Πέτρο ο μπριάκος δεν έδωσε ένα πέναλτυ στην Αεκ,το σπρώξιμο τού Σεζαρ, και απέβαλλε άδικα τον Ζεβλάκωφ.Αυτά.
havoc δεν πειράζει αν το πιστεύεις...
Ας είχες ομάδα να μας κέρδιζες...
Έβαλες 1 μόνο σου + 2 δώρο...
Ούτε πίτσες να ήταν... χαχαχαχαχα
Έπαιζες σχεδόν 1 ημίχρονο με παίκτη παραπάνω κ .....τρύπα στο νερό...
Πετρο μου με το ζόρι να ´ομολογήσω´για να ικανοποιηθεί το αντιολυμπιακό αίσθημα σου ότι την χτεσινή μεγαλειώδη Αεκ την σταμάτησε η διαιτησία,sorry αλλά δέν.....................
Πετρο μου με το ζόρι να ´ομολογήσω´για να ικανοποιηθεί το αντιολυμπιακό αίσθημα σου ότι την χτεσινή μεγαλειώδη Αεκ την σταμάτησε η διαιτησία,sorry αλλά δέν.....................
Δημήτρη προκλητικός γιατί???Εάν τα όσα έχουν γραφτεί εναντίον τού Ολυμπιακού άπειρες φορές είναι απροκατάληπτα και αντικειμενικά να πάρω πίσω την ´πρόκλησή μου´ειδικά εάν εσύ ενοχλείσαι.Με σένα και τον Φαμελλο ,όποτε θές να κουβεντιάσουμε αλλοιώς.Οποτε θές ,φιλικότατα.
Το μεγαλείο του Dotore !!!:worshippy: :worshippy:
ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ....:HTEHETH63:
Ti λές Πέτρο???Υπάρχει ´αντικειμενικότης ´στο ποδόσφαιρο???
Nαι, υπαρχει. Οχι βεβαια σε θεματα αποδοσης αλλα σε συγκεκριμενες φασεις φυσικα και υπαρχει.
Kατ´αρχήν είναι προσβλητικό για τούς οπαδούς όλων τών άλλων ομάδων να τούς ορίζεις σαν αντιολυμπιακούς και μόνον.
Μα, εσεις λετε πως ολοι οι αλλοι ειναι αντιολυμπιακοι και ΓΙ'ΑΥΤΟ βλεπουν αυτα που βλεπουν.
Καθείς και η ομάδα του,εκτός εσού που είσαι ,κατά δήλωσίν σου´πρώην Εθνικός´και αντιολυμπιακός.Ουδεμία κατάφαση δηλαδή.
Σωστα.
Μιά φάση αμφισβητούμενη αλλοιώς θα την δεί ο φίλαθλος-οπαδός του ΠΑΟ ή τής ΑΕΚ,ή του Ολυμπιακού.
Επισης σωστα, οσον αφορα τις αμφισβητουμενες φασεις.
Επίσης θα σου ζητούσα να αφήσεις απ´έξω τίς ´ψυχολογικού τύπου´απορίες σου,τις οποίες τίς έχεις εκφράσει και σε άλλο thread και μάλιστα μονόπλευρα.Θα έλεγα οτι δεν χωράνε στα ποδοσφαιρκά(σου θυμίζω ότι έχεις μιλήσει για ηλιθιοτητα γαύρων,κατατάσσοντας χιλιάδες ανθρώπους βάσει της ποδοσφαιρικής τους προτίμησης).
Αυτο δεν ειναι ακριβες. Εχω κραξει του ηλιθιους ολυμπιακους και οχι ολους. Αλλωστε, τις συλλογικες μας προτιμήσεις, μας τις διαμορφωνουν οι δικοι μας σε μικρη ηλικια. Δεν ειναι κατι που το αποφασιζουμε στα 25 μας.
Τέλος θεωρείς αντικειμενικές τις γνώμες σε χιλιάδες θέματα που μας απασχολούν???Π.χ στο θέμα παιδείας που κουβεντιάζαμε εσύ είχες δίκιο ή ο Νικολουδάκος??
Αυτο ειναι ασχετο. Εγω, ειτε εχω δικιο ειτε οχι, δεν εχω προσωπικο συμφερον.
Θεμα οπτικής είναι όλα.Εγώ είδα ένα πέναλτυ ,εσύ 14.Πρόβλημά σου και πρόβλημά μου...
Υ.Γ
Αλήθεια στο άμεμπτο ξενο ποδόσφαιρο μήπως είδες τι σημαινει ανύπαρκτο πέναλτυ στο Τοττεναμ-Μ.Γιουνάϊτεντ??Δεν είδα την Τοττεναμ να σκούζει.Υπ´όψιν στην ίδια ομάδα σε αντιστοιχο αγώνα δεν τής μετρηθηκε γκόλ που είχε περάσει δυό μετρα την γραμμή τέρματος,περυσι ή προπερυσι στο Ολντ Τραφορντ.
Ε και? Νομιζεις πως δε με χαλαει αυτο αν και τα επιπεδα ευνοιας ειναι διαφορετικα? Μου αρεσει το ποδοσφαιρο και κατι πρεπει να βλεπω. Νομιζω το ανωτερο επιπεδο ειναι το CL και τα μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα. Εχεις να μου προτείνεις κατι αλλο να δω? Στο μπασκετ προσπαθω να παρακολουθω ΝΒΑ. Αν ανοιξω ενα θεμα πχ, για την υπερπαιχτουρα που λεγεται Στιβ Νας θα ενδιαφερθει κανεις?
Δημήτρη κατάντησε βαρετό την ανεπάρκεια της η κάθε ομάδα να την χρεώνει στην διαιτησία.Μπορώ να είμαι και πολιτισμένος και ´απολίτιστος´ανάλογα με την περίσταση.Αυτό ασφαλώς δεν έχει να κάνει με σένα.
Πέτρο ο μπριάκος δεν έδωσε ένα πέναλτυ στην Αεκ,το σπρώξιμο τού Σεζαρ, και απέβαλλε άδικα τον Ζεβλάκωφ.Αυτά.
Οσο για τα πρωταθληματα έχω ξαναπεί οτι ο Παναθηναϊκός εδικαιούτο άλλα δυο.Το ένα του Παπουτσέλη και το άλλο με την σπουδαία ομάδα τού Κυράστα.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται προσωπική επίθεση havoc.Το πιστευω αλλα οχι μονος μου για να χαρακτηριστω γραφικος....Μεχρι και ο Χελακης ο αρχιγαβρος ειπε οτι αυτη το φορα το ξεφτιλισανε με το σπρωξιμο στον ΟΣΦΠ.
Η τρυπα ηταν αλλα οχι στο νερο μονο στην αξιοπιστια σας....ας πεζοτανε στα ισα κι ας χαναμε και με 7 τοτε μαγκια σας....αλλα να χαιρεσαι που σας σπρωχνουνε και κυριως να χλευαζεις μαλλον εισαι οπαδακι ασκεφτομενο οποτε να χαιρεσαι οσο μπορεις......κι ας μην καταλαβαινεις τιποτα
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται προσωπική επίθεση havoc.
Όλα όσα είπα είναι μέσα στα πλαίσια της πλάκας κ του καζούρας.
Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν πειράζει...
υγ: Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να μιλήσουμε σοβαρά αν θες φίλε μου από τις χάλια ομάδες μας που μόλις ξεμυτίζουν από την Ελλάδα τρώνε σφαλιάρες... Δες το θέμα του ΜΗΤΣ 'Καρκίνος' για παράδειγμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.