Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Κανένα επίσημο ... κεφάλι θα επιβεβαιώσει τίποτα ή στην παραφιλολογία
θα το αφήσουν και πάλι...
Το μάρκετιγνκ παίζεται ΚΑΙ με της φήμες άλλωστε ...

Και ενώ εδώ στην Ελλάδα ο ΟΤΕ παλεύει με της ημερομηνίες

Στην Αγγλία ετοιμάζετε ένας εναλακτικός ακόμα:

http://realdigitaltv.com/

Υ.Γ:Ισως να έπρεπε να μπει σε άλλη κατηγορία

Καλησπέρα,

χθες το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από 13888 (ΟΤΕ) και μου έκαναν μια προσφορά για το νέο πακέτο το ΟΤΕ. Για 4 μήνες 17 και τους υπόλοιπους 8 (12μηνη δέσμευση με δώρο τον εξοπλισμό) 27 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Σε ερώτησή μου αν θα έχει κανάλια HD, και πόσα, η κοπελιά που ήταν άσχετη με τον όρο HD, στην αρχή μου είπε ότι όλα θα είναι HD :rofl: και όταν της είπα ότι αυτό είναι αδύνατο μου είπε ότι αυτό εξαρτάται από το αν η τηλεόραση μου είναι HD ή όχι :rofl:

Όταν προσπάθησα να καταλάβω αν η κάρτα θα είναι «παντρεμένη» μου απαντησε ότι ναι (αλλά αμφιβάλλω αν κατάλαβε την ερωτήσή μου) και μου είπε αφοπλιστικά ότι «ο δέκτης που σας δίνουμε είναι πολύ μικρός και δεν πιάνει χώρο οπότε γιατί να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας;» :laugh:

Κάπου εκεί σταμάτησα να κάνω ερωτήσεις γιατί κατάλαβα ότι η κοπελιά ήταν άσχετη ακόμα και με τους απλούς τεχνικούς όρους του προϊόντος που πουλούσε.

Last edited:
χθες το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από 13888 (ΟΤΕ) και μου έκαναν μια προσφορά για το νέο πακέτο το ΟΤΕ. Για 4 μήνες 17

μεχρι εδω πολυ καλο αγουγεται...

απο εδω και περα ομως,μας τα χαλαει λιγο.
και τους υπόλοιπους 8 (12μηνη δέσμευση με δώρο τον εξοπλισμό) 27 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς).

βεβαια δινει δωρεαν το δεκτη,αλλα αλλο κατω απο 20 που ειχε ακουστει και αλλο 27-28.

ας περιμενουμε να δουμε τι τελικα θα δωσει και ποτε..

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

espn america hd & extreme sport a love otetv.

suzakia, το espn δειχνει αγώνες NFL να φανταστώ; εγώ να δεις πως έχω φτιαχτεί, ειδικά αν μπορώ να βλέπω το NFL επιτέλους... :firstprize:

Καλησπέρα,

χθες το απόγευμα μου τηλεφώνησαν από 13888 (ΟΤΕ) και μου έκαναν μια προσφορά για το νέο πακέτο το ΟΤΕ. Για 4 μήνες 17 και τους υπόλοιπους 8 (12μηνη δέσμευση με δώρο τον εξοπλισμό) 27 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Σε ερώτησή μου αν θα έχει κανάλια HD, και πόσα, η κοπελιά που ήταν άσχετη με τον όρο HD, στην αρχή μου είπε ότι όλα θα είναι HD :rofl: και όταν της είπα ότι αυτό είναι αδύνατο μου είπε ότι αυτό εξαρτάται από το αν η τηλεόραση μου είναι HD ή όχι :rofl:

Όταν προσπάθησα να καταλάβω αν η κάρτα θα είναι «παντρεμένη» μου απαντησε ότι ναι (αλλά αμφιβάλλω αν κατάλαβε την ερωτήσή μου) και μου είπε αφοπλιστικά ότι «ο δέκτης που σας δίνουμε είναι πολύ μικρός και δεν πιάνει χώρο οπότε γιατί να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας;» :laugh:

Κάπου εκεί σταμάτησα να κάνω ερωτήσεις γιατί κατάλαβα ότι η κοπελιά ήταν άσχετη ακόμα και με τους απλούς τεχνικούς όρους του προϊόντος που πουλούσε.

Αποκλείεται να σου προώθησε τη δορυφορική τηλεόραση για την οποία μιλάμε εδώ...

Ίσως να μην ήξερε και η ίδια τι έλεγε (ή δεν σου έδωσε να καταλάβεις τι πουλούσε καν) και σίγουρα δεν κατάλαβε γρι από ότι της είπες περί HD και "παντρεμένης" κάρτας.

