Πόσο σοβαρότητα υπάρχει στον χώρο??του HI-END???

[QUOTE

ΥΓ

Στο πανάκριβο HI-END που θα αγοράσουμε εφόσον δεν υπάρχει δείγμα να ΜΗΝ μιλάμε για ανταλλακτικά και τεχνογνωσία επισκευής σε περίπτωση βλάβης. Οχι ότι υπάρχει αν χαλάσει ο BenQ ή o Epson αλλά λέμε τώρα.[/QUOTE]

Τώρα ανάβεις άλλες φωτιές άκου

Θυμάμαι έναν counterpoint τελικό που είχα....κάποτε 350 watt τερατάκι πριν 15 χρόνια τον οποίο έκαψα...και τον πήγα στον εδώ αντιπρόσωπο....
άλλαξε transistor εξόδου 100.000 χιλιάρικα ......μετά όλη την πλακέτα του ενισχυτή εισαγωγή απο silicone valley 200.000 χιλιάρικα το μόνο που δεν αντικαταστάθηκε ήταν ο μετασχηματιστής τροφοδοσίας
Ο ενισχυτής δεν επισκευάσθηκε ποτέ απο τον εδώ αντιπρόσωπο

Κασσετόφωνο AIWA EXCELLIA 009 θρυλικό με ενσωματομένο DBX
δεν επισκευάσθηκε ποτέ σωστά απο τον εδώ αντιπρόσωπο...

τι να πώ???
Επαγγελματισμός μηδέν,,,αρπαχτή??? μάλλον++++++

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος (παντού υπάρχει άλλωστε) σε αυτά που λέει ο φίλος saitisgr:

Είκοσι χρόνια πριν βραχυκυκλώνω από λάθος μου την έξοδο ενός Musical Fidelity A100 και την καίω. Στον αντιπρόσωπο που πηγαίνω αναφέρω ακριβώς τι έκανα και ζητώ ενημέρωση πριν την επισκευή, φοβούμενος το κόστος. Λίγες μέρες αργότερα με ειδοποιούν οτι η συσκευή είναι έτοιμη, πάω από εκεί φορτωμένος για φασαρία γιατί δεν με ενημέρωσαν για το κόστος, όπου ακούω έκπληκτος οτι η επισκευή έγινε δωρεάν - αν και εκτός εγγύησης - γιατί λέει "ήμουν ο πρώτος πελάτης που ζητούσε επισκευή και που παραδεχόταν εξ αρχής την δική του ευθύνη για την βλάβη της συσκευής" !!!!!!!!! Και βέβαια μου έδωσαν σε ένα σακκουλάκι τα καμμένα τρανζίστορ εξόδου μαζί με κάτι άλλα μαυρισμένα πυκνωτάκια και αντιστάσεις...
Το περιστατικό αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ, θα μου θυμίζει πως πάντοτε υπάρχει και η άλλη πλευρά, που μπορεί κι αυτή νά'χει τα δίκια της πότε-πότε...

Και οταν εισαι και στην επαρχεια, γ@@@τα.
Περιπτωση φιλου με ηχεια Audiostatic 50, ta opoia εστειλε για επισκευη στην αντιπροσωπεια, δεν επισκευαστηκαν ποτε.

Γι´αυτο λοιπον και γω, εχω απο το 1996 ενισχυτικα Τσακιριδη, που εχεις διπλα σου, οχι τον αντιπροσωπο, αλλα τον ιδιο τον κατασκευαστη!!!!
Και απο ηθος, τι να πω, ο,τι και να πω θα ειναι λιγο.

Αν έρθεις και μου παραγγείλεις κάποια κατηγορία συστημάτων της IBM ξέρω πως έχει χρόνο παράδοσης 3 εβδομάδες και ούτε μέρα παραπάνω. Το πότε όμως θα βάλω εγώ παραγγελία δεν το ξέρεις. Γιατί να μην την βάλω αμέσως ?

Ώπα;
Ή η IBM έστρωσε μετά από χρόνια ή δεν έχεις παραγγείλει τίποτα το περίεργο που να το φτιάχνει μόνο εκείνη...
Για κάτι περίεργους controllers και κάρτες δικτύου που πουλούσαν πριν από 6-7 χρόνια είχε την πολιτική "εξόφληση με την παραγγελία - παράδοση σε 6 μήνες"!
Άντε να το εξηγήσεις αυτό στον πελάτη.
Από εκεί και πέρα ανάλογα με το τι εθνικότητας είναι ο κατασκευαστής παίζουν και διάφορα άλλα παιχνίδια.

