε τη κάρτα πληρωσέ την και βάλτη στο δέκτη να παίξει. Όποιος δεν έχει ασχοληθεί με δορυφορικά ποτέ,εντάξει να πάρει και το δέκτη και όλο το πακέτο μαζί.
Δεν έγραψε κανείς για πλάγιους τρόπους όσο εγω διαβάζω εδώ και το θεωρώ βλακία για τόσο χαμηλή τιμή να ψάχνεις για αυτούς.
Και πόσους δέκτες θα χρειαστείς για τη θέαση 3-4 πακέτων? θα έχεις τέσσερις δέκτες χωρίς τις βασικές λειτουργίες? και υπάρχουν πολλοί που έχουν 3 και 4 συνδρομές σε πακέτα όπως πολλοί που έχουν δώσει πάνω απο 500 Ε για δέκτη
Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ-bye-

Κατάλαβα τι εννοεις,απλώς πίστεψε με θα υπάρξουν πολλές ''απόπειρες'' παραβίασης του συστήματος κρυπτογράφησης.Ελεύθερη τελείως κάρτα δεν θα δώσει,και καλά θα κάνει κατά την γνώμη μου,μιας και είναι πολύ σημαντικότερο το να μείνει ασφαλές το πακέτο παρά να αποκτήσει 1000 συνδρομητές που έχουν τον δέκτη των 500 ευρώ.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ποια ειναι η κονσερβα?

ο kaon. θα μου πεις, τον ειδες; οχι, αλλα επειδη ο δεκτης του εμποριου που εχω πιστευω οτι ειναι λιγακι ανωτερος ή κανει τεσπα 1-2 πραγματακια παραπανω (πχ μπορω να βαλω την καρτα της nova, να κανω καποια εγγραφη + +) απο τον kaon ε, για μενα ειναι κονσερβα. και ας λεγετε kaon η pace.

Οταν τον δω θα σου πω.

περιμενουμε τις εντυπωσεις

Πιστευω παντως οτι για μια μικρης διαγωνιου τηλεοραση 40" οπως εχει ο φιλος μας ο Γιωργος απο τα Χανια επαρκει ανετα και ο ΚΑΟΝ.

και αν ο Γιωργος εχει περασει τις 50"; εξηγησε μου παντως τι θες να πεις με το παραπανω.
ευχαριστω.

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Εννοω οτι σε μολις 40" δεν θα δεις διαφορα στην εικονα μεταξυ δυο διαφορετικων δεκτων και ας ειναι ο ενας τοσο "εξελιγμενος" που εχει και PVR .

Σε πιο σωστό θέμα δε θα μπορούσαμε να είμαστε.
Σύστημα κρυπτογράφισης οκ, πάρε τη κάρτα πληρωσέ την και βάλτη στο δέκτη να παίξει. Όποιος δεν έχει ασχοληθεί με δορυφορικά ποτέ,εντάξει να πάρει και το δέκτη και όλο το πακέτο μαζί.
Δεν έγραψε κανείς για πλάγιους τρόπους όσο εγω διαβάζω εδώ και το θεωρώ βλακία για τόσο χαμηλή τιμή να ψάχνεις για αυτούς.
Και πόσους δέκτες θα χρειαστείς για τη θέαση 3-4 πακέτων? θα έχεις τέσσερις δέκτες χωρίς τις βασικές λειτουργίες? και υπάρχουν πολλοί που έχουν 3 και 4 συνδρομές σε πακέτα όπως πολλοί που έχουν δώσει πάνω απο 500 Ε για δέκτη
Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ
-bye-
Δηλαδη ποσοι ειναι αυτοι οι "πολλοι"?

