Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Συμπαρίσταμαι στους θρήνους.
Εχετε και ντέρμπυ με βάζελο για την τρίτη θέση.-bye-
Εάν δεν κάνω λάθος η φαση του πέναλτυ έγινε στο πρώτο λεπτό.Μετά τι έγινε.???:BDGBGDB55:
Πάντως το σημερινό ηταν δάκτυλος βαζελου μάλλον:flipout: .Εμείς τι να φοβηθούμε???
Κρίμα ,που δεν θα παίξουμε μπαράζ.Μας πάνε τα μαγιό.Συνήθως φοράμε το νούμερο 3-bye-

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

o τίτλος του thread , αν δεν κάνω λάθος , είναι πόσο έληξε το
ΝΤΕΡΜΠΙ ;όχι η γνωστή παλαιά γκοφρέτα:flipout:

Οπως και το τι ειναι σωστο στην διαιτησια ειναι σχετικο και ο τιτλος ειναι σχετικος.....

Βασικα εχει ελέυθερο θεμα.......

Συμπαρίσταμαι στους θρήνους.
Εχετε και ντέρμπυ με βάζελο για την τρίτη θέση.-bye-

Ζηλευετε που εμεις εχουμε αγωνια για παιχνιδι ενω εσεις το ξερετε το αποτελεσμα απο πριν λογω παραγκας εεεε????
Εάν δεν κάνω λάθος η φαση του πέναλτυ έγινε στο πρώτο λεπτό.Μετά τι έγινε.???:BDGBGDB55:

Μετα μηπως ακυρωσανε ενα κανονικοτατο γκολακι του Τσιριλαουα?? Λεω Μηπως???

Πάντως το σημερινό ηταν δάκτυλος βαζελου μάλλον:flipout: .Εμείς τι να φοβηθούμε???-

Εσεις ??? Φυσικα αφου ο Γερμανακος ειναι υπαλληλος σας .....

Κρίμα ,που δεν θα παίξουμε μπαράζ.Μας πάνε τα μαγιό.Συνήθως φοράμε το νούμερο 3-bye-

Μπαραζ θα παιξετε καποια στιγμη για να ανεβετε στην Γ' κατηγορια.....ΑΑΑΑ Ξεχασα μονο στην ΙΤΑΛΙΑ τιμωρουνε τις διαπλεκομενες με την διαιτησια ομαδες....γραψε λαθος......:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Μονον που εκεί ρίχνουνε και τις ομάδες που σβηνουνε τα φώτα.-bye-

Βρε πώς πονάει το 0/10...........:flipout: :flipout:

Emas mporei na mas ponaei esena omos giati sou aresei? Etsi gia na katalavo diladi
:BDGBGDB55:
Ta bold gia sumparastasi ston HAVOC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Emas mporei na mas ponaei esena omos giati sou aresei? Etsi gia na katalavo diladi

αυτη την ερωτηση την εχω κανει κι εγω με πολλους και διαφορετικους τροπους και ποτε δεν εχω παρει σοβαρη απαντηση. Λενε πως τους αρεσει η πλακα που γινεται με τους βαζελους και τους αεκτζιδες μετα τα ματς. Προσωπικα βλεπω πως τα τελευταια χρονια δε γινεται καθολου πλακα. Μονοι τους πανηγυριζουν οι ολυμπιακοι και οι αλλοι τους βριζουν και ψαχνουν το "δικιο" τους. Η αθωα καζουρα εχει εκλείψει πλεον.

Δηλαδή Πετρο παλιότερα οταν έπαιρνε πρωτάθλημα ο ΠΑΟ η ΑΕΚ πανηγύριζαν ολοι μαζί αγκαλιασμενοι.????
Παντα ένας πανηγύριζε .Απο τοτε που ιδρύθηκε το πρωτάθλημα.
Ο πρωταθλητής δεν χρειάζεται παρέα οποιος και εάν είναι.
Ριξε μιά ματιά στον αθλητικό και τον πολιτκό τύπο των τελευταιων 35 ετών και θα δείς να γραφονται περίπου τα ιδια πράγματα,ανάλογα με τον νικητή.

Γιατί να μην μου αρέσει.Βαρεθηκα να ριχνω τριάρες.Ακομα και με παππούδες.:flipout: :flipout:

ME KALIPSES :flipout: :flipout: :flipout:

PAO PASO:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

THA PREPEI NA ESTHANESTE POLU ORAIA :BDGBGDB55:

OLOI MELOI:flipout:

Θυμαμαι πως πηγαινα με τον πατερα μου στο κλαμπ (καπως αλλιως το λεγαμε) του εθνικου της γειτωνιας μου και ερχοντουσαν διαφοροι γαυροι εκει και γινονταν πλακα, με γέλια και χειρονομίες και παντα καλο κλιμα. Το ιδιο συνεβαινε στο προποτζιδικο. Τωρα αυτο δε συμβαινει. Στο προποτζιδικο πανε μονο γαυροι γιατι οι αλλοι δε θελουν να τους βλεπουν. Επισης, εχω χρονια να δω να γινεται πλακα στις παρεες μου. Οι γαυροι ειναι κλικα και τα λενε μεταξυ τους. Μαζευονται να δουν τα ματς μονοι τους γιατι οι αλλοι τους χαλουν τη ζαχαρενια.