Άγγλος: Α, δεν έχουμε μαύρο ενισχυτή; Έλα μωρέ! Φόρτωσέ του έναν ασημί!

Κινέζος: Τι εννοούσε όταν έλεγε "τέλω ένα σετ 8 watt"; Yong! Στείλε πέντε ζευγάρια παντόφλες!

Σκανδιναβός: Πιάσε έναν ενισχυτή και στείλε! Manual; Για να δω... Όχι! Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στην παραγγελία...

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος (παντού υπάρχει άλλωστε) σε αυτά που λέει ο φίλος saitisgr:

Είκοσι χρόνια πριν βραχυκυκλώνω από λάθος μου την έξοδο ενός Musical Fidelity A100 και την καίω. Στον αντιπρόσωπο που πηγαίνω αναφέρω ακριβώς τι έκανα και ζητώ ενημέρωση πριν την επισκευή, φοβούμενος το κόστος. Λίγες μέρες αργότερα με ειδοποιούν οτι η συσκευή είναι έτοιμη, πάω από εκεί φορτωμένος για φασαρία γιατί δεν με ενημέρωσαν για το κόστος, όπου ακούω έκπληκτος οτι η επισκευή έγινε δωρεάν - αν και εκτός εγγύησης - γιατί λέει "ήμουν ο πρώτος πελάτης που ζητούσε επισκευή και που παραδεχόταν εξ αρχής την δική του ευθύνη για την βλάβη της συσκευής" !!!!!!!!! Και βέβαια μου έδωσαν σε ένα σακκουλάκι τα καμμένα τρανζίστορ εξόδου μαζί με κάτι άλλα μαυρισμένα πυκνωτάκια και αντιστάσεις...
Το περιστατικό αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ, θα μου θυμίζει πως πάντοτε υπάρχει και η άλλη πλευρά, που μπορεί κι αυτή νά'χει τα δίκια της πότε-πότε...

Μπορεί αλλά....
1.- και εγώ ανέφερα απο οτι μπορώ να θυμηθώ στον αντιπρόσωπο το τι έκανα και προκλήθηκε η βλάβη...
αλλά ο καλός τεχνικός δεν έχει ανάγκη απο την βοήθεια του πελάτη για να εντοπίσει μία βλάβη απλά ...ξέρει και ψάχνει..

Γιά παράδειγμα σου αναφέρω μία παλία τηλεόραση ασπρόμαυρη IZOLA που είχαμε σπίτι και παρουσίασε πρόβλημα ήρθε το service της εταιρείας ο άνθρωπος την σύνδεσε με μία γενήτρια ...άνοιξε την τηλεόραση...αντικατέστησε ένα transistor και τέλος....
2.-ποτέ δεν θέτω σαν θέμα τα χρημάτα όταν θέλω να κάνω κάτι ...ακόμα και αν αυτό που μου ζητούν είναι μεγαλύτερο απο το μηνιαίο εισόδημα μου
κάνοντας αρκετές θυσίες για αυτό.
3.-Την άγνοια την συγχωρώ,το δούλεμα όμως ποτέ!!!!ούτε το να μάθεις πάνω στο κεφάλι του κασίδι....

Μάλλον εσύ είχες να κάνεις με καλό αντιπρόσωπο
δεν έγινε όμως το ίδιο με εμένα

Και οταν εισαι και στην επαρχεια, γ@@@τα.
Περιπτωση φιλου με ηχεια Audiostatic 50, ta opoia εστειλε για επισκευη στην αντιπροσωπεια, δεν επισκευαστηκαν ποτε.

Γι´αυτο λοιπον και γω, εχω απο το 1996 ενισχυτικα Τσακιριδη, που εχεις διπλα σου, οχι τον αντιπροσωπο, αλλα τον ιδιο τον κατασκευαστη!!!!
Και απο ηθος, τι να πω, ο,τι και να πω θα ειναι λιγο.

+++++++++++
απο τοτε που αρχισαν να χαλανε τα εισαγωμενα μηχανακια μου και δεν τα εφτιαχνε κανεις (στη denon μετα απο δυο αλλαγες οδηγου σε dvd, μου ειπαν οτι εχει σταματησει να παραγεται το ανταλλακτικο !!!!!! σε μηχανακι τοτε 2ετων.... ειναι ακομα εκει αφου τους ειπα να το βολεψουνε στο reflex τους),
ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ....
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ....ΔΩΣΕ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Δεν με νοιαζει αν η ταδε εταιρια βγαλει το απιστευτο μηχανακι και οικονομικα...να το χαιρονται

ψωνιζετε απο κινα!!!!!! μοναδικες ευκαιριες!!!!

