Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Δεν μπορουσες να μην το σχολιασεις ε;:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Οσο και να θες πάντως τον Βυντρα δεν τον παίρνουμε!!!:Banane0:

Δεν μπορουσες να μην το σχολιασεις ε;:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Οσο και να θες πάντως τον Βυντρα δεν τον παίρνουμε!!!:Banane0:

Τον Παπαδόπουλο όμως; Μήπως το θέλετε το παληκάρι;
icon10.gif

Εγω τον ηθελα (και τον θελω)...

Αν δεν επεφτε και τοσο...

Xάρισμά σας....

Με τριπλέτα μπροστά Παπαδόπουλο-Μιχαλάκη-Οκκά γκόλ δεν βάζετε ούτε στη "γραμμή Μαζινό" Βύντρα-Γκούμα-Γκαλίνοβιτς... :Banane0:

Αν δω τα δυσκολα ριχνω μεσα το κατσικι του Εκουαδορ και λύνω το πρόβλημα!!!:flipout: :BDGBGDB55:

ΩΧ!ΩΧ!ΩΧ!

goalnews_LARGE_t_1041_359147_type11182.jpg

Σε μία ακόμη αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, υπεγράφη κλειστό συμβόλαιο με τον Τάκη Λεμονή, διάρκειας 2,5 ετών: «Κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπέγραψε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών...

Η πλάκα είναι ότι στα δεξια της οθονης μια αλλη φωτο μου κεντρισε το ενδιαφερον περισσοτερο και τελικα εκθρονισε τον Αλ για λίγο από την υπογραφη μου...:grinning-smiley-043

Αν δω τα δυσκολα ριχνω μεσα το κατσικι του Εκουαδορ και λύνω το πρόβλημα!!!:flipout: :BDGBGDB55:

Αυτός έχει παίξει στην εθνική του καμμιά φορά????

Όχι τίποτα άλλο, για να σταματήσει να ''ονειρεύεται'' και το Μεξικό το ''δίδυμο της φωτιάς''....:BXVZCBXZ6: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

ΩΧ!ΩΧ!ΩΧ!

goalnews_LARGE_t_1041_359147_type11182.jpg

Σε μία ακόμη αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, υπεγράφη κλειστό συμβόλαιο με τον Τάκη Λεμονή, διάρκειας 2,5 ετών: «Κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπέγραψε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών...

Η πλάκα είναι ότι στα δεξια της οθονης μια αλλη φωτο μου κεντρισε το ενδιαφερον περισσοτερο και τελικα εκθρονισε τον Αλ για λίγο από την υπογραφη μου...:grinning-smiley-043

Ante o agonas tora dikaionetai!:flipout:

Empros Lemonia
Gia ta evropaika salonia

Tha gelasei kathe pikramenos pali stin Evropi!:SFGSFGSF:

Afou idi o Mourinio estanetai avola kai exei arxisei ola afta gia ta magika tou Seva gia na apofugei tin xeftila apo to Mr.Takis.

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Καταρχήν γράφεις με γράμματα bold, προσπαθώντας να επιβληθείς ίσως ?
Να κάνω κάτι sticky δεν έχω το δικαίωμα αλλά κ δεν το θέλω να το κάνω.
:

Επιβαλλομαι απο αυτα που λεω ισως και οχι απο το πως τα λεω.....Τα κανω Μπολντ γιατι εχω αστιγματισμο και οτι αλλο θες....
Αμα μπορουσα θα εκανα Μπολντ ολα τα μυνηματα εδω μεσα....

υγ
Ο μπαβιολης ακουει??
καντα ολα Μπολντ ρε υπαρχουν και τυφλοι

Last edited:
Δεν κατάλαβα.Οχι Χαζοοπαδιλίκι σημαινει να αποδεχόμαστε άπαντες οτι ο μπριάκος έπρεπε να σφυρίξει 4 πεναλτυ.Ολα τα άλλα ειναι χαζοοπαδιλίκι.Υποκλίνομαι.
Κατά τα άλλα περαστικά ,και τού χρόνου.Για το 0/12.
Και όχι άλλα bold γιατί στραβωνόμαστε οι υπόλοιποι.

Αν δεν μπορεις να αποδεχτεις αυτα που σε γενικες γραμμες αποδεχονται οι πιο πολλοι δεν πειραζει ας εισαι διαφορετικος.....μερικοι το αποκαλουν χαζοοπαδιλικι αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παρεξηγηθεις...

και του χρονου μια χαρα θαμαστε δεν πειραζει...κι ας μην το παρουμε το τσαμπιονσιπ......( το χετε αγκαζε απο τωρα ? να το παιξω στοιχημα αμα ειναι.......)

τα μπολντ ειναι δικαιωμα μας .........δε φτανει που δε μας κοψατε τα πεναλντια θα μας κοψετε και τα μπολντ τωρα???

τα μπολντ ειναι δικαιωμα μας .........δε φτανει που δε μας κοψατε τα πεναλντια θα μας κοψετε και τα μπολντ τωρα???

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ Havoc ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ !!!

Μην μας πάρουνε και τον αέρα, αντε ντε....:flipout: :flipout:

Δωσαμε δικαιωμα την Κυριακη στον οσφπ...
Μπριάκο είχαμε, εχουμε και θα εχουμε,,,,
Δυστυχως καποτε τους κερδιζαμε με 2-3 παικταραδες που ειχαμε και τις φανελες μας....

Καλος ο Φερερ μακαρι να καθησει και μην φυγει με αυτα που βλεπει αλλα πρεπει η ....λιμνη του Ντεμη να γεμισει με κυκνους και οχι παπακια. Χωρις παικτες δεν γινεται.

Και δυστυχως για να τους κερδισεις πρεπει να εισαι μια κλαση απο πανω τους...

Χαιρετε...:firstprize:

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ Havoc ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ !!!

Μην μας πάρουνε και τον αέρα, αντε ντε....:flipout: :flipout:

ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Α ΦΑΜ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΜΠΟΛΝΤ

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο

ΟΛΥΜΠΡΙΑΚΟΣ !!!!!!

ΥΓ διαμαρτυρομαι εντονως γιατι το size σταματα στο 7 ?? στο 28 επρεπε ....

Oχι και να παρεξηγηθώ.Δέκα χρόνια έχω μάθει απο την κλάψα τών άλλων.Το πολύ-πολύ με την στάση αυτή να κρατήσει η κλάψα άλλα 20.Αλλων είναι το πρόβλημα.
Να πουλάει ´αριστεριλίκι´ και αντιπολιτευση κανείς στο ποδόσφαιρο είναι και ανέξοδο και δεν ενοχλεί κανέναν.Αλλού είναι τα δύσκολα...............

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Oχι και να παρεξηγηθώ.Δέκα χρόνια έχω μάθει απο την κλάψα τών άλλων.

Ε ενταξει δεν εκανε και τα 10 χρονια δουλεια η παραγκα μονο 3-4 σπαστα....μην σας αδικουμε....τα υπολοιπα παιξατε και μπαλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα τωρα......