Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Κι εμένα απο σήμερα που έκανα τηλεφωνικα την αίτηση και απέκτησα αυτόματα και δωράκι 50 ευρώ απο τα jumbo!!!
Άντε να δούμε αν αξίζει τελικά...

Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Το θέμα πάντως δεν το σεβόμαστε. Ξεκάθαρος ο τίτλος του και εξακολουθούμε να αναλωνόμαστε στην "κόντρα" OTE - nova, ενώ υπάρχει ειδικό θέμα και για αυτό! Είναι κρίμα νομίζω.

Εγώ πάντως από εδώ και πέρα τα άσχετα μηνύματα θα τα κάνω report.

Κι εμένα απο σήμερα που έκανα τηλεφωνικα την αίτηση και απέκτησα αυτόματα και δωράκι 50 ευρώ απο τα jumbo!!!
...

Tι δωρο παιζει απο Jumpo? ή προκειται για δωροεπιταγη?

ΥΓ
Εγώ πάντως από εδώ και πέρα τα άσχετα μηνύματα θα τα κάνω report.

Σωστο.

Last edited:

Δωροεπιταγη μου είπαν θα σταλεί με τον εξοπλισμό..άντε να κάνουμε και δωράκι στη γυναίκα!!!!

Ο δέκτης δώρο (όπως ίσχυε) αλλά δίνουν και δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορές από τα Jumbo.
Το διαφημίζει ο Γερμανός.

Αγαπημένα κανάλια μέχρι στιγμής: Discovery id και ιδιαίτερα τα επεισόδια-κύκλοι "Εξαφάνιση" και "Εφιάλτης της διπλανής πόρτας". Νational Geographic HD επιλεκτικά, και επίσης δεν περίμενα ότι θα παρακολουθούσα τόσες πολλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις , μπασκετόφιλος γαρ, αλλά αυτό το Ote Sport HD ( ναι ok και οι 106'' ίντσες του προβολέα μου το παραδέχομαι) :-) με κάνουν να βλέπω ακόμα και το Ανοβερο-Φραϊμπουργκ.Μου αρέσει αρκετά και το Extreme Sports ιδιαίτερα όταν σου "πετάει" martial attacks. Απο τα Espn μόνο το classic και αυτό λίγο. Το Εspn HD μόνο όταν βάζει κανα κολεγιακό για scouting. Με "τρώει" μελλοντικά όμως να ξεκινήσω να βλέπω NFL. Mad TV θα παίξει μόνο με παρέες σπίτι . Ουσιαστικά αυτά βλέπω απο το πακέτο εδώ 2 μήνες που το έχω τουλάχιστον.

Απο κει και πέρα όσον αφορά τα κανάλια ταινιών του το Sundance πέρα απο την εξαιρετική εικόνα δεν μου δίνει κάτι άλλο και θεωρώ ότι προβάλλει εντελώς αδιάφορο και βαρετό υλίκό -για μένα τουλάχιστον-. Δεν έχω δει ολόκληρη ταινία ακόμα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν , δεν..

Fox Channel και FX δεν τα αγγίζω γιατί απλά δεν παρακολουθώ σειρές αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχουν πλούσιο υλικό.
Τέλος δεν αποκλείω να ξεκινήσω να βλέπω και καμιά ταινιούλα στο Universal, δειλά δειλά αρχίζω και κοιτάω προς τα εκεί. Και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιαυτό που θα πω αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και την εικόνα του τελευταία.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Αγαπημένα κανάλια μέχρι στιγμής: Discovery id και ιδιαίτερα τα επεισόδια-κύκλοι "Εξαφάνιση" και "Εφιάλτης της διπλανής πόρτας". Νational Geographic HD επιλεκτικά, και επίσης δεν περίμενα ότι θα παρακολουθούσα τόσες πολλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις , μπασκετόφιλος γαρ, αλλά αυτό το Ote Sport HD ( ναι ok και οι 106'' ίντσες του προβολέα μου το παραδέχομαι) :-) με κάνουν να βλέπω ακόμα και το Ανοβερο-Φραϊμπουργκ.Μου αρέσει αρκετά και το Extreme Sports ιδιαίτερα όταν σου "πετάει" martial attacks. Απο τα Espn μόνο το classic και αυτό λίγο. Το Εspn HD μόνο όταν βάζει κανα κολεγιακό για scouting. Με "τρώει" μελλοντικά όμως να ξεκινήσω να βλέπω NFL. Mad TV θα παίξει μόνο με παρέες σπίτι . Ουσιαστικά αυτά βλέπω απο το πακέτο εδώ 2 μήνες που το έχω τουλάχιστον.

Απο κει και πέρα όσον αφορά τα κανάλια ταινιών του το Sundance πέρα απο την εξαιρετική εικόνα δεν μου δίνει κάτι άλλο και θεωρώ ότι προβάλλει εντελώς αδιάφορο και βαρετό υλίκό -για μένα τουλάχιστον-. Δεν έχω δει ολόκληρη ταινία ακόμα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν , δεν..

