Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

…γύρω στις 6 και ενώ πίνω καφέ με τον Γ.Δ και την υπόλοιπη παρέα χτύπα το τηλ. …πσστττ έμεινε μια πρόσκληση για το ΑΕΚ – ΟΣΦΠ έρχεσαι ? λέω και δε πάω στη χειρότερη να φάμε καμιά ήττα (βέβαια έχω πει στο γιατρό το μεσημέρι... Χ καραμπινάτο το παιχνίδι...:2thumb22sup: :2thumb22sup: :ernaehrung004: ) τώρα παιχνίδι δεν έγινε μια και δυο κουλές ομάδες να πηγαινοέρχονται στο γήπεδο είδα άλλα λέμε:BXVZCBXZ6: ...το χειρότερο ήταν για του φίλους της ΑΕΚ που βλέπαμε το παιχνίδι μαζί ότι δεν έβαζε γκολ η ομάδα παίζοντας απέναντι σε αντίπαλο με -1 παίκτη:hanged: ....παραλίγο να το πάρουν με γκολ του ΟΣΦΠ... :grinning-smiley-043

Γιώργο ,εμείς θέλουμε 10 παίκτες για τού χρόνου.Οταν όμως βάζεις δύο αυτογκόλ και παίζεις με 10 και δεν χάνεις δεν είναι πρόβλημα δικό σου αλλά τού αντιπάλου.Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Πάντως το αυτογκόλ τού Νικοπολίδη είναι εκπληκτικό τσάμικο.Απο τα ωραιότερα που έχω δεί.
Οσο για τον Τζόλε που κάποια γαυράκια είχαν αρχίσει να τον γιουχάρουν,αυτόν που μάς έκανε την τιμή να παίζει εδώ και όχι σε μεγάλη ομάδα τής Ευρώπης,ελπίζω σήμερα να το ...´κλείσουν´οριστικά.Εχει προσφέρει τα πάντα στον Ολυμπιακό.
Κατά τα άλλα,χαλαρά.Τωρα πρεπει να σώσουμε το Αιγάλεω που ζορίζεται φέτος.:flipout:
-bye- -bye-

Aντε γειά.Ο Καζαντζίδης ξανατραγουδά.Τον πονο και την κλάψα .Την απονιά .Τις τριάρες και τίς τεσσάρες.Την επόμενη φορά ας μάς πούν πόσα αυτογκόλ θέλουνε για νάχει ενδιαφέρον.Κρίμα που δεν θα τούς πετύχουμε στο Κύπελλο.Με τα μαγιό θα κερδίζαμε.
Καλά είναι 5/6 γκόλ στο ντέρμπυ.Δωσαμε ενδιαφέρον στην δευτερη θέση.

Aντε γειά.Ο Καζαντζίδης ξανατραγουδά.Τον πονο και την κλάψα .Την απονιά .Τις τριάρες και τίς τεσσάρες.Την επόμενη φορά ας μάς πούν πόσα αυτογκόλ θέλουνε για νάχει ενδιαφέρον.Κρίμα που δεν θα τούς πετύχουμε στο Κύπελλο.Με τα μαγιό θα κερδίζαμε.
Καλά είναι 5/6 γκόλ στο ντέρμπυ.Δωσαμε ενδιαφέρον στην δευτερη θέση.

Το έγραψα και το ξαναγράφω :

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ + ΓΑΥΡΟΣ =ΚΑΦΡΟΣ & ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

:chinese: :chinese: :chinese:

Το έγραψα και το ξαναγράφω :

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ + ΓΑΥΡΟΣ =ΚΑΦΡΟΣ & ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

:chinese: :chinese: :chinese:

Αφού έχεις πάρει χαμπάρι γιατί τα γράφω:BDGBGDB55: .Χασαμε το διπλό ημ-χ τελικό.
Και το 3-3 έδινε 75 απόδοση.:BDGBDGB53:

Ο Ντεμης πάντως... κύριος!!!

