Ευχαριστουμε Νικο. Χθες ξημέρωσα στο χαζεμα.....
Aς ειναι καλα τα παιδια στο skysatinternational.com.
Μου ενεργοποιησαν και το Sky 3D , χωρις να με χρεωσουν κατι ..
Δε σου χρειάζεται σε κάτι η αλληλογραφία. Εγώ το έχω κάνει και paperless bill και δεν υπάρχουν καθόλου λογαριασμοί. Μόνο e-mails και βλέπω τα πάντα για το λογαριασμό μου από το mysky
Ακριβος υπαρχουν πολυ φθηνοτερες τιμες στο εξωτερικο και ανθρωποι αξιοπιστοι.
Σας ειπα πιο πανω για καταστημα που απλα δινεις 45 λιρες παραπανω και εχεις τα στοιχεια της συνδρομης σου και κανεις οτι θελεις. Αν παλι δεν θελεις να δωσεις το εξτρα 45αρι( μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου) απλα τους ενοχλεις οταν εχεις προβλημα και σε χρεωνουν για την καθε υπηρεσια που ζητας ενα τελος.
Νικος
Και βεβαια μπορεις να εχεις SKy Digital στην Ελλαδα , αρκει να εχεις ενα κατοπτρο , αναλογα με την τοποθεσια που μενεις , που να μπορει να λαβεις τα καναλια.
Απο εκει και περα ο καλυτερος κ ποιο αξιοπιστος τροπος για να γινεις συνδρομητης ειναι μεσω του skysatinternational.com .
Το κοστος για το Sky World + ΗD ειναι 61 λιρες τον μηνα και η πληρωμη γινεται μεσω πιστωτικης καρτας απ'ευθειας στο Sky.
Σαν πακετο το Sky digital και μονο το να το συγκρινεις με την Nova ειναι ....ιεροσυλια !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.