video on demand παιζει? διοτι εκτος Αγγλιας δεν δυναται να συνδεθει με τηλεφωνικο καλωδιο ετσι ηξερα
video on demand παιζει? διοτι εκτος Αγγλιας δεν δυναται να συνδεθει με τηλεφωνικο καλωδιο ετσι ηξερα
στα υποψιν στο νεο thread φιλε Ζara μπας και ξυπνησουν μερικοι μερικοι
επισης καθε χρονο εχει fee?
pezmou dio pragmata gia na sou doso kai ego mia apantisi file !!Πριν απο 4 χρόνια ημουν Λονδινο. Τι ωραια που έκανα αίτηση και εντος ολιγον ημερών ηρθε ο τεχνικος της SKY και μεχρι να πιει τον φραπε που του ετοιμασα (ξετρελαθηκε ο αγγλαρας) μου τα σεταρε ολα (κολησε το πιατο στον εξωτερικο τοιχο, εβαλε digibox/καρτες σεταρισμα κτλ.)
Διαβασα τις απαντησεις εδω μεσα και απελπιστηκα με την πολυπλοκοτητα των πραγματων. Παρε αυτο απο κει, το αλλο απο αλλου, προσεξε μη σε πιασουν κοροιδο εδω, πες τον φιλο σου απο αγγλια........Αυτα για μενα που δεν εχω ιδεα τι και πως με δορυφορικα συστηματα με διωχουν παρα να με τραβουν και ουτε εχω την πολυτελεια του χρονου να ασχοληθω και να τα μαθω.
Δεν υπαρχει καποια πιο ευκολη λυση, καποιος τροπος να πληρωσεις ενα ποσο μεσα στο οποιο να συμπεριλαμβανονται ολα τα απαραιτητα και να ερθει τεχνικος ο οποιος θα κατσει μαζι σου απο την αρχη μεχρι το τελος και να τα στησει ΟΛΑ; Αν ναι, πειτε ποιος και ενταξει, ας τα χρυσοπληρωσω.......τι να κανω, τουλαχιστον θα ειναι μια φορα.
Πριν απο 4 χρόνια ημουν Λονδινο. Τι ωραια που έκανα αίτηση και εντος ολιγον ημερών ηρθε ο τεχνικος της SKY και μεχρι να πιει τον φραπε που του ετοιμασα (ξετρελαθηκε ο αγγλαρας) μου τα σεταρε ολα (κολησε το πιατο στον εξωτερικο τοιχο, εβαλε digibox/καρτες σεταρισμα κτλ.)
Διαβασα τις απαντησεις εδω μεσα και απελπιστηκα με την πολυπλοκοτητα των πραγματων. Παρε αυτο απο κει, το αλλο απο αλλου, προσεξε μη σε πιασουν κοροιδο εδω, πες τον φιλο σου απο αγγλια........Αυτα για μενα που δεν εχω ιδεα τι και πως με δορυφορικα συστηματα με διωχουν παρα να με τραβουν και ουτε εχω την πολυτελεια του χρονου να ασχοληθω και να τα μαθω.
Δεν υπαρχει καποια πιο ευκολη λυση, καποιος τροπος να πληρωσεις ενα ποσο μεσα στο οποιο να συμπεριλαμβανονται ολα τα απαραιτητα και να ερθει τεχνικος ο οποιος θα κατσει μαζι σου απο την αρχη μεχρι το τελος και να τα στησει ΟΛΑ; Αν ναι, πειτε ποιος και ενταξει, ας τα χρυσοπληρωσω.......τι να κανω, τουλαχιστον θα ειναι μια φορα.
pezmou dio pragmata gia na sou doso kai ego mia apantisi file !!
1)eki sto londino poso sou kostise mazi me tin topothetisi kai ola ta sketika?
2) rotises an ton eksoplizmo afton mporis na ton metaferis ektos anglias?
filemou ine akrivos opos to anaferi o larry pio pano aplos na prostheso kati.1) Απολυτως τιποτα, διοτι ηταν ειδικη προσφορα,
DIGIBOX + SAT DISH - FREE
INSTALLATION - FREE
Θα υποθεσω οτι αν πριν απο 4 χρονια ηταν ειδικη προσφορα, τωρα πλεον πρεπει αυτη η πολιτικη να ειναι στανταρ, αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.
2) Δε ρωτησα, αλλα ειχα φιλους που το κανανε, χωρις να γνωριζω τα αποτελεσματα.
Παλι θα υποθεσω ομως οτι δε θα υπηρχε κανενα προβλημα, διοτι αλλοι φερναν στο λονδινο τα κουτια τους της NOVA απο Ελλαδα και βλεπαν μια χαρα (NOVA).
Και αν εννοεις νομικα, παλι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα πιστευω, αφου ειναι αγορασμενα υποτιθεται, μπορεις να τα παρεις μαζι σου, να τα στειλεις, να τα καψεις.....οτι θες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.