Ομως τα εχουμε χιλιοπει αυτα και το Μπετις-Σεβιλλη ειναι ενα καλο ματσακι. Προσωπικα, μου αρκει.

Πετρο στο προποτζίδικο που πηγαίνω πάντως ακόμα τα ίδια συμβαινουν,χρονια τώρα.Ιδιες διαφωνίες ,ιδιες πλάκες και ιιδιοι καυγάδες.
Βεβαια η Κυριακή δεν έχει την αξία που είχε όπως παλιότερα,που ήτνα αφιρωμένη στο ποδόσφαιρο.Τωρα έχουμε και άλλα στο κεφάλι μας???
Y.g
Εχει χάσει πέναλτυ η Μπετις έτσι???
Y.Γ
Πάντως περίμενα καποιος να γραψει μιά κουβέντα για τον Τσιάρτα που τέλειωσε την καριέρα του.Απο τίς μεγάλες μου αδυναμίες.Και αρκετά αδικημενος απο τούς οπαδούς,νομίζω.

ME KALIPSES :flipout: :flipout: :flipout:

PAO PASO:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

THA PREPEI NA ESTHANESTE POLU ORAIA :BDGBGDB55:

OLOI MELOI:flipout:

:flipout: :flipout: :

Αυτο με το γινομαστε μελη για να τα κονομαει Ενας δεν το καταλαβα ποτε....

ακομα και οι γαβροι ξυπνησανε και την κανουνε απο το ταμειο......

Last edited:
Οι γαυροι οντως τσιμπήσανε με το καραγκιοζιλίκι τών μελών.
Να δούμε ομως αυτό που θάρθει τώρα ή αργότερα αλλού.
Πρόεδρος εξυγιαντής,´αηδιασμένος´απο το Ελληνικό πρωτάθλημα πουλάει την ομάδα ,παίρνει πίσω τα χρήματα που έχει βάλει-λέμε τώρα οτι έχει βάλει-και κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το Πασόκ στην Β.Αθήνας,και βγαίνει παμψηφεί.Ωραίο σενάριο .Φανταστικό βέβαια ,δεν λέω...............

Πρόεδρος εξυγιαντής,´αηδιασμένος´απο το Ελληνικό πρωτάθλημα πουλάει την ομάδα ,παίρνει πίσω τα χρήματα που έχει βάλει-λέμε τώρα οτι έχει βάλει-και κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το Πασόκ στην Β.Αθήνας,και βγαίνει παμψηφεί.Ωραίο σενάριο .Φανταστικό βέβαια ,δεν λέω...............

Πολύ άσχημο σενάριο doc που ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...-bye-

Δημήτρη είναι κάτι που ακούγεται αρκετά.Και την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν κάποιες κινήσεις και γράφτηκαν κάποια μονοστηλάκια.Ουτε εμένα δεν μου αρέσει,και θα με απογοητέψει γιατί τον εκτιμώ.
Υ,Γ
Γραψτε κάτι για τον Τσιάρτα ρε σείς,που κρέμασε τα παπούτσια του.Δεν περάσανε και πολλοί σαν και αυτόν απο τα γήπεδα.:grinning-smiley-043

Γραψτε κάτι για τον Τσιάρτα ρε σείς,που κρέμασε τα παπούτσια του.Δεν περάσανε και πολλοί σαν και αυτόν απο τα γήπεδα.:grinning-smiley-043

Αν μαρκαριζε περισσοτερο, ηταν πιο γρηγορος και ειχε καλυτερη ντριμπλα, θα ηταν ο Ριβαλντο.

και φυσικα εκλεισε ενδοξα την καριερα του σε μια μεγαλη ομαδα...:grinning-smiley-043

Καλημέρααααα, ακόμα πονάει το κέφάλι απο το πιώμα !!!!!

Σπύρο μάλλον δεν παίζει το σενάριο.... δεν είναι τόσο βλάκας ο κοντός, απλά χρησιμοποιεί τις γνωριμίες και μην ξεχνάς ότι του αρέσει να είναι επιχειρηματίας (και είναι και καλός σε ότι προσωπικό έχει)

Για το Τσιάρτα δεν γράφω, τον έφαγε η αχαριστία, η υπεροψία και η τεμπελιά, θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών με το μαγικό του πόδι.....