Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Πάντως οταν άλλοι την έκαναν για Ατλέτικο αυτός έμεινε.Και έκανε και μαγική χρονιά βαζοντας 26 γκόλ παλιότερα.
Και ανέβασε μονος του την Σεβίλλη.
Ο Τσιάρτας είχε προσωπικότητα και ήταν εγωϊστής.Αλλά δεν είχε άδικο σε ολα οσα έλεγε.Απλά δεν ήταν λαϊκιστής.Εμένα θα μου λείψει πολύ.
Και στο Euro πρόσφερε πολλά.Η μπαλιά στον Χαριστέα με την Ισπανία γινεται μονον απο παίκτες παγκόσμιας κλάσεως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Για το Τσιάρτα δεν γράφω, τον έφαγε η αχαριστία, η υπεροψία και η τεμπελιά, θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών με το μαγικό του πόδι.....

Συμφωνώ, μόνος του τα 'παθε!

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Σπύρο μάλλον δεν παίζει το σενάριο.... δεν είναι τόσο βλάκας ο κοντός, απλά χρησιμοποιεί τις γνωριμίες και μην ξεχνάς ότι του αρέσει να είναι επιχειρηματίας (και είναι και καλός σε ότι προσωπικό έχει)

Για το Τσιάρτα δεν γράφω, τον έφαγε η αχαριστία, η υπεροψία και η τεμπελιά, θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων ετών με το μαγικό του πόδι.....

Κι αν παιξει ποιο ειναι το θεμα??
Καλυτερα να τα χωνεις υπογεια και να περνεις οτι μπορεις......?Νισαφι πια με την υποστηριξη σε ΛΑΜΟΓΙΑ
Ακομα και να φυγει εκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ....που δεν θα τα εκανε κανενας Γιδοπουλος η Μελισσανιδης μονος του......τους ειδαμε κι αυτους.....
Το οτι βγηκε απο τα σκατα η ομαδα στο πεισμα του Κοντου το χρωσταει......
Ας κανει οτι θελει εκει που εφερε την ομαδα αρκει να μην κανει λαθος επιλογη στην παραδοση.

Οσο για τον Τσαρτα εμεινε αιωνια ταλεντο.....Τετοια αλαζονια ,ουτε ο Μπαγεβιτς δεν καταφερε να τον στρωσει.....και παρα πολυ ζηλιαρης βρε παιδι μου........οπου σταθει και οπου βρεθει χολη αφηνει......απαπαππαπαπ.......

Προφανώς κάνουν πλάκα στο Ολυμπιακό Σταδιο.Για πόσο έχει ρυθμιστεί το σκόρ??/
Δεχόμαστε και προβλέψεις.:flipout: :flipout:
πρώτος εγώ.5-3:flipout: :flipout:

μάλλον για χ το βλέπω.... έχει πλάκα όμως....

Ο Τσιάρτας δε μου άρεσε ποτέ σαν παίχτης γιατί ακόμα και μετά απο παιχνίδι με παράταση...η φανέλα του μοσχοβολούσε ακόμα απορρυπαντικό και δε χρειαζόταν να τη πλύνει.
Πάντα μου άρεσαν οι παίχτες που ανεξάρτητα απο τις ικανότητες τους αγωνίζονταν με πάθος και μαχητικότητα..Αυτό άλλωστε είναι για μένα ένα απο τα βασικά στοιχεία του αθλητισμού.Η προσπάθεια για τη νίκη μέσα στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι"."Καλό πόδι" όπως έγραψαν και πολλοί φίλοι εδώ...αλλα χωρίς να εμπεριέχονται στο παιχνίδι του οι έννοιες τρέξιμο και μαρκάρισμα.Οπότε για μένα ήταν ένας παίχτης σε μέτρια επίπεδα.
Όσον αφορα το χαρακτήρα του εγωϊστής, φαντασμένος...μπλα μπλα...

Υ.Γ. Για ένα διάστημα επι Μαρκαριάν ακουγόταν ότι μπορεί να φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.Για μένα ευτυχώς δεν έγινε ποτέ.

