Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ευχαριστώ!!! Τπτ ακόμα γιατί είμαι με το παλιό πιάτο ακόμα που είναι και απορυθμισμένο.. Ελπίζω μέχρι το σκ να βάλω το gibertini

Καλοριζικος ο δεκτης και στους δυο σας,
Καλωσορισατε στην παρεα!
Νικος

Ευχαριστουμε Νικο. Χθες ξημέρωσα στο χαζεμα.....

Παρακαλω,
Και δεν ειδες τιποτα ακομα σιγα σιγα θα βγαζεις τα λαυρακια χεχε
Νικος

Aς ειναι καλα τα παιδια στο skysatinternational.com.
Μου ενεργοποιησαν και το Sky 3D , χωρις να με χρεωσουν κατι ..

Aς ειναι καλα τα παιδια στο skysatinternational.com.
Μου ενεργοποιησαν και το Sky 3D , χωρις να με χρεωσουν κατι ..

Ωραια ουτως η αλλως εχεις sky world οποτε ουτε ο sky θα σε χρεωνε κατι. Ωστοσο θα μπορουσε το skysat να σε χρεωσει κατι αλλα προς τιμην τους δεν το εκαναν. Να μη σου πω τι θα πληρωνες αν ειχες επιλεξει καποιο ελληνα λαμογιο βλεπε Αθηνα για παραδειγμα.
Καλες θεασεις,
Θα μεινεις με τ στομα ανοικτο απο τα τρισδιαστατα κλιπακια του 3D. Σεπολυ λιγο θα εχουμε μαλλον τρια καναλια απο Οκτωβρη το πιθανοτερο.
Νικος

Ρε παιδιά οταν φύγουμε απο την Αγγλία τι κανουμε με την αλληλογραφία του sky?

Δε σου χρειάζεται σε κάτι η αλληλογραφία. Εγώ το έχω κάνει και paperless bill και δεν υπάρχουν καθόλου λογαριασμοί. Μόνο e-mails και βλέπω τα πάντα για το λογαριασμό μου από το mysky

Ναι αυτό το ειδα και το εκανα ηδη. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι πχ η πιθανότητα του να χρειαστεί αλλαγή η κάρτα...

Οι κάρτες μόλις άλλαξαν. Η προηγούμενη κάρτα ήταν η ίδια για μία δεκαετία νομίζω. Αν δεν το έχεις αγοράσει μέσω κάποιου dealer που θα σου τακτοποιήσει τέτοιου είδους ζητήματα τότε δε ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Ίσως κάποιου είδους συνενόησης με κάποιον που μένει στο building που είναι δηλωμένη ως διεύθυνση.

ps. Η περίπτωση μου δεν είναι αντιπροσωπευτική καθώς το σπίτι που είναι δηλωμένο στην Αγγλία είναι αγορασμένο και ενοικιάζεται.

Το 3D καναλι στη θεση 217 που σημερα εχει μονο demo ξεκινα κανονικα επισημως απο 1 Οκτωβρη αν δεν το πηρατε μυρωδια.
Αντε να δουμε και να θαυμασουμε.
Νικος

Δε σου χρειάζεται σε κάτι η αλληλογραφία. Εγώ το έχω κάνει και paperless bill και δεν υπάρχουν καθόλου λογαριασμοί. Μόνο e-mails και βλέπω τα πάντα για το λογαριασμό μου από το mysky

Και εγώ paperless bill έχω όμως οι φίλοι μου τον οποίων έχω δηλώσει ως διεύθυνση αλληλογραφίας, σε ένα χρόνο έχουν λάβει 3 - 5 επιστολές κύριως προωθητικές ενέργειες για sky broadband, sky tv. Επίσης μου έχει γίνει και ένα τραγελαφικό όπου ο πατέρας του ενός που έχει πρόβλημα υγείας δεν θυμόταν ότι έχω την συνδρομή και επέστρεψε την αλληλογραφία πίσω ως "αγνωστος παραλήπτης". Τιποτα όμως αφου μετά ξανα έλαβαν τις επιστολές, τις σκαναραν και μου τις έστειλαν.
Επίσης άλλο ένα περιστατικό είναι ότι επειδή είχα ένα πρόβλημα με την δηλωμένη πιστωτική είχα δηλώσει απώλεια αυτής αλλά επειδή ερχόταν η ημέρα πληρωμης και δεν θα γινόταν η συναλλαγή χρησιμοποίησα άλλη κάρτα μου μόνο για μία φορά και στείλανε επιστολή στην δηλωμένη διεύθυνση ότι έχω υπόλοιπο οφειλής 0 λίρες! Παρα ολα αυτά δεν είχα προβλήματα άλλα. Επιστολές πάντως μπορεί να στέλνουν έστω και προωθητικές ενεργειες πώλησης αλλων υπηρεσιών.

Πριν απο 1,5 εβδομαδα ειχα στειλει mail στο skysatinternational να μου ενεργοποιησουν το Sky 3D και μου απηντησαν θετικα οτι ενεργοποιηθηκε.
Παρ'ολα αυτα ειχα side 2 side εικονα ,αλλα δεν εβλεπα προγραμμα παρα το μυνημα που λεει να καλεσουμε το ταδε τηλ για να λαβουμε αυτο το καναλι .

Εστειλα και παλι μυνημα στο skysatinternatiοnal και οι ανθρωποι μου απηντησαν οτι : "Signal has been resent and 3D TV has been activated."

Δυστυχως ομως και παλι δεν βλεπω προγραμμα ....σε ποιο καναλι πρεπει να εχω τον δεκτη για να σδεχθει το σημα ενεργοποιησης ???