Δεν μας δοθηκαν 75 πέναλτυ, 1024 οφ σαιντ και ο Τοροσιδης εφτυσε το χορταρι μας!!!ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Δεν ξερω με πόσους παίκτες ξεκινα ο Ολυμπιακος... κτλ κτλ ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ (δις):bigcry: :bigcry:

Σαν την Μαρθα Βουρτση στο Αμαρτησα για το Παιδι μου!!

ΟΥ ΡΕ!!

Ομαδα μπορει να μην εχουμε (σε συγκριση με αυτες που ειχαμε παλιοτερα) αλλα φλωρους σαν τους Τοζερ, Καμπανταη (αληθεια στα Οσκαρ συμμετεχει; ) τα γεροντακια μας θελουν πολλους...

ΝΑ ξεκαθαρισω ότι δεν πανηγυριζω για την ισοπαλια, η ομαδα μου δεν με ικανοποιει με τις εμφανισεις της, αλλα από εκει μεχρι την ατελειωτη κλαψα...

ο μέγας ΑΛ και το χέρι του τα λένε όλα...:flipout:
Ετσι βλέπει εδώ και ένδεκα χρόνια ο γαύρος τους υπόλοιπους.

Ακόμα γκολ βάζουμε, είτε στο ένα τέρμα είτε στο άλλο...:flipout::flipout::flipout:

Είχε πολύ πλάκα χθες, βάζουμε φοβερό αυτογκολ, ρίχνουμε για πλάκα μετά 2 κ γυρνά το ματς. Ξεκινά το β' ημίχρονο, μένουμε με 10 αν κ ήταν λάθος παίκτης, έπρεπε να αποβληθεί ο Καστίγιο κ όχι ο Ζεβλάκοφ... Γίνεται σέντρα, κεφαλιά Μιχαλάκης ΑΛΛΑ γίνεται το 2-2...:grinning-smiley-043:flipout:
Πιέζουμε λίγο αν κ με 10, κουρασμένοι λόγω του κυπέλλου ΑΛΛΑ κ της ηλικίας των "θείων" όπως θέλετε να τους λέτε κ τσουπ το 2-3 ΑΝ κ από ελεγχόμενη θέση off-side...:slapface: Αναμενόμενη η πίεση μετά κ το 3-3 από ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίκτη της ΑΕΚ...:firstprize:
Τελικά με 11-11 μάλλον 2ο θα ήταν το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα είναι +8 από ΑΕΚ και +9 από ΠΑΟ...:firstprize:
Βρε τους "θείους" τι έκαναν πάλι... Αυτός ο Τζόλε δεν έχει βαρεθεί να βάζει γκολ στην ΑΕΚ ??? Κάθε χρόνο τα ίδια... Κόβει την πάσα, ανεβαίνει κ παίζει το 1-2 με τον Καστίγιο κ τελειώνει υποδειγματικά την φάση...:guitarist:

Ti να πεί κανείς όταν βλέπει τόσο αξιοθρήνητη την ΑΕΚ η οποία δεν μπορεί να νικήσει αυτό τον Ολυμπιακό.:afro:
Κι εμείς που είχαμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες στον γαύρο, μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
Εκπληκτικό χορευτικό- πιρούετα αλά Τσαϊκόφσκι από Λίμνη των Κύκνων θύμισε αυτός ο πολύ καλός πορτιέρο της Εθνικής αλλά και το παλτό ( καποιος πρέπει να του πεί ότι το κανονικό τέρμα ήταν το άλλο ).
Ελπίζω να καταφέρουμε να νικήσουμε αυτή την ΑΕΚ.:firstprize:

Καλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις το γαύρο με 10 παίκτες και κάνεις όλο γιόμες τότε τι περιμένεις ?

