Αγαπημένα κανάλια μέχρι στιγμής: Discovery id και ιδιαίτερα τα επεισόδια-κύκλοι "Εξαφάνιση" και "Εφιάλτης της διπλανής πόρτας". Νational Geographic HD επιλεκτικά, και επίσης δεν περίμενα ότι θα παρακολουθούσα τόσες πολλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις , μπασκετόφιλος γαρ, αλλά αυτό το Ote Sport HD ( ναι ok και οι 106'' ίντσες του προβολέα μου το παραδέχομαι)

με κάνουν να βλέπω ακόμα και το Ανοβερο-Φραϊμπουργκ.Μου αρέσει αρκετά και το Extreme Sports ιδιαίτερα όταν σου "πετάει" martial attacks. Απο τα Espn μόνο το classic και αυτό λίγο. Το Εspn HD μόνο όταν βάζει κανα κολεγιακό για scouting. Με "τρώει" μελλοντικά όμως να ξεκινήσω να βλέπω NFL. Mad TV θα παίξει μόνο με παρέες σπίτι . Ουσιαστικά αυτά βλέπω απο το πακέτο εδώ 2 μήνες που το έχω τουλάχιστον.
Απο κει και πέρα όσον αφορά τα κανάλια ταινιών του το Sundance πέρα απο την εξαιρετική εικόνα δεν μου δίνει κάτι άλλο και θεωρώ ότι προβάλλει εντελώς αδιάφορο και βαρετό υλίκό -για μένα τουλάχιστον-. Δεν έχω δει ολόκληρη ταινία ακόμα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα δεν , δεν..
Fox Channel και FX δεν τα αγγίζω γιατί απλά δεν παρακολουθώ σειρές αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχουν πλούσιο υλικό.
Τέλος δεν αποκλείω να ξεκινήσω να βλέπω και καμιά ταινιούλα στο Universal, δειλά δειλά αρχίζω και κοιτάω προς τα εκεί. Και χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιαυτό που θα πω αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και την εικόνα του τελευταία.