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις ημέρες (για να μην παρεξηγούμαι Αγ.Δημητρίου και επέτειος του '40).
Το περιμέναμε πολύ πολύ καιρό και επιτέλους ήρθε.
Παρήγγειλα την Παρασκευή μέσω τηλεφώνου στον ΟΤΕ το πακέτο και Τρίτη μου το παρέδωσαν τα ΕΛ.ΤΑ μέσω υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ χωρίς καμία χρέωση.
Δυστυχώς η κεραία βλέπει στις 13 και 19,2 οπότε δεν μπορώ ακόμη να τον εγκαταστήσω μέχρι να μετακινήσω το κάτοπτρο στις 9Ε.
Η Nova σαφώς κόβεται τον άλλο μήνα.
Έκανα χρήση της πληροφορίας άλλου συναδέλφου του forum και χρέωσα τη συνδρομή σε τηλέφωνο που έχω σε νησί του Αιγαίου και λόγω μειωμένου ΦΠΑ η συνδρομή είναι για το βασικό Family pack στα 12,50 € από 14,90€. Δεν τους ενδιαφέρει που γίνεται η παράδοση η οποία έγινε στην Αθήνα. Ούτως ή άλλως θα μεταφέρεται στο νησί κατά διαστήματα.
Ο δέκτης απ' ότι φαίνεται δείχνει την ώρα και προφανώς και το κανάλι που βρίσκεσαι (δεν τον έχω ανάψει ακόμη) ενώ την Nova ο βασικός δεν έχει καν display.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι o δέκτης δεν έχει τα λογότυπα του OTETV όπως δείχνει το εγχειρίδιο ή φαίνεται στο κουτί και σε φωτογραφίες ανάλογες στο internet, εκτός αν δεν είχαν βάλει σε όλους.
Από κάτω βέβαια στο serial number υπάρχει και το τηλέφωνο του helpdesk του ΟΤΕ.
Καλή θέαση σε όλους.-bye-

Εννοω οτι σε μολις 40" δεν θα δεις διαφορα στην εικονα μεταξυ δυο διαφορετικων δεκτων και ας ειναι ο ενας τοσο "εξελιγμενος" που εχει και PVR .

οκ απλα δεν θελω +1.. δεκτη στο επιπλο μου. και δεν ειναι μονο η εικονα που με ενδιαφερει. ειναι και το pvr, θελω με ενα δεκτη να βλεπω και nova και ote tv και το digitalb (οχι hd) και οποια αλλη καρτα/συνδρομη εχω. και και και..
εγω. τωρα αλλοι δεν εχουν θεμα. να βλεπουν θελουν και ας εχουν 3-4 δεκτες στο σαλονι τους.

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Μα απο πλευράς εικόνας,σε HD δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.Η μόνη διαφορά μπορεί να είναι στον upscaler.

Παντως απο την προηγουμενη παρασκευη εκανα της αιτηση και ακομα περιμενω τηλ απο τον εγκαταστατη. Μια βδομαδα μου ειπαν αλλα με την αργια την αυριανη, απο την επομενη βδομαδα το βλεπω να ερχονται...

Λοιπον απο σημερα ειμαι και εγω μελος του κλαμπ ΟΤΕ TV.

Πριν απο μιση ωρα ηρθε ο τεχνικος (που τυχαινει να ειναι και φιλος του αδερφου μου) και γυρισε το πιατο στις 9Ε.

Καταρχην ο ΚΑΟΝ ειναι σαφως "πιο δεκτης" απο τον PACE οπως σωστα ειχε πει ο Σεραφειμ.

Για να ενεργοποιηθει η καρτα πηραμε τηλεφωνο στο 801-11-35555 , η ενεργοποιηση ηταν ακαριαια.

Η εικονα συγκρινοντας το ιδιο καναλι ειναι σαφως καλυτερη , κατι που προσεξε και ο τεχνικος , ειδικα για τα SD. Τα HD εχουν περιθωριο βελτιωσης και ειναι περιπου στο επιπεδο της NOVA.

Οποιος εχει τον δεκτη ας μην ξεχασει να παει στις ρυθμισεις (o κωδικος ειναι 0000) και ας αλλαξει τις ρυθμισεις HD την εξοδο του δεκτη σε 1080i (ειναι 576p στο default).

Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες λοιπον. Αισθανομαι σαν να αναβαθμιστηκα σε σχεση με την NOVA (καλυτερος δεκτης και καλυτερη εικονα).

Μακαρι να ειναι αναλογη η συνεχεια.

Μολις πηρα και εγω το πακετο .
Το συνδεσα στο κινητο μου πιατακι και ειμαι κομπλε.
Τι κανω για να ενεργοποιηθει η καρτα ; Περνω κανενα τηλεφωνο η απλα περιμενω σε καποιο καναλι;