Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Έχω δύο απορίες για το πακέτο ρε παιδιά και θα ήθελα τη βοήθεια κάποιοι αν ξέρει:

α) Τι θα γίνει φέτος με τους αγώνες που έδειχνε το Setanta που φούνταρε στην Αγγλία; Θα τους δείχνει το Sky;
β) Το γερμανικό πρωτάθλημα στην Αγγλία ποιος το δείχνει και αν το δείχνει κάποιος, το δείχνει και σε HD;

α) Τι θα γίνει φέτος με τους αγώνες που έδειχνε το Setanta που φούνταρε στην Αγγλία; Θα τους δείχνει το Sky;

Οσον αφορα το setanta και τους αγωνες που εδειχνε, τωρα θα τους δειχνει το ESPN το οποιο ξεκιναει 3/8 με ενα εξτρα κοστος 9 λιρες για αυτους που εχουν το sports πακετο και 12 για τους αλλους.
Περισσοτερες λεπτομεριες εδώ

Super πακετάκι, φαντάζομαι ότι το ESPN θα δείχνει και αρκετό πράγμα ακόμη :)

Για το Γερμανικό πρωτάθλημα φίλε ξέρεις κάτι; Δεν πληρώνω με την καμία να βάλω Conn-X και έχει ο πατέρας έρωτα με Γερμανία. Πρέπει να βρω τι να κάνω :P

Super πακετάκι, φαντάζομαι ότι το ESPN θα δείχνει και αρκετό πράγμα ακόμη :)

Για το Γερμανικό πρωτάθλημα φίλε ξέρεις κάτι; Δεν πληρώνω με την καμία να βάλω Conn-X και έχει ο πατέρας έρωτα με Γερμανία. Πρέπει να βρω τι να κάνω :P
το πηρε το espn σε sd και σε hd http://www.digitalspy.co.uk/broadcasting/a167937/espn-secures-more-football-tv-rights.html

Last edited:

Άρχοντας!!!

Με τη λήψη λέτε να έχουμε πρόβλημα ή όχι; Το σκέφτομαι σοβαρά και για το Champions League και για την Premier και για το γερμανικό...

Άρχοντας!!!

Με τη λήψη λέτε να έχουμε πρόβλημα ή όχι; Το σκέφτομαι σοβαρά και για το Champions League και για την Premier και για το γερμανικό...
που μενεισ?εγω χιο εχω βαλει.....2.40!

Απαντάω στον εαυτό μου, όλα ΟΚ παίζουν με 1.20 στην Αθήνα, τα ενεργοποίησα ήδη (SD και HD) :P :P :P

Έχω στείλει δύο μηνύματα στον smart2check για να μου ενεργοποιήσει το EPSN HD στη συνδρομή αλλά δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο άλλο τρόπο να το ενεργοποιήσω; Αν πάρω τηλέφωνο στο sky, θα ρωτήσουν τη διεύθυνση; (δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία).

Απ' όσο μπορώ να ξέρω, είναι γενικά δύσκολο να κάνεις εσύ δουλειά στο λογαριασμό σου αν έχει γίνει μέσω καταστήματος (κανονικού ή online). Ο μοναδικός τρόπος είναι να έχεις όλα τα στοιχεία της σύνδεσης και να κάνεις τις αλλαγές online...

Και συνεχίζω για το ESPN HD, τονίζοντας ότι το χθεσινό γερμανικό παιχνίδι αν και αναφερόταν ως HD, προβλήθηκε SD. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι τα επόμενα ματς της Bundesliga θα έρθουν σε υψηλή ευκρίνεια ;)

Έχω δύο ερωτήσεις
1ον) Espn HD πιάνετε άνετα από Αθήνα με 1.25 πιάτο?
2ον) Γιατί το eurosport hd έχει τη καλύτερη εικόνα από όλο το μπουκέτο του sky?

Έχω δύο ερωτήσεις
1ον) Espn HD πιάνετε άνετα από Αθήνα με 1.25 πιάτο?
2ον) Γιατί το eurosport hd έχει τη καλύτερη εικόνα από όλο το μπουκέτο του sky?

Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι μεχρι στιγμης απο το sky planner ,οποτε εχω δει δηλαδη, οτι προβαλει το ESPN ειναι upscaled και οχι native HD
Nikos

Είχε κανείς πρόσφατα επικοινωνία με smart2check?

Τυχεράκιδες αυτοί που δεν ζουν στα Νότια. Αλλιώς, μόνο στα όνειρα σου να πιάσεις Sky UK με πιάτο μικρότερο απο 3.4 μέτρα.

Τυχεράκιδες αυτοί που δεν ζουν στα Νότια. Αλλιώς, μόνο στα όνειρα σου να πιάσεις Sky UK με πιάτο μικρότερο απο 3.4 μέτρα.

Εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οτι και στη Βορεια Ελλαδα ειναι αδυνατο να πιασεις τον μισητο transponder 2D και ολα τα καναλια που κουβαλαει αναμεσα τους το BBCHD, film4, και αλλα ησσονος σημασιας.
Η πλειοψηφια ομως των καναλιων λαμβανεται χωρις προβληματα με πιατο συνηθως 1,20 τουλαχιστον.
Νικος

ilise ενεργοποίησες το espn hd? Αν ναι, έχεις πρόβλημα στο σήμα? Σκέφτομαι σοβαρά να το ενεργοποιήσω με το που πιάσει Σεπτέμβριος. Παρεπιπτόντως, συνεχίζω να μη πιάνω τις πρωινές ώρες το Bloomberg και το Rush HD είναι πλέον αδύνατο να το πιάσω (μόνο τα απογέυματα βλέπω πίξελς) και παρά το γεγονός του ότι ήρθε ο cable guy και ξανά συντόνισε λίγο το πιάτο.

ilise ενεργοποίησες το espn hd? Αν ναι, έχεις πρόβλημα στο σήμα? Σκέφτομαι σοβαρά να το ενεργοποιήσω με το που πιάσει Σεπτέμβριος. Παρεπιπτόντως, συνεχίζω να μη πιάνω τις πρωινές ώρες το Bloomberg και το Rush HD είναι πλέον αδύνατο να το πιάσω (μόνο τα απογέυματα βλέπω πίξελς) και παρά το γεγονός του ότι ήρθε ο cable guy και ξανά συντόνισε λίγο το πιάτο.

Καλημερα,
οχι δεν το εχω ενεργοποιησει, δεν βλεπω αθλητικα πολυ οποτε μου φτανει το υπολοιπο πακετο του skysports. Απο σημα δεν εχω προβλημα. Γνωμη μου ειναι να βαλεις μεγελυτερο πιατο. Ειχα τα ιδια προβληματα με το Movies PremiereHD μετα την αλλαγη transponder αλλα τα προβληματα σταματησαν με την αλλαγη πιατου. Ιδιαιτερα μετα τις 6 το απογευμα το πιξελιαρισμα ηταν απιστευτο μεχρι που εβγαινε το no satelite sigmal.
Επισης ειναι γνωστο οτι οι ατμοσφαιρικες συνθηκες του καλοκαιριου οσο αφορα τη ληψη ειναι πολυ χειροτερες απο οτι το χειμωνα. Αν δεν αλλαξεις το πιατο η κατασταση θα διορθωθει αισθητα μολις αλλαξουν οι καιρικες συνθηκες αλλα το προβλημα τοτε θα γινεται ορατο σε βαρια βροχοπτωση η συννεφια.
Νικος

Το πρόβλημα το είχα και το χειμώνα και συγκεκριμένα ένα μήνα μετά την εγκατάσταση που έκανα (1χρόνο πριν περίπου) άρχισαν τα συγκεκριμένα προλήματα. Θα πήγαινα για αλλαγή πιάτου αν το μεγαλύτερο gibertini από αυτό που έχω δεν είχε 300 ευρώ (τώρα έχω το 1,35). Εσύ σε 1.20 δεν είσαι? ή κάνω λάθος.