Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Κι από μένα όλα μια χαρά. Έκανα εγκατάσταση του πιάτου/στόχευση και η ενεργοποίηση έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μίλαγα με το τεχνικό τμήμα!

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Είμαι και εγώ συνδρομητής εδώ και μια εβδομάδα, η μόνη ένσταση μου είναι ότι δεν βρίσκω τα ελεύθερα.

Κι από μένα όλα μια χαρά. Έκανα εγκατάσταση του πιάτου/στόχευση και η ενεργοποίηση έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μίλαγα με το τεχνικό τμήμα!

Ποτε τον προμηθευτηκες και απο που ?

και εγώ απο σήμερα συνδρομητής,η παραγγελία έγινε την Δευτέρα σήμερα παρέλαβα τον δέκτη,η ενεργοποίηση ήταν άμεση δεν πρόλαβα να κλείσω το τηλέφωνο

και εγώ το έχω αγοράσει και ενεργοποιήσει.
Καλό είναι αλλά θα ήθελσα να έχει πολλές ταινίες όπως nova
Παραμένει μία πολύ καλή επιλογή όμως για το κόστος του.
Να μπορούσα να τα βλέπω μέσω του vu+ duo μου.....

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Και εγω μολις παρελαβα δεκτη-καρτα θα ενεργοποιησω μεσα`στο σαββατοκυριακο. . . .Παιδια μονο oteshop για εγγραφή και τετοια.Σε 15 λεπτα ειχα καθαρισει.Τωρα εντυπωσεις απο δεκτη....εμφανισιακα μονα βεβαια γιατι δεν τον εχω βαλει ακομη σε λειτουργεια.μεγαλυτερος απο τον pace 831 της νοβας μια και τους εχω και τους 2 τωρα εδω μπρωστα μου(με την νοβα καθαριζω τελος του μηνα).remote control μικροτερο και μεσα απο το κουτι υπαρχει και scart και καλώδιο hdmi.

Μια ερωτισει τωρα βρε παιδια. . .

Δεν βλεπω πουθενα το λογότυπο otetv.Ουτε στον δεκτη ουτε στο rimot...Και σε εσας ετσι ειναι ;

Και εγω μολις παρελαβα δεκτη-καρτα θα ενεργοποιησω μεσα`στο σαββατοκυριακο. . . .Παιδια μονο oteshop για εγγραφή και τετοια.Σε 15 λεπτα ειχα καθαρισει.Τωρα εντυπωσεις απο δεκτη....εμφανισιακα μονα βεβαια γιατι δεν τον εχω βαλει ακομη σε λειτουργεια.μεγαλυτερος απο τον pace 831 της νοβας μια και τους εχω και τους 2 τωρα εδω μπρωστα μου(με την νοβα καθαριζω τελος του μηνα).remote control μικροτερο και μεσα απο το κουτι υπαρχει και scart και καλώδιο hdmi.

Δεν βλεπω πουθενα το λογότυπο otetv.Ουτε στον δεκτη ουτε στο rimot...Και σε εσας ετσι ειναι ;

Στον δέκτη στην υποδοχή της κάρτας μου υπάρχει το λογότυπο. στο remote όχι.

Edit: Τελικά και στο remote το έχει, δεν το είχα προσέξει.

Last edited:

στο δικό μου έχει λογότυπο και στο δέκτη και στο remote

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

στο δικό μου έχει λογότυπο και στο δέκτη και στο remote

Τι κανω λοιπον τωρα εγω ;
Τον παω το πρωι πισω ;και τους ζηταω με λογότυπα ;
Θα τον αλαξουν ;
η θα πουν καλος τον περιεργο . . .

χαλαρααααα μεχρι τα χριστουγενα θα παει 12 ερω ..... ασε τα δωρα που θα σου δινουν.... θα πεινασουν ασχημα και αυτοι και εμεις

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Θα τον αλαξουν ;
η θα πουν καλος τον περιεργο . . .

βάλτου βρε ένα αυτοκόλλητο....:BDGBGDB55:

Πιθανολογω οτι καποιες παραγγελιες ηρθαν χωρις λογοτυπο.

Δεν ειναι κατι το σημαντικο.

Για να δουμε. . . το πρωι θα εχουμε γελια.Αν μου πουνε μ@κ@κιες . . .Αλλωστε δεν εχω ενεργοποιησει ακομη την υπηρεσια.

.

εχω ενα λογοτυπο της NOVA πολυ ομορφο, να στο στειλω;
@diamantis23 πλακα κανω ε...

Μην αγχωνεσαι με τα λογοτυπα. Ουτε σε μενα εχει, δεν ειναι καποιο προβλημα.

εχω ενα λογοτυπο της NOVA πολυ ομορφο, να στο στειλω;
@diamantis23 πλακα κανω ε...

μπααααααα.........το φαγα στην μαπα εδω και 3 χρονακια . . .

Μολις γυρισα απο το οτεshop . . .

Καλημερα σας ηρθα εχθες και πηρα εναν δεκτη-καρτα και δεν υπαρχουν λογοτυπα πουθενα.
Ε και.....
Μηπως ειναι ευκολο να ανοιξουμε εναν αλλον να τον δουμε ;
Αποκλειεται κυριε ολοι ιδιοι ειναι.
Μπορειτε να μου κανετε την χαρη ;
μετα πολλα και μετα απο μορφασμο οτι τωρα τη μας λες εσυ εδω πρωι πρωι λες και δεν ξερουμε την δουλεια μας....
Τον φερνει.
Τον ανοιγουμε και βγαζουμε δεκτη-remote με λογοτυπα. . .
Σαστιζει λιγο και με ρωταει.Μα πως εγινε αυτο ;
Ελα ντε. . .(κου κου)
Κανουμε τραμπα τον δεκτη-remote με το παλιο κουτι γιατι τα κουτια εχουν barcode και δεν ηξερε να κανει επιστροφες και χρεωσεις καινουργιες
και γεια σας. . .

Μολις γυρισα απο το οτεshop . . .

Καλημερα σας ηρθα εχθες και πηρα εναν δεκτη-καρτα και δεν υπαρχουν λογοτυπα πουθενα.
Ε και.....
Μηπως ειναι ευκολο να ανοιξουμε εναν αλλον να τον δουμε ;
Αποκλειεται κυριε ολοι ιδιοι ειναι.
Μπορειτε να μου κανετε την χαρη ;
μετα πολλα και μετα απο μορφασμο οτι τωρα τη μας λες εσυ εδω πρωι πρωι λες και δεν ξερουμε την δουλεια μας....
Τον φερνει.
Τον ανοιγουμε και βγαζουμε δεκτη-remote με λογοτυπα. . .
Σαστιζει λιγο και με ρωταει.Μα πως εγινε αυτο ;
Ελα ντε. . .(κου κου)
Κανουμε τραμπα τον δεκτη-remote με το παλιο κουτι γιατι τα κουτια εχουν barcode και δεν ηξερε να κανει επιστροφες και χρεωσεις καινουργιες
και γεια σας. . .
Συγνώμη και γύρισες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή δεν είχε λογότυπο ή για να τους κάνεις τον έξυπνο?Γιατί δεν νομίζω να έφταιγαν αυτοί στο κατάστημα που ο κατασκευαστής δεν είχε βάλει σε όλους τους δέκτες logo.Sorry αλλά πάνω στον Pace 831 δεν έχω logo NOVA!