Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

κατσε ο Ελληνας χρεωνει 850 no fee any more
σε 3 χρονια κανει καποιος αποσβεση των κερατιατικων

στοχος μου -σκοπος μου να βαλω μια ταξη και οχι να υποστηριξω κατι ΟΚ?

Παιδια θα ηθελα να λαβετε υποψη σας τα παρακατω οσο αφορα ενα αποκλειστικο πιατο για sky digital.
Δεν ειπα ποτε οτι ενα σταθερο πιατο δεν κανει τη δουλεια του οταν το στρεψουμε στις 28 μοιρες. Και οντως μολις πιασει 28 αρχιζει να κατεβαζει συχνοτητες κτλ. εστω με λιγη καθυστερηση.
Ομως τι γινεται αν θελεις να γραψεις ενα προγραμμα? Τι γινεται με το anytime tv (video on demand)?
Επειδη ο thomson HD εχει 2 line inputs μπορουμε να βλεπουμε ενα καναλι και να γραφουμε ενα αλλο η να γραφουμε 2 καναλια ταυτοχρονα. Και μη μου πειτε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε γιατι ετσι ελεγα και γω και το εχω κανει αρκετες φορες.
Αν το πιατο δεν ειναι συνεχεια στις 28 κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον να γινει.
Για τον ιδιο λογο δεν θα κατεβαινουν τα video on demand στο μερος του δισκου που ελεγχει ο sky.
Δεν ειναι μονο να βλεπουμε μολις ανοιγουμε το κουτι αλλα να εκμεταλευομαστε και τις δυνατοτητες που εχει.
Εχω βεβαια αρκετες ενστασεις οπως και αλλοι φιλοι στην Αγγλια και εξηγουμαι.
Θα ηθελα να ειναι ενεργοποιημενη η usb και SATA θυρες του HDbox ωστε να μπορω να συνδεσω σκληρο δισκο επανω και να αυξησω το χωρο αποθηκευσης γιατι κακα τα ψεματα 160Gb σκληρος δισκος δεν φτανει για να γραφουμε προγραμματα υψηλης ευκρινειας. Μεχρι στιγμης και οι 2 θυρες ειναι απενεργοποιημενες και ο sky τηρει σιγη ιχθύος για το αν πότε τις ξεκλειδωσει. Οπως θα διαπιστωσατε οσοι εχετε το Thomson HD box ενα προγραμμα HD καλυπτει απο 9 -14% του δισκου.
Για τον ιδιο λογο πολλοι εχουν ηδη επεμβει στο κουτι και αλλαξαν το δισκο σε 750ρη η και μεγαλυτερο.
Να θυμαστε εδω οτι αν και ο δισκος στο HD box ειναι 320gb μονο τα 160gb ειναι δικα μας και τα κανουμε οτι θελουμε ενω τα αλλα 160 τα ελεγχει ο sky και μας στελνει εκει τα video on demand ( anytime tv)
Νικος:2thumb22sup:

Last edited:

video on demand παιζει? διοτι εκτος Αγγλιας δεν δυναται να συνδεθει με τηλεφωνικο καλωδιο ετσι ηξερα

video on demand παιζει? διοτι εκτος Αγγλιας δεν δυναται να συνδεθει με τηλεφωνικο καλωδιο ετσι ηξερα