Όποιο μηχάνημα σας χαλάει και δεν βρήτε άκρη, παρακαλώ απευθυνθείτε σε μένα απ' ευθείας. Ο τεχνικός μου μπορεί να επισκευάσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχάνημα. Είναι γνώστης των υλικών και πολύ ψαγμένος. Πάνω απ' όλα δεν είναι ο συνήθης εξυπνάκιας. Σέβεται τους κατασκευαστές. Τον εμπιστεύομαι για μηχανήματα πανάκριβα τον έχω τεστάρει χίλιες φορές! Λ.Σ.

αυτος και αλλοι δυο ειναι οντως η κορυφη στις επισκευες και οντως ο αντιπροσωπος τις mf ειναι και πολυ καλος τεχνικος και φυσικα ειναι ενας απο τους δυο που θεωρω κορυφη μαζι με τον δημο

Απ' όσο μου έχουν πει άνθρωποι από το φόρουμ, άψογος στην εξυπηρέτηση είναι και ο Βασίλης ο Χουρμουζιάδης.

Άλλωστε κι εγώ που έχω μιλήσει μαζί του, έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τώρα μάλιστα! Να ακουστούν και τα κακά, αλλά και τα (όποια) καλά! Να μη γενικεύουμε και τους θάβουμε συνεχώς τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και καλοί ανάμεσά τους!
Να ξαναπώ εδώ οτι ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχω με τον χώρο!

το εχω προτεινει και παλαιοτερα. Θα ηταν ευκολο να κανουμε sticky αυτες τις πληροφοριες στο θεμα με τα τεχνικα. 5-10 ανθρωπους που μπορουμε ολοι να εμπιστευτουμε και εχουμε καλες εμπειριες,μια καλη διαφημιση που τους αξιζει.

Ακομη και για τον Δημο ομως εχουν υπαρξει παραπονα κατα καιρους...αδικα κατεμε...
Θελετε να ανοιξουμε και ενα θρεντ για τον κακο πελατη απεναντι στο μαγαζι?

Νομίζετε ότι μόνο οι αντιπρόσωποι δεν έχουν σοβαρότητα;

Νομίζετε ότι έχουν οι εταιρίες; Πόσες από αυτές λέτε να έχουν στοκ; Δέχονται τις παραγγελίες και τα λεφτά και μετά φτιάχνουν τα μηχανήματα. Οι περισσότερες είναι απλές βιοτεχνίες και έχουν πολλά προβλήματα από την κρίση της αγοράς.

Γι' αυτό και οι αργοί χρόνοι παράδοσης. Περιμένει ο αντιπρόσωπος να μαζέψει μια αξιοπρεπή παραγγελία (για να μην πληρώσει και ένα κάρο επιπλέον σε μεταφορικά και εκτελωνισμό και τράπεζες), τα στέλνει στην εταιρία, η οποία περιμένει να μαζέψει αρκετά από κάθε μοντέλο για να βάλει μπροστά...

Απάντηση: Re: Πόσο σοβαρότητα υπάρχει στον χώρο??του HI-END???

Ακομη και για τον Δημο ομως εχουν υπαρξει παραπονα κατα καιρους...αδικα κατεμε...

Νομίζω πως το ανοίξεις ένα θέμα, δεν απαιτεί συναίνεση από κάποιον.
Οπότε ......

γνώμη μου λοιπόν είναι ότι και για τους ποιο κάλους θα ακουστούν και άσχημα δεν είναι δυνατών να παίρναμε τόσα μηχανήματα από τα χεριά σου και να μην υπάρξει και κάποιο λάθος το ξέρω εκ πείρας όσο για τον Ιωνά τον όποιο ξέρω και προσωπικά και έχω δουλέψει και μαζί του για έμενα είναι δάσκαλος από τότε που ήταν στην γνωστή λυρικ και μετά φυσικά στην exlusive audio να ξεκαθαρισω πως τωρα δεν ειμαι ποια στον χωρο του hifi αλλα πλεον στην πληροφορικη και φυσικα δεν εχω κανενα συμφερων για οτι γραφω

Ο Δήμος κορυφή!!!!!!
αλλά κακοί πελάτες μάλλον όχι.....
ξεχνάς οτι αυτοί ακουμπούν τα ωραία τους ευρουδάκια