pitsos
Established Member
- 30 December 2009
- 242
Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?
Ετοιμάσου να παχύνεις φίλε μου. Μαζί με την συνδρομή πάρε και ένα μηχάνημα γυμναστικής γιατί θα σαπίσεις στη πολυθρώνα να κάνεις zapping. εγώ τις πρώτες 2 ημέρες που το πήρα, ζήτησα άδεια απο την δουλειά για να ξε..... στο zapping! Καλή δύναμη.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την...ανύψωση του ηθικού! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Διαβάζοντας τους όρους του συμβολαίου της εταιρίας που μου πούλησε την υπηρεσία, μου γίνεται γνωστό πως ο Sky δεν επιτρέπει την θέαση των πακέτων του εκτός Αγγλίας βάσει νομοθεσίας. Οπότε, αν με "ανακαλύψουν" η διακοπή της συνδρομής από τον Sky είναι εφικτή...
Ας αφήσω μακρυά τις αρνητικές σκέψεις και να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που με βοήθησαν απατώντας στα ερωτήματα που είχα σχετικά με την πραγματοποίηση τού όλου εγχειρήματος.
AriesGR,Ali Malik, dbfan και φυσικά τον Νίκο (aka ilise)
Cheers![]()
Ετοιμάσου να παχύνεις φίλε μου. Μαζί με την συνδρομή πάρε και ένα μηχάνημα γυμναστικής γιατί θα σαπίσεις στη πολυθρώνα να κάνεις zapping. εγώ τις πρώτες 2 ημέρες που το πήρα, ζήτησα άδεια απο την δουλειά για να ξε..... στο zapping! Καλή δύναμη.