Εκτος αν εχεις dialler οπου συνδεεσαι κανονικοτατα

Δεν μιλαω για τις interactive υπηρεσιες που χρειαζεται συνδεση με τηλεφωνικη γραμμη και dialer οπου γινεται μεταξυ αλλων και παραγγελια online ταινιας boxoffice. Παντως και αυτο γινεται θαυμασια αρκει να εχεις
1. γραμμη με αποκρυψη
2. eidiko dialer που κανει το τηλεφωνημα να φαινεται οτι γινεται απο Αγγλια ασχετα που το που καλεις και μαλιστα ειδικα φτιαγμενο να λειτουργει με το sky box
Ισως να σας μπερδεψα και σας ζητω συγγνωμη αλλα μιλαω μονο για το anytime tv οπου ο sky στελνει το βραδυ συνηθως διαφορα προγραμματα στο κομματι του δισκου που ελεγχει απο ταινιες HD που προκειται να δουμε αργοτερα στα sky premiere, NatGeoHD, Disney channel programs αλλα και αλλα τα οποια ειναι στη διαθεση μας να δουμε οποτε θελησουμε (video on demand) και συνηθως για μια εβδομαδα. Αν δεν τα δουμε μεσα στο περιθωριο αυτο αυτα σβηνονται αυτοματα και αντικαθιστανται απο αλλα.
Αν θελουμε ομως μπορουμε να κανουμε εγγραφη στο δικο μας κομματι του δισκου στιγμιαια και να τα δουμε οποτε εχουμε χρονο εμεις.
:drummer:

στα υποψιν στο νεο thread φιλε Ζara μπας και ξυπνησουν μερικοι μερικοι

επισης καθε χρονο εχει fee?

Μια χαρα τον βρήκες.....

Εγώ το αγόρασα από την InSat International (http://www.insatinternational.com/). Έχουν πολύ καλό service. Ακόμα και το video on demand καλύπτουν με ένα τηλέφωνο ή ένα e-mail. Όσο για το κόστος δείτε το site και συγκρίνεται. Εσείς θα αποφασίσετε, εγώ απλά σας λέω την προσωπική μου ιστορία.

Ομολογω ότι με απασχολησε πολύ καιρό αν ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάρω θέση αναφορικά με το κόστος αγοράς και χρήσης του SKY DIGITAL στην Ελλάδα.

Το γιατί βρέθηκα σε δίλημμα θα το καταλάβατε παρακάτω.

Επειδή έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα τόσο γιατί έχω και εγώ το μικρόβιο της δορυφορικής όσο και λόγω την διαμονής μου στο Λονδίνο για περίπου 7 χρόνια, θα ήθελα να πω 2-3 πραγματάκια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ και κάντε ΕΡΕΥΝΑ πριν δώσετε τα χρηματα σας οπουδήποτε σε Ελλάδα ή εκτός.

Έχω απευθυνθεί και συνεργαστεί με ατζέντηδες και έχω εξυπηρετήσει αρκετούς γνωστούς μου ή φίλους της δορυφορικής.

Η ιδανική περίπτωση είναι αν έχετε γνωστό στην Αγγλία με μόνιμη κατοικία εκεί. Αν ναι είστε τυχεροί. Το μόνο που θα πληρώνετε είναι η συνδρομή στην BSKYB και τέλος.

Διαφορετικά θα πρέπει απαραίτητα να πάτε σε ατζέντη. Εκεί αρχίζει το ψαξιμο.
ΟΛΟΙ χρεώνουν admin fee. Δεν υπάρχει fixed cost. Ο καθένας χρεώνει ό,τι θέλει.

Ψάξτε, ρωτήστε και μην αποτελεί βασικό κριτήριο στην επιλογή σας το ετήσιο κόστος που σας χρεώνει ο Χ ή ο Ψ.

Την έχω πατήσει και τελικά τα πλήρωσα διπλά. Έμαθα όμως.

Καλή συνέχεια.-bye-

100 ευρώ είναι συνήθως το admin fee.

τον χρονο?

ποσο καιρο εισαι συνδρομητής?

Πριν απο 4 χρόνια ημουν Λονδινο. Τι ωραια που έκανα αίτηση και εντος ολιγον ημερών ηρθε ο τεχνικος της SKY και μεχρι να πιει τον φραπε που του ετοιμασα (ξετρελαθηκε ο αγγλαρας) μου τα σεταρε ολα (κολησε το πιατο στον εξωτερικο τοιχο, εβαλε digibox/καρτες σεταρισμα κτλ.)

