Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την...ανύψωση του ηθικού! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Διαβάζοντας τους όρους του συμβολαίου της εταιρίας που μου πούλησε την υπηρεσία, μου γίνεται γνωστό πως ο Sky δεν επιτρέπει την θέαση των πακέτων του εκτός Αγγλίας βάσει νομοθεσίας. Οπότε, αν με "ανακαλύψουν" η διακοπή της συνδρομής από τον Sky είναι εφικτή...

Ας αφήσω μακρυά τις αρνητικές σκέψεις και να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που με βοήθησαν απατώντας στα ερωτήματα που είχα σχετικά με την πραγματοποίηση τού όλου εγχειρήματος.
AriesGR,Ali Malik, dbfan και φυσικά τον Νίκο (aka ilise)

Cheers-bye-

Ετοιμάσου να παχύνεις φίλε μου. Μαζί με την συνδρομή πάρε και ένα μηχάνημα γυμναστικής γιατί θα σαπίσεις στη πολυθρώνα να κάνεις zapping. εγώ τις πρώτες 2 ημέρες που το πήρα, ζήτησα άδεια απο την δουλειά για να ξε..... στο zapping! Καλή δύναμη.

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που ρώτησα σε άλλο thread. Υπάρχει κάποιος να μας επιβεβαιώσει ότι βλέπει BBC1,2,3,4 και ITV 2,3,4 απο Αθήνα με κάτοπτρο 4,5 μέτρα ή έστω να έχει δει κάπου;

Γεια σας παιδιά
στο site υπάρχει αυτό το section.

General: Your Sky box(es) must be connected to a fixed telephone line for 12 months. Sky+HD box supplied may vary from box shown. Sky+HD box prices may vary if you live in a flat. You must get any consents required (e.g. landlord's). Minimum Sky TV/Sky+/HD Pack/Multiroom subscriptions 12 months. You must be 18 years or over. Channels/programmes & prices subject to change. Prices shown apply to customers paying by Direct Debit. For continuous debit/credit card mandate, 50p monthly charge applies. Information only applies to residential customers in UK, Channel Islands and Isle of Man. Further terms apply. Calls cost up to 5p per minute (plus 9.3p connection fee) for BT customers. Calls from other providers may vary. Correct at 9 February 2010.

πρέπει δηλαδή να υπάρχει τηλ γραμμή μόνιμα;

ευχατιστώ

Γεια σας παιδιά
στο site υπάρχει αυτό το section.

πρέπει δηλαδή να υπάρχει τηλ γραμμή μόνιμα;

ευχατιστώ

Όχι φίλε μου. Δεν είναι απαραίτητη η μόνιμη σύνδεση σε τηλεφωνική γραμμή. Απαραίτητη είναι μόνο για συγκεκριμένες interactive υπηρεσίες και για sky box office ταινίες.

Μπορούν να στείλουν τα πράγματα στην διευθυνση που θα πω, χωρίς να γίνει installation; Το λέω αυτό διότι ο φίλος που θα κάνει τον μεσάζοντα έχει ήδη sky και θα φανεί κάπως αν δουνε την υπάρχουσα εγκατάσταση.

Το activation της κάρτας μπορώ να το κάνω και εγώ απο εδω;

Μπορούν να στείλουν τα πράγματα στην διευθυνση που θα πω, χωρίς να γίνει installation; Το λέω αυτό διότι ο φίλος που θα κάνει τον μεσάζοντα έχει ήδη sky και θα φανεί κάπως αν δουνε την υπάρχουσα εγκατάσταση.

Το activation της κάρτας μπορώ να το κάνω και εγώ απο εδω;

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την παράδοση στην διεύθυνση που θα δηλώσεις. Installation το ζητάς extra οταν θες. Το activation το κάνεις απο Ελλάδα κανονικά με τηλέφωνο όμως που έχει απόκρυψει. θα πρέπει να έχεις πρόχειρα τα στοιχεία της διεύθυνσεις που έχεις δηλώσει όταν θα καλέσεις για την ενεργοποίηση.

Το μόνο που θέλω είναι να παραδώσει κάποιος (courier?) στο σπίτι που θα δηλώσω, και να σηκωθεί να φύγει.
Δεν θέλω installation. Στο site τους όμως δεν βλέπω αυτήν την επιλογη
Μετα τα πράγματα θα σταλθούν στην Ελλάδα

update

Καλημέρα,

μόλις εχθές παρέλαβα τον δέκτη Pace Hd και ήδη είναι συνδεδεμένος με "single feed mode" στο rack.
Αφού έστειλα με email τα στοιχεία που ζητούσε η skysat (model number-version-serial etc), περιμένω πώς και πώς την κάρτα..:eating:

Πρέπει να ομολογήσω πως το μενού του δέκτη είναι όμορφα λειτουργικό. Μόνο το remote control με "χαλάει" λίγο..

