Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

DSC00454.JPGΤελικα εκανα μια αποπειρα με τον sky /Eurobird.Μου κατεβασε συνολο 566 καναλια και 144 ραδιοφωνου.Αλλα παιζουν αλλα εινα κωδικοποιημενα και αλλα με σπασιματα.Σε γενικες γραμμες το σημα κυμαινεται απο Q90-98 και S66-73.Το πιατο που το δοκιμασα αιναι το OP100 και οδεκτης visionet 8000fcis.Δεν ξερω αν παιζεται τιποτα με το LNB.Παντως θα παω για το ΟΡ120 γιατι το επομενο ανεβαινει πολυ το οικονομικο

Μακάρι, γιατί τα 1000 ευρώ που ζητούν τα Ελληνικά μαγαζιά για κάρτα και δέκτη είναι υπερβολικό ποσό...

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το Sky Digital. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και έχω ενα πιάτο 1,2μ προς το παρόν σε Hotbird-Astra. Σκέφτομαι να το γυρίσω προς τον δορυφόρο του Sky Digital και να βάλω ενα μικρό δεύτερο πιάτο για Hotbird (για Nova κυρίως)

1) Με 1,2μ απο Θεσσαλονίκη θα είμαι ΟΚ για Sky Digital?
2) Ας πούμε οτι αγοράζω αυτόν εδώ τον δέκτη απο ebay (δε με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το HD). Τι πρέπει να κάνω έπειτα για να αγοράσω μια συνδρομή στο Sky? Θέλω η συνδρομή να περνάει κατευθείαν στην πιστωτική μου κάθε μήνα και με ενδιαφέρει το full πακέτο (εκτός απο το HD όπως προείπα...)

Αν δεν κάνω λάθος... παίρνω μια κάρτα Sky Digital (αυτή την αγοράζω απο τον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα? Και αν ναι... είναι απλά μια κενή κάρτα? Πόσο κοστίζει? ) και έπειτα τηλεφωνώ στην Αγγλία για να την παντρέψουν με τον δέκτη. Τον αριθμό της πιστωτικής για να χρεώνουν την συνδρομή, τον δίνω τηλεφωνικά? Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να διακόψω... τί γινεται?

Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όλους.

Last edited:

Καλώς ήρθες στο Avclub! -bye-

Με κάτοπτρο 1.20 είσαι μια χαρά για την λήψη του Sky. Αρκει το πιάτο σου να είναι 1.20 (π.χ 1.20Χ1.35) και όχι κάτι άλλο, όπως 1.00Χ1.15

Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να σου απαντήσουν όσοι έχουν σχέση με το πακέτο.

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

http://www.satleo.gr/content/view/461/1/

μήπως έρχεται η ώρα που θα βλέπουμε Sky με ελληνικούς υπότιτλους;

Φιλε μου αν σου ειναι ευκολο μπορεις να ποσταρεις εδω το θεμα?? Μαλλον εχει αλλαξει η σελιδα και δεν βγαινει αυτη η ειδηση.. Ευχαριστω προκαταβολικα..

εμφανίζεται κανονικά

αν και νομίζω πως προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα , το παραθέτω ως έχει

Σύμφωνα με την ιστοσελιδα out-law.com/page-9222 το ανώτερο Αγγλικό δικαστήριο αποφάσισε ότι η διαμάχη μεταξύ των εισαγωγέων ξένων δορυφορικών συστημάτων στο έδαφος της Μ. Βρετανίας να παραπεμθεί στο Ευρωπαικό δικαστήριο. Η απόφαση αλλάζει τα δεδομένα στην δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση τόσο στα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών αγώνων όσο και στα δικαιώματα των στούντιο. Η επιμονή της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας FAPL να επιμείνει στη δικαστική διαμάχη έχει εξαγριώσει τα μεγάλα στούντιο ταινιών και τον Βρετανικό πάροχο Sky Digital, διότι η απόφαση για παραπομπή στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, θεωρείτε σίγουρα ότι θα απελευθερώσει τα συμβόλαια δικαιωμάτων ανά χώρα στη Ευρωπαική Ένωση. Η Ευρωπαική Επιτροπή έχει ταχθεί υπέρ των πανευρωπαικών δικαιωμάτων στην Ένωση και στην ελεύθερη διακίνηση προιόντων και υπηρεσιών στο έδαφός της. Η απόφαση του ευρωπαικού δικαστηρίου αναμένετε να εκδωθεί μέσα στο επόμενο έτος. Μάλιστα η εταιρία Sky digital έχει απειλήσει με αγωγή την FAPL στην περίπτωση που η υπόθεση στο ανώτατο Αγγλικό δικαστήριο είχε δυσμενή κατάληξη για τα συμφέροντα της εταιρίας. Πρακτικά η αναμενόμενη απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου μπορεί να σπελευθερώσει όλη την διακίνηση συνδρομητικών υπηρεσιών στην Ευρωπαική Ένωση. Για παράδειγμα, Έλληνας υπήκοος με μόνιμη κατοικία στη Ελλάδα θα μπορεί να γίνει συνδρομητής σε όποιο ξένο δορυφορικό πακέτο επιθυμεί, χωρίς να υπογράφει σύμβαση συνδρομητικών υπηρεσιών για χρήση της κάρτας πρόσβασης του πακέτου, μόνο για την χώρα διαμονής του. Για περισσότερα δείτε εδώ bailii.org/ew/cases/EWHC/Ch/2008/1411.html ( Κ.)

Από που αγόρασες την συνδρομή και πως λέγετε ακριβώς το πακέτο που αγόρασες???

Άλλα καταστήματα τι τιμή σου έδωσαν??? Πότε ρώτησες???