Διαβασα τις απαντησεις εδω μεσα και απελπιστηκα με την πολυπλοκοτητα των πραγματων. Παρε αυτο απο κει, το αλλο απο αλλου, προσεξε μη σε πιασουν κοροιδο εδω, πες τον φιλο σου απο αγγλια........Αυτα για μενα που δεν εχω ιδεα τι και πως με δορυφορικα συστηματα με διωχουν παρα να με τραβουν και ουτε εχω την πολυτελεια του χρονου να ασχοληθω και να τα μαθω.

Δεν υπαρχει καποια πιο ευκολη λυση, καποιος τροπος να πληρωσεις ενα ποσο μεσα στο οποιο να συμπεριλαμβανονται ολα τα απαραιτητα και να ερθει τεχνικος ο οποιος θα κατσει μαζι σου απο την αρχη μεχρι το τελος και να τα στησει ΟΛΑ; Αν ναι, πειτε ποιος και ενταξει, ας τα χρυσοπληρωσω.......τι να κανω, τουλαχιστον θα ειναι μια φορα.

Πριν απο 4 χρόνια ημουν Λονδινο. Τι ωραια που έκανα αίτηση και εντος ολιγον ημερών ηρθε ο τεχνικος της SKY και μεχρι να πιει τον φραπε που του ετοιμασα (ξετρελαθηκε ο αγγλαρας) μου τα σεταρε ολα (κολησε το πιατο στον εξωτερικο τοιχο, εβαλε digibox/καρτες σεταρισμα κτλ.)

Διαβασα τις απαντησεις εδω μεσα και απελπιστηκα με την πολυπλοκοτητα των πραγματων. Παρε αυτο απο κει, το αλλο απο αλλου, προσεξε μη σε πιασουν κοροιδο εδω, πες τον φιλο σου απο αγγλια........Αυτα για μενα που δεν εχω ιδεα τι και πως με δορυφορικα συστηματα με διωχουν παρα να με τραβουν και ουτε εχω την πολυτελεια του χρονου να ασχοληθω και να τα μαθω.

Δεν υπαρχει καποια πιο ευκολη λυση, καποιος τροπος να πληρωσεις ενα ποσο μεσα στο οποιο να συμπεριλαμβανονται ολα τα απαραιτητα και να ερθει τεχνικος ο οποιος θα κατσει μαζι σου απο την αρχη μεχρι το τελος και να τα στησει ΟΛΑ; Αν ναι, πειτε ποιος και ενταξει, ας τα χρυσοπληρωσω.......τι να κανω, τουλαχιστον θα ειναι μια φορα.
pezmou dio pragmata gia na sou doso kai ego mia apantisi file !!
1)eki sto londino poso sou kostise mazi me tin topothetisi kai ola ta sketika?
2) rotises an ton eksoplizmo afton mporis na ton metaferis ektos anglias?

απο την στιγμη που το Sky δεν πουλαει εκτος νησιου και γενικα οτιδηποτε δεν πουλιεται νομιμα αλλα παρανομα ή να χρυσωσω το χαπι με παραπλευρο τροπο τοτε εχουμε θεματακια σαν αυτα που σου δυσκολευουν την ζωη

παντως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ειδικα αν θες να χρυσοπληρωσεις διοτι ο "καυγας" γινετε για να μειωσουμε τα κοστη αλλιως με 900 ευρω συν πιατα πηρουνια μαχαιρια σε 1 βδομαδα το εβαλες

pezmou dio pragmata gia na sou doso kai ego mia apantisi file !!
1)eki sto londino poso sou kostise mazi me tin topothetisi kai ola ta sketika?
2) rotises an ton eksoplizmo afton mporis na ton metaferis ektos anglias?