Fox Channel και FX δεν τα αγγίζω γιατί απλά δεν παρακολουθώ σειρές αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχουν πλούσιο υλικό.
Τέλος δεν αποκλείω να ξεκινήσω να βλέπω και καμιά ταινιούλα στο Universal, δειλά δειλά αρχίζω και κοιτάω προς τα εκεί. Και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιαυτό που θα πω αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και την εικόνα του τελευταία.

:worshippy:

Αυτα ειναι , παντος το Sundance ουτε με μισο μπουκαλι shivas δεν βλεπετε , τα αγαπημενα μου ειναι οτι σε μεταδωση HD , ο σαββατιατικος αγωνας μπαρτα ρεαλ στις 100 ιντζες ηταν σκετη κ@υλα!

Εγω βλεπω κυριως τα αθλητικα του οτε πολυ discovery channel και σε καποιες περιπτωσεις national geographic. Επισης καλη φαση ειναι και το mtv ειδικα οταν εχει και ελληνικες εκπομπες. Απο ταινιες τπτ μεχρι στιγμης μιας και ειναι το μεγαλο προβλημα γενικα του πακετου και πρεπει να γινει κατι συντομα!! τα fx fox life kai universal εχουν πολυ πραμα αλλα οχι το γουστου μου. Κορυφη ειναι για μενα καθε απογευμα στο discovery ο απολυτος οδηγος επιβιωσης. Ο τυπος κανει τρελα πραγματα!!! Γενικα καλουτσικη η προσπαθεια του οτε και αν καταφερουν να βαλουν συντομα καναλια με ταινιες και τα ελληνικα πανελλαδικης εμβελειας τοτε ναι κατι μπορει να αλλαξει..!

Σε λιγο κοβω και εγω την Νοβα , και θα βαλω ΟΤΕ TV ...Ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους που θα παρω το υπαλληλικο πακετο δωρεαν για ενα χρονο ...Εντυπωσεις συντομα!!:)))))))))))

Το Sundance Channel είναι από τα καλύτερα κανάλια που έχει η OTE TV (μακάρι να το είχε και η nova), είναι κανάλι για Σινεφίλ , με παραγωγες Ανεξάρτητου Κινηματογράφου με διακρίσεις σε Διεθνή Φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης...

Το πρόβλημα της OTE TV, είναι ότι δεν έχει εναλλακτικά και ένα κανάλι ΟΤΕ Cinema, που να παίζει και ταινίες τύπου blockbuster (ευρείας κατανάλωσης), που παρακολουθούνται πιο εύκολα, πχ. και από ποδοσφαιρόφιλους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Το Sundance Channel είναι από τα καλύτερα κανάλια που έχει η OTE TV (μακάρι να το είχε και η nova), είναι κανάλι για Σινεφίλ , με παραγωγες Ανεξάρτητου Κινηματογράφου με διακρίσεις σε Διεθνή Φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης...

Το πρόβλημα της OTE TV, είναι ότι δεν έχει εναλλακτικά και ένα κανάλι ΟΤΕ Cinema, που να παίζει και ταινίες τύπου blockbuster (ευρείας κατανάλωσης), που παρακολουθούνται πιο εύκολα, πχ. και από ποδοσφαιρόφιλους...

+1000-bye-

.Ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους που θα παρω το υπαλληλικο πακετο δωρεαν για ενα χρονο

Τι εννοείς? Οι υπάλληλοι του Οτε το διακιούντε δωρεάν? ή υπάρχει κατι άλλο?

Τι εννοείς? Οι υπάλληλοι του Οτε το διακιούντε δωρεάν? ή υπάρχει κατι άλλο?

Πιστεύω ότι το δικαιούνται λόγω της μείωσης μισθού κατά 13% το 2012,12% το 2013,11% το 2014 και πάγωμα μέχρι το 2015 των αξιώσεων για επαναδιαπραγμάτευση.

Ισχύει. Ανακοινώθηκε χτες, ένας χρόνος δωρεάν για τους υπαλλήλους του ομίλου και στη συνέχεια μισή τιμή από αυτήν των οικιακών πελατών. Ισχύει και για αυτούς που το είχαν από πριν.

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ο τίτλος είναι "πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο". 256 μηνύματα ως τώρα και ζήτημα είναι αν το 1/10 αφορά στο θέμα...

Ο τίτλος είναι "πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο". 256 μηνύματα ως τώρα και ζήτημα είναι αν το 1/10 αφορά στο θέμα...

Που τα δες τα 256 μηνυματα?

Last edited by a moderator:

Το δικό σου ήταν το διακοσιοστό πεντηκοστό έβδομο...!!!

+1 αγοραστής, το παρήγγειλα σήμερα, από τους τυχερούς κι εγώ δωρεάν για ένα χρόνο και μετά 50% έκπτωση!

Πληρώνεις όμως 92 τον αποκωδικοποιητή!