Το δορυφορικό πακέτο πάντως δεν έχει αρχίσει να το δίνει ακόμα ο Οτε... :a0210:

Ο φίλος livadaki αναφέρεται στο conex tv μέσω ιντερνετ, με πήραν και εμένα τηλ. από το 13888 σήμερα και μου πρότειναν το πακέτο τους, με 15 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο και ο δέκτης τους δωρεάν, όπως δωρεάν η αποστολή του εξοπλισμού και ´χωρίς τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Το ωραίο ήταν που μου είπε η κοπέλα ότι μου μέτρησαν την ταχύτητα της γραμμής και είναι πολύ καλή (2αρα γραμμή έχω).
Διακρίνω μια κινητικότητα στον ΟΤΕ ή μου φαίνεται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

suzakia, το espn δειχνει αγώνες NFL να φανταστώ; εγώ να δεις πως έχω φτιαχτεί, ειδικά αν μπορώ να βλέπω το NFL επιτέλους... :firstprize:
Ναι εχει νφλ.

Αποκλείεται να σου προώθησε τη δορυφορική τηλεόραση για την οποία μιλάμε εδώ...

Ίσως να μην ήξερε και η ίδια τι έλεγε (ή δεν σου έδωσε να καταλάβεις τι πουλούσε καν) και σίγουρα δεν κατάλαβε γρι από ότι της είπες περί HD και "παντρεμένης" κάρτας.

Το δορυφορικό πακέτο πάντως δεν έχει αρχίσει να το δίνει ακόμα ο Οτε... :a0210:

Ο φίλος livadaki αναφέρεται στο conex tv μέσω ιντερνετ, με πήραν και εμένα τηλ. από το 13888 σήμερα και μου πρότειναν το πακέτο τους, με 15 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο και ο δέκτης τους δωρεάν, όπως δωρεάν η αποστολή του εξοπλισμού και ´χωρίς τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Το ωραίο ήταν που μου είπε η κοπέλα ότι μου μέτρησαν την ταχύτητα της γραμμής και είναι πολύ καλή (2αρα γραμμή έχω).

Έχετε δίκιο, μόλις τώρα ξαναμίλησα μαζί με την ίδια κοπέλα και διευκρινίστηκε ότι μιλούσε για το IPTV. Όπως μου τα έλεγε χθες με μπέρδεψε.

Συγνώμη για το μπέρδεμα.

...Το ωραίο ήταν που μου είπε η κοπέλα ότι μου μέτρησαν την ταχύτητα της γραμμής και είναι πολύ καλή (2αρα γραμμή έχω).

Τα χαρακτηριστικά της γραμμής δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την ταχύτητα που σου έχει ανοίξει ο ΟΤΕ. Αν η γραμμή έχει μικρό θόρυβο κλπ, μπορείς να το διακρίνεις σε οποιαδήποτε περίπτωση (2Mbps/24Mbps), οπότε μπορούν να δουν με σχετική ακρίβεια αν μπορείς ή όχι να υποστηρίξεις το IPTV
:ernaehrung004:

Επιτελους , ειδα την πληροφορια που περιμενα εναγωνιως να δω μεσα απο αυτο το forum εδω και 7 μηνες , οτι δηλαδη ο ΟΤΕ θα περιλαμβανει το εκπληκτικο ESPN AMERICA HD .Εχω πανω απο 2 χρονια το CONNX -TV μονο και μονο για αυτο το καναλι , και η ιδεα οτι επιτελους θα το δω σε HD με ενθουσιαζει.
Για ολους τους φιλους , που τους αρεσουν τα σπορ , αλλα εχουν βαρεθει λιγο την καφριλα του ποδοσφαιρου, πρεπει να πω οτι το espn america , εκτος απο το υπερθεαμα nfl ( 8 αγωνες την εβδομαδα , και ολα τα playoffs και το superbowl) , εχει και την συγκλονιστικη march madness (ολους τους αγωνες) του κολλεγιακου μπασκετ.Οποιος την εχει παρακολουθησει καταλαβαινει τι εννοω.

Ελπιζω να αποδειχθουν αληθινες αυτες οι πληροφοριες
Οπως ελπιζω να μην τα χαλασουμε στις τιμες...........

Το natgeowildHD που εκανε δοκιμαστικες εκπομπες πριν απο μηνες απο τον ΗELLAS SAT τι εγινε? Το πατησε το τρενο?

Ναι ρε παιδια τι θα γινει με τα υπολοιπα ιδιωτικα... Δεν πηρε ο ΟΤΕ την αποφαση απ´την επιτροπη ανταγωνισμου?

Για ολους τους φιλους , που τους αρεσουν τα σπορ , αλλα εχουν βαρεθει λιγο την καφριλα του ποδοσφαιρου, πρεπει να πω οτι το espn america , εκτος απο το υπερθεαμα nfl ( 8 αγωνες την εβδομαδα , και ολα τα playoffs και το superbowl) , εχει και την συγκλονιστικη march madness (ολους τους αγωνες) του κολλεγιακου μπασκετ.Οποιος την εχει παρακολουθησει καταλαβαινει τι εννοω.

Ε όχι και υπερθέαμα το NFL! Ποιο βαρετό άθλημα δεν υπάρχει. Ενδιαφέρον NFL στην Ελληνική αγορά; Κάτω από 0,1% κατά τη γνώμη μου.

Να έλεγες για κανένα australian rules football, εκεί να συμφωνήσω, είναι θεαματικό.

Status
Not open for further replies.