Το ποδόσφαιρο απο ´εργάτες´έχει μπόλικους.Τεχνίτες έχει ελάχιστους σαν τον Τσιάρτα.
Εάν στο ποδόσφαιρο βραβευαμε την ´εργατικότητα´,η Νορβηγία θάταν πάντα παγκόσμια πρωταθλήτρια.
Το ποδόσφαιρο ειναι τέχνη.Και όχι άθλημα για το καλύτερο άρωτρο.
Εκεί πρωταθλητής θαβγαινε ο Μπόρχα.-bye-

Κάποτε κάποιοι Ολλανδοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον μεγάλο Ρίνους Μίχελς,πώς και εμπιστευεται τον Κρόϊφ,που δεν μαρκάρει.Ο Μιχελς τούς απάντησε απλά:'Mα για το μαρκάρισμα έχω άλλους.Τον Κρόϊφ θα βάλω??'.
Kαλά τα ηρωικά περί ματώματος της φανέλλας ,αλλά την τέχνη άλλοι την κατέχουν.-bye- Αλλοιώς θα παίζανε 11 Παντοι και 11 Βυντρες.

Ρε σεις με το ζόρι να μας βγάλετε πρωταθλητή από τον Φλεβάρη :firstprize: :award: :Banane0: :BDGBGDB55: :worshippy: :grinning-smiley-043 :flipout: :flipout: :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Ρε σεις με το ζόρι να μας βγάλετε πρωταθλητή από τον Φλεβάρη :firstprize: :award: :Banane0: :BDGBGDB55: :worshippy: :grinning-smiley-043 :flipout: -bye-

Ξέρεις πόσοι ήταν αμούστακα παιδιά και κάνανε φαλάκρα και ακόμα απο κούπα,μπάααα.Τουλάχιστον εμείς δεν κάναμε τζάμπα φαλάκρα.:flipout: :flipout:

τι ΠΡΑΜΑ είναι αυτός ο Μπόρχα ... ΗΜΑΡΤΟΝ
Σοβαρά πιστεύω ότι είναι χειρότερος ΑΚΟΜΑ και από τον Σαλιαρέλιο
Εντβάλτο που πάταγε την μπάλα ,έπεφτε και έσκαγε στα γέλια το γήπεδο.
Τα απόνερα του Σούλιεντ θα τα φάμε στην μάπα για καιρό.

τι ΠΡΑΜΑ είναι αυτός ο Μπόρχα ... ΗΜΑΡΤΟΝ
Σοβαρά πιστεύω ότι είναι χειρότερος ΑΚΟΜΑ και από τον Σαλιαρέλιο
Εντβάλτο που πάταγε την μπάλα ,έπεφτε και έσκαγε στα γέλια το γήπεδο.
Τα απόνερα του Σούλιεντ θα τα φάμε στην μάπα για καιρό.

Mπόρα είχε και έπαιξε.Αλλά Τζόλε-Νερι στο δευτερο ζωγράφισαν

Re: Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

:firstprize:
Ξέρεις πόσοι ήταν αμούστακα παιδιά και κάνανε φαλάκρα και ακόμα απο κούπα,μπάααα.Τουλάχιστον εμείς δεν κάναμε τζάμπα φαλάκρα.:flipout: :flipout:

Ρε Σπύρο, καθότι στο σπίτι κυριαρχούν δημοκρατικές διαδικασίες και η μαμά (θειος και νονός:slapface: ) είναι ΠΑΟ αφήσαμε το παιδί να διαλέξει μόνο του ομάδα έρχεται ο νεαρός πέρυσι φορώντας την φανέλα του Εκι (δώρο του νονού:argue: ) και μου λέει «ρε μπαμπά πότε θα μου πάρεις φανέλα του Ριβαλντο:grinning-smiley-043 … για να κερδίσω και εγώ καμιά φορά:firstprize: …» τι να κάνω και εγώ με βαριά καρδιά πήρα τη φανέλα του ΔυΡιμπο την έβαλα στα σκουπίδια και αγόρασα μια του Ριβαλντο για το παιδί…τι να σου πω η επιλογή ομάδας ήταν όπως λένε αβαδιστα, απερπάτητα, αααακούραστη :flipout: :flipout:

Πσσστ ησυχία…διαβάζει το thread o εορτάζων χθες και θα μας τι πει ;) Μπάμπη, Χρόνια Πολλά και πάλι -bye-

μάλλον για χ το βλέπω.... έχει πλάκα όμως....

Ουτε το μαντειο των Δελφων τετοια προβλεψη :flipout:

Εχω την αισθηση μετα και το σημερινο αποτελεσμα οι γαυροι να σταματησουν την πιπιλα με το παραρτημα.

Εχω την αισθηση μετα και το σημερινο αποτελεσμα οι γαυροι να σταματησουν την πιπιλα με το παραρτημα.

Μπα... δεν νομίζω, δεν πρόκειται να σταματήσουν έως ότου να φτάσει και ο ΠΑΟ να έχει ίδιο αριθμό παραρτημάτων με τον ΟΣΦΠ.....:flipout: :flipout: