έλα ντεεε.......:argue:Ρε σείς... Ο Αντωνάκης κι ο Μιχαλάκης μήπως είναι ακόμα Βάζελοι; Τι γκολάρες ήταν αυτές; :Banane0:
έλα ντεεε.......:argue:Ρε σείς... Ο Αντωνάκης κι ο Μιχαλάκης μήπως είναι ακόμα Βάζελοι; Τι γκολάρες ήταν αυτές; :Banane0:
Δεν μπορουσες να μην το σχολιασεις ε;:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
Οσο και να θες πάντως τον Βυντρα δεν τον παίρνουμε!!!:Banane0:
Εγω τον ηθελα (και τον θελω)...
Αν δεν επεφτε και τοσο...
Αν δω τα δυσκολα ριχνω μεσα το κατσικι του Εκουαδορ και λύνω το πρόβλημα!!!:BDGBGDB55:
ΩΧ!ΩΧ!ΩΧ!
![]()
Σε μία ακόμη αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, υπεγράφη κλειστό συμβόλαιο με τον Τάκη Λεμονή, διάρκειας 2,5 ετών: «Κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπέγραψε σήμερα, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη, ο προπονητής της ομάδας Τάκης Λεμονής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών...
Η πλάκα είναι ότι στα δεξια της οθονης μια αλλη φωτο μου κεντρισε το ενδιαφερον περισσοτερο και τελικα εκθρονισε τον Αλ για λίγο από την υπογραφη μου...![]()
Καταρχήν γράφεις με γράμματα bold, προσπαθώντας να επιβληθείς ίσως ?
Να κάνω κάτι sticky δεν έχω το δικαίωμα αλλά κ δεν το θέλω να το κάνω.
:
τα μπολντ ειναι δικαιωμα μας .........δε φτανει που δε μας κοψατε τα πεναλντια θα μας κοψετε και τα μπολντ τωρα???
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ Havoc ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ !!!
Μην μας πάρουνε και τον αέρα, αντε ντε....![]()
![]()
Ρε σείς τα μάτια μας ,ρεεε...:grandpa:
Μην παίζετε με τα bold.Πάιξτε με τίποτε άλλο..:FSGSFGS4:
ΑΝΥ ΣΑΤΖΕΣΤΙΟΝΣ?
Oχι και να παρεξηγηθώ.Δέκα χρόνια έχω μάθει απο την κλάψα τών άλλων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.