Πάντως ο Μπριάκος στο ύψος του :grinning-smiley-043

Ti να πεί κανείς όταν βλέπει τόσο αξιοθρήνητη την ΑΕΚ η οποία δεν μπορεί να νικήσει αυτό τον Ολυμπιακό.:afro:
Κι εμείς που είχαμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες στον γαύρο, μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά.:BDGBGDB55:
Εκπληκτικό χορευτικό- πιρούετα αλά Τσαϊκόφσκι από Λίμνη των Κύκνων θύμισε αυτός ο πολύ καλός πορτιέρο της Εθνικής αλλά και το παλτό ( καποιος πρέπει να του πεί ότι το κανονικό τέρμα ήταν το άλλο ).
Ελπίζω να καταφέρουμε να νικήσουμε αυτή την ΑΕΚ.:firstprize:

Ψιττττ, αυτοί είναι οι πελάτες της ΑΕΚ........:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Κατάντια βάζελου να περιμένει κρεμασμένος από τον γαύρο...:flipout: :flipout: :flipout:

Ψιττττ, αυτοί είναι οι πελάτες της ΑΕΚ........:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Κατάντια βάζελου να περιμένει κρεμασμένος από τον γαύρο...:flipout: :flipout:

.....Λοιπόν το στοίχημα του Φερρέρ, :SFGSFGSF: του βγήκε ο σερ Τάκης (:worshippy: ή λέγε με Κόκαλης )έστω κι έτσι πήρε, το πήρε το πρωταθληματάκι, τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω την ΑΕΚ, δεν ξέρω αλλά αυτό πιστεύω.
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα:operator:

.....Λοιπόν το στοίχημα του Φερρέρ, :SFGSFGSF: του βγήκε ο σερ Τάκης (:worshippy: ή λέγε με Κόκαλης )έστω κι έτσι πήρε, το πήρε το πρωταθληματάκι, τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω την ΑΕΚ, δεν ξέρω αλλά αυτό πιστεύω.
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα:operator:

Σου φώναζα εχθές αλλά με έγραψες φίλε Εκι, δεν θα με κερδίσεις δεν θα με κερδίσεις...:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Σου φώναζα εχθές αλλά με έγραψες φίλε Εκι, δεν θα με κερδίσεις δεν θα με κερδίσεις...:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Αδελφέ μου, sorry αλλά, όλο λέω να πάω σε κανέναν Ω-Ρ-ΛΑ!!!:guitarist:
και δεν βρίσκω χρόνο:BDGBGDB55:

Μάλιστα....
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν έγινε κανένα πέναλτυ χθές... :eek:

όχι βέβαια, όπως άλλωστε συμβαίνει την τελευταία δεκαετία!
Αφού ο Καμπάνταης πάει για ...Oscar. Μα, να πέφτει όταν τον κλωτσάνε και τον σπρώχνουν και να μην παίρνει κάρτα παρόλο που δεν διαμαρτύρεται για το πέναλτι (γιατί να το κάνει; σάμπως θα το δώσει!!!).

Ουτε κλωτσια υπάρχει, ούτε σπρώξιμο.

Απορω τι να σκεφτεται ο Καμπανταης όταν τα ακουει αυτα...

Μου θυμισε Γκρεγκ...

Γκρεγκ Λουγκανις!!!

Τελος πάντων ας μην το τραβηξουμε το θεμα. Υποστηριζετε και πιθανον να εχετε δικιο ότι υπήρξε καπου πέναλτυ, υποστηριζω και πιθανον να εχω δικιο ότι δεν υπήρξε αποβολη ποτε και ότι σαν απόφαση ειναι πολυ πιο κρισιμη για ενα παιχνιδι (επίσης ενας διαιτητης αν θελει να βοηθησει δεν αποβαλει ετσι παικτη!)

Μήπως δεν υπάρχει ούτε αγκωνιά αυτού του αδαμάντινου χαρακτήρα Καστίγιο?:BDGBGDB55:

Εντάξει είπαμε, ξέρουμε οτι δεν παίξαμε καλά, έχουμε ανοίξει και αντίστοιχο θέμα, αλλά δεν θα κάνουμε και το άσπρο μαύρο τώρα...:grandpa: