Κι από μένα όλα μια χαρά. Έκανα εγκατάσταση του πιάτου/στόχευση και η ενεργοποίηση έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μίλαγα με το τεχνικό τμήμα!
Και εγω μολις παρελαβα δεκτη-καρτα θα ενεργοποιησω μεσα`στο σαββατοκυριακο. . . .Παιδια μονο oteshop για εγγραφή και τετοια.Σε 15 λεπτα ειχα καθαρισει.Τωρα εντυπωσεις απο δεκτη....εμφανισιακα μονα βεβαια γιατι δεν τον εχω βαλει ακομη σε λειτουργεια.μεγαλυτερος απο τον pace 831 της νοβας μια και τους εχω και τους 2 τωρα εδω μπρωστα μου(με την νοβα καθαριζω τελος του μηνα).remote control μικροτερο και μεσα απο το κουτι υπαρχει και scart και καλώδιο hdmi.
Μια ερωτισει τωρα βρε παιδια. . .
Δεν βλεπω πουθενα το λογότυπο otetv.Ουτε στον δεκτη ουτε στο rimot...Και σε εσας ετσι ειναι ;
στο δικό μου έχει λογότυπο και στο δέκτη και στο remoteΚαι εγω μολις παρελαβα δεκτη-καρτα θα ενεργοποιησω μεσα`στο σαββατοκυριακο. . . .Παιδια μονο oteshop για εγγραφή και τετοια.Σε 15 λεπτα ειχα καθαρισει.Τωρα εντυπωσεις απο δεκτη....εμφανισιακα μονα βεβαια γιατι δεν τον εχω βαλει ακομη σε λειτουργεια.μεγαλυτερος απο τον pace 831 της νοβας μια και τους εχω και τους 2 τωρα εδω μπρωστα μου(με την νοβα καθαριζω τελος του μηνα).remote control μικροτερο και μεσα απο το κουτι υπαρχει και scart και καλώδιο hdmi.
Μια ερωτισει τωρα βρε παιδια. . .
Δεν βλεπω πουθενα το λογότυπο otetv.Ουτε στον δεκτη ουτε στο rimot...Και σε εσας ετσι ειναι ;
στο δικό μου έχει λογότυπο και στο δέκτη και στο remote
στο δικό μου έχει λογότυπο και στο δέκτη και στο remote
Τι κανω λοιπον τωρα εγω ;
Τον παω το πρωι πισω ;και τους ζηταω με λογότυπα ;
Θα τον αλαξουν ;
η θα πουν καλος τον περιεργο . . .
Τι κανω λοιπον τωρα εγω ;
Τον παω το πρωι πισω ;και τους ζηταω με λογότυπα ;
.
εχω ενα λογοτυπο της NOVA πολυ ομορφο, να στο στειλω;
@diamantis23 πλακα κανω ε...
Συγνώμη και γύρισες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή δεν είχε λογότυπο ή για να τους κάνεις τον έξυπνο?Γιατί δεν νομίζω να έφταιγαν αυτοί στο κατάστημα που ο κατασκευαστής δεν είχε βάλει σε όλους τους δέκτες logo.Sorry αλλά πάνω στον Pace 831 δεν έχω logo NOVA!Μολις γυρισα απο το οτεshop . . .
Καλημερα σας ηρθα εχθες και πηρα εναν δεκτη-καρτα και δεν υπαρχουν λογοτυπα πουθενα.
Ε και.....
Μηπως ειναι ευκολο να ανοιξουμε εναν αλλον να τον δουμε ;
Αποκλειεται κυριε ολοι ιδιοι ειναι.
Μπορειτε να μου κανετε την χαρη ;
μετα πολλα και μετα απο μορφασμο οτι τωρα τη μας λες εσυ εδω πρωι πρωι λες και δεν ξερουμε την δουλεια μας....
Τον φερνει.
Τον ανοιγουμε και βγαζουμε δεκτη-remote με λογοτυπα. . .
Σαστιζει λιγο και με ρωταει.Μα πως εγινε αυτο ;
Ελα ντε. . .(κου κου)
Κανουμε τραμπα τον δεκτη-remote με το παλιο κουτι γιατι τα κουτια εχουν barcode και δεν ηξερε να κανει επιστροφες και χρεωσεις καινουργιες
και γεια σας. . .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.