Τα νευραααα μοοοουυυ!! :-(

Ακριβος υπαρχουν πολυ φθηνοτερες τιμες στο εξωτερικο και ανθρωποι αξιοπιστοι.
Σας ειπα πιο πανω για καταστημα που απλα δινεις 45 λιρες παραπανω και εχεις τα στοιχεια της συνδρομης σου και κανεις οτι θελεις. Αν παλι δεν θελεις να δωσεις το εξτρα 45αρι( μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου) απλα τους ενοχλεις οταν εχεις προβλημα και σε χρεωνουν για την καθε υπηρεσια που ζητας ενα τελος.
Νικος

[FONT=&quot]Παιδιά,[/FONT]
[FONT=&quot]Είμαι[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]καινούργιος[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Site[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]χρειάζομαι[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]τη[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]βοήθεια[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]γνώση[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]σας[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]Θέλω[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]εγώ[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]να[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]βάλω[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]SKY[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]αλλά[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]έχω[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]κάποιες[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ερωτήσεις[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]Δεν[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]θα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]μπορούσα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]να[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]πάρω[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ένα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]digibox[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ένα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]κατάστημα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στη[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Βρετανία[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]όπως[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]το[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]the[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]digibox[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]shop[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot]500GB[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Amstrad[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]DRX890[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Sky[/FONT][FONT=&quot]+[/FONT][FONT=&quot]HD[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Box[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στις[/FONT][FONT=&quot] £[/FONT][FONT=&quot]199[/FONT][FONT=&quot]) [/FONT][FONT=&quot]οι[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]οποίοι[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]το[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στέλνουν[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]UPS[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στην[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Ευρώπη[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]να[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ζητήσω[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]το[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]sky[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]μια[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]κάρτα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]διεύθυνση[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]φίλου[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]στη[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Βρετανία[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]χωρίς[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]τηλεφωνική[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]γραμμή[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ενεργοποίηση[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Ελλάδα[/FONT][FONT=&quot] ([/FONT][FONT=&quot]με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απόκρυψη[/FONT][FONT=&quot])? [/FONT][FONT=&quot]Με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]αυτό[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]το[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]τρόπο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]δεν[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]θα[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]βγει[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]πιο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]φτηνά[/FONT][FONT=&quot]?? [/FONT][FONT=&quot]Επίσης[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ειναι[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]κανένας[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]εσάς[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απο[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Θεσσαλονίκη[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ώστε[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]να[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]συμβουλέψετε[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]σχετικά[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]με[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]τη[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]κεραία[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]που[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]μπορεί[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]να[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]χρειαστώ[/FONT][FONT=&quot]?[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Ευχαριστώ εκ`των προτέρων για τις απαντήσεις σας και ελπίζω να ακούσω απο κάποιον απο εσας σύντομα.[/FONT]

καλησπερα σας. επειδη το θεμα ειναι 76 σελιδες και δεν ξερω που να ψαξω, θαθελα να μου πειτε για να βλεπω τα HD και 3D καναλια του sky , τι χρειαζεται? μπορω να ειμαι συνδρομιτης απο την Ελλαδα? πιο ειναι το κοστος το μηνα? και γενικα αν ειναι ευκολη η ολη διαδικασια? η να μεινω στα HD της Νοβα?

ευχαρηστω πολυ

Και βεβαια μπορεις να εχεις SKy Digital στην Ελλαδα , αρκει να εχεις ενα κατοπτρο , αναλογα με την τοποθεσια που μενεις , που να μπορει να λαβεις τα καναλια.
Απο εκει και περα ο καλυτερος κ ποιο αξιοπιστος τροπος για να γινεις συνδρομητης ειναι μεσω του skysatinternational.com .

Το κοστος για το Sky World + ΗD ειναι 549ευρώ η αγορά και συν 45 ευρώ αν θελεις να εχεις ολα τα στοιχεια του λογαριασμου σου ωστε να κανεις οποια αλλαγη θελεις στα πακετα μεσω του site του SKY.
Aπο εκει κ περα η συνδρομη ειναι 61 λιρες τον μηνα και η πληρωμη γινεται μεσω πιστωτικης καρτας απ'ευθειας στο Sky.

Σαν πακετο το Sky digital και μονο το να το συγκρινεις με την Nova ειναι ....ιεροσυλια !!!

Last edited:

Και βεβαια μπορεις να εχεις SKy Digital στην Ελλαδα , αρκει να εχεις ενα κατοπτρο , αναλογα με την τοποθεσια που μενεις , που να μπορει να λαβεις τα καναλια.
Απο εκει και περα ο καλυτερος κ ποιο αξιοπιστος τροπος για να γινεις συνδρομητης ειναι μεσω του skysatinternational.com .

Το κοστος για το Sky World + ΗD ειναι 61 λιρες τον μηνα και η πληρωμη γινεται μεσω πιστωτικης καρτας απ'ευθειας στο Sky.

Σαν πακετο το Sky digital και μονο το να το συγκρινεις με την Nova ειναι ....ιεροσυλια !!!

Ιεροσυλια δεν λες τιποτα. Μερικες δεκαδες καναλια HD και μονο σημερα και χτες προστεθηκαν αλλα δυο Eden HD, & Nickoledeon HD και επονται Disney HD και τρια ακομα του ομιλου ITV. Tι να λεμε τωρα? Για να μην πουμε για το 3D καναλι που μου εχει παρει τα μυαλα στην κυριολεξια. Τελικα αποδυκνυεται καλυτερο των προσδοκιων μου.
Ορμα μην το σκεπτεσαι, ελα στην παρεα μας να δουν χαρα τα....ματια σου !!
Νικος

Ασε που μονο zapping να κανεις στα καναλια που σου παρεχει , παει περασε η ωρα !!!:flipout: