firefighter
Established Member
- 20 September 2007
- 124
http://www.satleo.gr/content/view/461/1/
μήπως έρχεται η ώρα που θα βλέπουμε Sky με ελληνικούς υπότιτλους;
Από που αγόρασες την συνδρομή και πως λέγετε ακριβώς το πακέτο που αγόρασες???
Άλλα καταστήματα τι τιμή σου έδωσαν??? Πότε ρώτησες???
Παίδες χαιρετώ κι εγώ με το πρώτο μου post. Ψάχνω τελευταίες ημέρες για το πακέτο του Sky με τα HD κανάλια και έχω βρει διάφορες προσφορές. Πέτυχα σε ένα μαγαζί το μηχάνημα στα 650 και για το πιάτο 1.20 + εγκατάσταση μου ζήτησαν άλλα 150 (μου είπαν για συνδρομή κοντά στα 72/μήνα).
Οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής:
1)Τσέκαρα στο site τους και είδα τις μεταδόσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν βρήκα πουθενά συγκεντρωτικά ποια πρωταθλήματα δείχνει και ποια σε HD. Αν μπορεί κανείς, ας με διαφωτίσει please…
2)Στα περισσότερα καταστήματα, ο αποκωδικοποιητής μου είπαν ότι κοστίζει κοντά στα 1000. Σας φαίνεται normal τα 650;
3)Υπήρχε κάποια περίοδος ένα συγκεκριμένο ποσό που πλήρωναν εφάπαξ οι συνδρομητές του Sky (νομίζω γύρω στα 100 για όλο το χρόνο). Συνεχίζει να υφίσταται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Μερικές ημέρες μετά το post μου και κατόπιν πλήρους ανάλυσης από τον φίλτατο χρήστη parekla67, το τσίμπησα το πακέτο Sky HD... Δεν έχω λόγια απλά παιδιά... Δεν έχω λόγια...![]()
![]()
![]()
Καλές θεάσεις!
Από που το πήρες και πόσο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.