χθες το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από 13888 (ΟΤΕ) και μου έκαναν μια προσφορά για το νέο πακέτο το ΟΤΕ. Για 4 μήνες 17
μεχρι εδω πολυ καλο αγουγεται...
απο εδω και περα ομως,μας τα χαλαει λιγο.
και τους υπόλοιπους 8 (12μηνη δέσμευση με δώρο τον εξοπλισμό) 27 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς).
βεβαια δινει δωρεαν το δεκτη,αλλα αλλο κατω απο 20 που ειχε ακουστει και αλλο 27-28.
espn america hd & extreme sport a love otetv.
Καλησπέρα,
χθες το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από 13888 (ΟΤΕ) και μου έκαναν μια προσφορά για το νέο πακέτο το ΟΤΕ. Για 4 μήνες 17 και τους υπόλοιπους 8 (12μηνη δέσμευση με δώρο τον εξοπλισμό) 27 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς).
Σε ερώτησή μου αν θα έχει κανάλια HD, και πόσα, η κοπελιά που ήταν άσχετη με τον όρο HD, στην αρχή μου είπε ότι όλα θα είναι HD :rofl: και όταν της είπα ότι αυτό είναι αδύνατο μου είπε ότι αυτό εξαρτάται από το αν η τηλεόραση μου είναι HD ή όχι :rofl:
Όταν προσπάθησα να καταλάβω αν η κάρτα θα είναι «παντρεμένη» μου απαντησε ότι ναι (αλλά αμφιβάλλω αν κατάλαβε την ερωτήσή μου) και μου είπε αφοπλιστικά ότι «ο δέκτης που σας δίνουμε είναι πολύ μικρός και δεν πιάνει χώρο οπότε γιατί να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας;»![]()
Κάπου εκεί σταμάτησα να κάνω ερωτήσεις γιατί κατάλαβα ότι η κοπελιά ήταν άσχετη ακόμα και με τους απλούς τεχνικούς όρους του προϊόντος που πουλούσε.
Ναι εχει νφλ.suzakia, το espn δειχνει αγώνες NFL να φανταστώ; εγώ να δεις πως έχω φτιαχτεί, ειδικά αν μπορώ να βλέπω το NFL επιτέλους... :firstprize:
Αποκλείεται να σου προώθησε τη δορυφορική τηλεόραση για την οποία μιλάμε εδώ...
Ίσως να μην ήξερε και η ίδια τι έλεγε (ή δεν σου έδωσε να καταλάβεις τι πουλούσε καν) και σίγουρα δεν κατάλαβε γρι από ότι της είπες περί HD και "παντρεμένης" κάρτας.
Το δορυφορικό πακέτο πάντως δεν έχει αρχίσει να το δίνει ακόμα ο Οτε... :a0210:
Ο φίλος livadaki αναφέρεται στο conex tv μέσω ιντερνετ, με πήραν και εμένα τηλ. από το 13888 σήμερα και μου πρότειναν το πακέτο τους, με 15 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο και ο δέκτης τους δωρεάν, όπως δωρεάν η αποστολή του εξοπλισμού και ´χωρίς τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Το ωραίο ήταν που μου είπε η κοπέλα ότι μου μέτρησαν την ταχύτητα της γραμμής και είναι πολύ καλή (2αρα γραμμή έχω).
Διακρίνω μια κινητικότητα στον ΟΤΕ ή μου φαίνεται;
...Το ωραίο ήταν που μου είπε η κοπέλα ότι μου μέτρησαν την ταχύτητα της γραμμής και είναι πολύ καλή (2αρα γραμμή έχω).
Διακρίνω μια κινητικότητα στον ΟΤΕ ή μου φαίνεται;
Για ολους τους φιλους , που τους αρεσουν τα σπορ , αλλα εχουν βαρεθει λιγο την καφριλα του ποδοσφαιρου, πρεπει να πω οτι το espn america , εκτος απο το υπερθεαμα nfl ( 8 αγωνες την εβδομαδα , και ολα τα playoffs και το superbowl) , εχει και την συγκλονιστικη march madness (ολους τους αγωνες) του κολλεγιακου μπασκετ.Οποιος την εχει παρακολουθησει καταλαβαινει τι εννοω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.