Το μόνο που θέλω είναι να παραδώσει κάποιος (courier?) στο σπίτι που θα δηλώσω, και να σηκωθεί να φύγει.
Δεν θέλω installation. Στο site τους όμως δεν βλέπω αυτήν την επιλογη
Μετα τα πράγματα θα σταλθούν στην Ελλάδα

Υπάρχει κανείς που γνωρίζει;

Καλημέρα,

Άνοιξα σήμερα SKY SPORTS 1 και βλέπω Αρσεναλ - Σαντερλαντ. Βλέπω κάτω αριστέρά την επιλογή match choice (που συνήθως δεν δούλευε λόγω του ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έπαιζε σε δέσμη που δεν πιάναμε στην Ελλάδα) και λέω ας το πατήσω μήπως και..... και όντως και! Επισυνάπτω εικόνα με επιλογές για το ποιό παιχνίδι θέλω να δω. Λες να αλλάξανε τίποτα και να δούμε και C.L. σε interactive;

Attachments

• DSC00411.JPG
    DSC00411.JPG
    190.8 KB · Views: 55

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που ρώτησα σε άλλο thread. Υπάρχει κάποιος να μας επιβεβαιώσει ότι βλέπει BBC1,2,3,4 και ITV 2,3,4 απο Αθήνα με κάτοπτρο 4,5 μέτρα ή έστω να έχει δει κάπου;

Φαίνετε ότι δεν έχουμε αναφορές λήψεις τελικα για BBC1,2,3,4 και ITV 2,3,4. Στο παρακάτω link θα δείτε newletter που αναφέρει ότι με κάτοπτρο 2,4 βγάζουμε τα κανάλια. Βέβαια δεν αναφέρει σε ποιά περιοχή. Κάποιος που να έχει κάτι αντίστοιχο για να μας δώσει τα φώτα του;

http://www.satlux.gr/satlux/newsletter.asp?nl=257

Καλημέρα,

Άνοιξα σήμερα SKY SPORTS 1 και βλέπω Αρσεναλ - Σαντερλαντ. Βλέπω κάτω αριστέρά την επιλογή match choice (που συνήθως δεν δούλευε λόγω του ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έπαιζε σε δέσμη που δεν πιάναμε στην Ελλάδα) και λέω ας το πατήσω μήπως και..... και όντως και! Επισυνάπτω εικόνα με επιλογές για το ποιό παιχνίδι θέλω να δω. Λες να αλλάξανε τίποτα και να δούμε και C.L. σε interactive;

και όμως κυρίες και κύριοι. Ο Ολυμπιακός στο interactive με κόκκινο κουμπί στο SKY SPORTS 2! Το επόμενο βήμα είναι να δούμε και premiership με interactive!

και όμως κυρίες και κύριοι. Ο Ολυμπιακός στο interactive με κόκκινο κουμπί στο SKY SPORTS 2! Το επόμενο βήμα είναι να δούμε και premiership με interactive!

..τέτοια post γράφετε και "βράζω" απο την αναμονή της κάρτας απο Αγγλία:bawling:

..τέτοια post γράφετε και "βράζω" απο την αναμονή της κάρτας απο Αγγλία:bawling:

Sorry man. Ξέρω πολύ καλά πόσο βασανιστική είναι αυτή η αναμονή! Να σε βάλω λίγο ακόμα στη μπρίζα; βλέπω τον αγώνα και μου πετάει κάτω μήνυμα ότι η "Στουτγκάρδη έβαλε γκολ. Πάτα το κόκκινο κουμπί για να δεις το γκολ!"

Πάτα το κόκκινο κουμπί για να δεις το γκολ!"

Δηλαδή, για να καταλάβω σου δείχνει μόνο το γκόλ σε replay ή μόλις μπεί κάποιο γκόλ σε ενημερώνει με μήνυμα να γυρίσεις στο Sky sports HD2 για να το δείς στην κανονική ροή του αγώνα..

Απλά το ματς του Ολυμπιακού σε SD, ε, μην ξεχνιόμαστε :)

Απλά το ματς του Ολυμπιακού σε SD, ε, μην ξεχνιόμαστε :)

ετσι. Και πάλι όμως πολυ καλύτερη εικόνα απο το mega.

Το goal alert είναι όλα τα λεφτά. Δεν έχω δει πιό χρήσιμη interactive υπηρεσία σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Απλά βλέπεις όλο το champions league in a way

Το goal alert είναι όλα τα λεφτά. Δεν έχω δει πιό χρήσιμη interactive υπηρεσία σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Απλά βλέπεις όλο το champions league in a way

Πως δουλεύει αυτό ??