από κολλητό έμαθα ότι δίνει 65 το μήνα και έχει τα πάντα. Αληθεύει;

Παίδες χαιρετώ κι εγώ με το πρώτο μου post. Ψάχνω τελευταίες ημέρες για το πακέτο του Sky με τα HD κανάλια και έχω βρει διάφορες προσφορές. Πέτυχα σε ένα μαγαζί το μηχάνημα στα 650 και για το πιάτο 1.20 + εγκατάσταση μου ζήτησαν άλλα 150 (μου είπαν για συνδρομή κοντά στα 72/μήνα).

Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:
1)Τσέκαρα στο site τους και είδα τις μεταδόσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν βρήκα πουθενά συγκεντρωτικά ποια πρωταθλήματα δείχνει και ποια σε HD. Αν μπορεί κανείς, ας με διαφωτίσει please…
2)Στα περισσότερα καταστήματα, ο αποκωδικοποιητής μου είπαν ότι κοστίζει κοντά στα 1000. Σας φαίνεται normal τα 650;
3)Υπήρχε κάποια περίοδος ένα συγκεκριμένο ποσό που πλήρωναν εφάπαξ οι συνδρομητές του Sky (νομίζω γύρω στα 100 για όλο το χρόνο). Συνεχίζει να υφίσταται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Υπάρχει σχετικό θέμα με τα λαμογια της ελληνικής αγοράς και τις τιμες και διαβασε εκει περισσότερα

Παίδες χαιρετώ κι εγώ με το πρώτο μου post. Ψάχνω τελευταίες ημέρες για το πακέτο του Sky με τα HD κανάλια και έχω βρει διάφορες προσφορές. Πέτυχα σε ένα μαγαζί το μηχάνημα στα 650 και για το πιάτο 1.20 + εγκατάσταση μου ζήτησαν άλλα 150 (μου είπαν για συνδρομή κοντά στα 72/μήνα).

Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:
1)Τσέκαρα στο site τους και είδα τις μεταδόσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν βρήκα πουθενά συγκεντρωτικά ποια πρωταθλήματα δείχνει και ποια σε HD. Αν μπορεί κανείς, ας με διαφωτίσει please…
2)Στα περισσότερα καταστήματα, ο αποκωδικοποιητής μου είπαν ότι κοστίζει κοντά στα 1000. Σας φαίνεται normal τα 650;
3)Υπήρχε κάποια περίοδος ένα συγκεκριμένο ποσό που πλήρωναν εφάπαξ οι συνδρομητές του Sky (νομίζω γύρω στα 100 για όλο το χρόνο). Συνεχίζει να υφίσταται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

1) Έχει αγγλικό (HD) και ισπανικό (όχι σε HD) αλλά σχετικά λίγα πράγματα γιατί τα έχουν μοιρασμένα (Setanta, BBC, ITV κλπ). Δες http://www.skysports.com/story/0,19528,12942,00.html

Γενικά το sky sports έχει πολλά περίεργα αθλήματα που δεν τα πολυβλέπουμε στην Ελλάδα (κρίκετ, γκολφ κλπ). Είναι κι ακριβό, δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο...

2) Δεν ξέρω. Πάντως υπάρχουν 3 αποκωδικοποιητές, Sky, Sky+ και Sky HD. Φαντάζομαι ότι μιλάς για τον Sky HD, τον οποίο στην Αγγλία τον δίνουν 100 λίρες (με την κατάρρευση της λίρας αυτό είναι 108 ευρώ μονόν!).

3) Δεν ξέρω.

Μερικές ημέρες μετά το post μου και κατόπιν πλήρους ανάλυσης από τον φίλτατο χρήστη parekla67, το τσίμπησα το πακέτο Sky HD... Δεν έχω λόγια απλά παιδιά... Δεν έχω λόγια... :) :) :)

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μερικές ημέρες μετά το post μου και κατόπιν πλήρους ανάλυσης από τον φίλτατο χρήστη parekla67, το τσίμπησα το πακέτο Sky HD... Δεν έχω λόγια απλά παιδιά... Δεν έχω λόγια... :) :) :)

Καλές θεάσεις!
Από που το πήρες και πόσο;

Παιδια γεια σας και καλα χριστουγεννα! Μια απορία και απο μένα. Εχω σταθερο πιάτο 1μ tecatel κεντραρισμένο σε HotBird και 1lnb 0.1db. Θα βάλω ενα diseqc ακόμα και άλλο 1 lnb και θα φωνάξω τον τεχνικό να μου το κεντράρει στον Astra στις 28.2Ε γιατι μπορώ να βλέπω to βρετανικο.. Αξίζει να το κάνω ή το πιάτο μου "δε φτάνει"; Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά του lnb και του diseqc αν γίνεται για να το πιάσω;

Επισης διάβασα οτι ένας φίλος με το ίδιο πιάτο πάτρα πιάνει αυτά:

"Στην Πατρα εχω με 1μ Tecatel "αριστη" για την περιοχη και με αρκετη ανεση ληψη απο τις συγκεκριμενες δέσμες:

Eurobird 1 Steerable 1
Eurobird 1 Steerable 2
Astra 2A - North Beam
Astra 2A - South Beam
Astra 2B - South Beam
Astra 2B - North Beam
Astra 2C "

Τι χάνω που δεν έχω Astra 2D δηλαδή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Astra 2D δεν έχει (σχεδόν) κανείς, οπότε μην ανησυχείς για την απώλεια.
Γενικά το 1μ. είναι μικρό για να καλύψει ικανοποιητικά τις 28 μοίρες. Αν έχεις διαβεβαιώσεις ότι στην περιοχή σου η διάμετρος επαρκεί, προχώρα.

Ενα οποιοδήποτε lnb χαμηλού θορύβου και ένα απλός διακόπτης diseqc θα σε καλύψουν.