1) Απολυτως τιποτα, διοτι ηταν ειδικη προσφορα,

DIGIBOX + SAT DISH - FREE
INSTALLATION - FREE

Θα υποθεσω οτι αν πριν απο 4 χρονια ηταν ειδικη προσφορα, τωρα πλεον πρεπει αυτη η πολιτικη να ειναι στανταρ, αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.

2) Δε ρωτησα, αλλα ειχα φιλους που το κανανε, χωρις να γνωριζω τα αποτελεσματα.

Παλι θα υποθεσω ομως οτι δε θα υπηρχε κανενα προβλημα, διοτι αλλοι φερναν στο λονδινο τα κουτια τους της NOVA απο Ελλαδα και βλεπαν μια χαρα (NOVA).

Και αν εννοεις νομικα, παλι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα πιστευω, αφου ειναι αγορασμενα υποτιθεται, μπορεις να τα παρεις μαζι σου, να τα στειλεις, να τα καψεις.....οτι θες.

1) Απολυτως τιποτα, διοτι ηταν ειδικη προσφορα,

DIGIBOX + SAT DISH - FREE
INSTALLATION - FREE

Θα υποθεσω οτι αν πριν απο 4 χρονια ηταν ειδικη προσφορα, τωρα πλεον πρεπει αυτη η πολιτικη να ειναι στανταρ, αλλα δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.

2) Δε ρωτησα, αλλα ειχα φιλους που το κανανε, χωρις να γνωριζω τα αποτελεσματα.

Παλι θα υποθεσω ομως οτι δε θα υπηρχε κανενα προβλημα, διοτι αλλοι φερναν στο λονδινο τα κουτια τους της NOVA απο Ελλαδα και βλεπαν μια χαρα (NOVA).

Και αν εννοεις νομικα, παλι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα πιστευω, αφου ειναι αγορασμενα υποτιθεται, μπορεις να τα παρεις μαζι σου, να τα στειλεις, να τα καψεις.....οτι θες.
filemou ine akrivos opos to anaferi o larry pio pano aplos na prostheso kati.
epidi edo stin ellada exoume mathi me to na kanume mia doulia prepi na vgaloume kai to merokamata i kali texniki spanizoune,me apotelexma na min skeftonte mono to xrima ala kai ton tropo na kratisoune ton pelati na ton ksezoumisoune .
tha sou po ena paradigma gia pio logo sizitame sinexia prosexe min paris afto kai ta ala diafora:
lipon hthes gia tin akrivia pige se ena magazi apostasi apo to spiti mou 10 km kai zitisa ena sideraki me ta plastika gia na valo sto piato 2 lnb ekstra kai meta me dissec na exo 3 doriforus me ena piato.(den ksero pos to lene to sidero afto me ta plastika giafto etsi i anafora) kai sto magazi afto mou lei i kopelia exi 14 euro. ksero omos oti an pao stin poli tha to paro me 5 euro,diladi apo 14 sta 5 ine ligi i diafora??
ase pou me to sky ginete xamos se thema kerdos apo tous diler stin ellada sou kopanane mexri eki pou den ftani.
giafto an exis diavasi toses anafores ginete mono kai mono toulaxiston apo ta forum gia tin prostasia ton filon pou emblutizoune to forum kai oxi gia kati alo.
ti na kanoume zoume se mia xora pou ine tis arpaktis.
na me sixorisoune osi fili axoune antitheti apopsi ala ine kathara prosopikimou apopsi afti !!!!!
kai signomi gia ta griklish !!

Last edited:

Τελικα, ξερουμε κανενα αξιοπιστο μαγαζι για sky digital UK στην Αθηνα με χαμηλο κοστος ?
Εγω μολις πηρα ενα και μου ζητησε 900 ευρω για τον δεκτη-καρτα !!!
Ημαρτον.

Μια ερωτηση μονο, Larry ειπες για 900 ευρω...τα πάντα.

Μπορω π.χ. να κανονισω να εχει και ο γειτονας μου SKY και να μοιρασουμε το κοστος; Ή θα μου βγει 1800 ευρω;