Power-buy Benq w1070

δεν θα ηταν καλυτερα οταν παιρνεις τηλεφωνο καποιο μαγαζι για προσφορα,στο τελος να τους αναφερεις την φθηνοτερη τιμη που εχεις πετυχει;

Για το τελευταίο σωστό σχόλιο του Λάκη σας ενημερώνω πως κάνω ότι μπορω και ναι ξαναμιλησα με κάποιον σήμερα που ήλπιζα για καλυτερη τιμη και μετα απο συζήτηση του ανέφερα την καλυτερη τιμη..
Τώρα,όσο για το θέμα δημοσιοποίησης η όχι των καταστημάτων μετα απο ώριμη και ψύχραιμη σκέψη(υπόψιν πως το σκεφτόμουν απο χθες και επικοινώνησα με μέλος του club για συμβουλή πριν κάνετε τα πρώτα σας σχόλια)αποφάσισα να αναφερθούν τα καταστήματα με αλφαβητική σειρά χωρίς τις προσφορές τους σε αυτη τη φάση..
Λοιπον:

Κατασστηματα:
Audio show
Avart
Ihoekfrasi
Kosmas
Odes
Αλλο ενα το οποιο δεν ενδιαφερόταν λόγω διαφορετικής πολιτικής του καταστήματος.Σεβαστό και μάλιστα πολυ ευγενικά μου έδωσε αλλα τηλέφωνα καταστημάτων.

Εταιρίες:

Computer dynamic
Prolink
Syscom

Τα στοιχεία των εταιριων μου τα έδωσε η ίδια η CPI

Σωστος,επισης θα ηθελα να μαθω ποσο τους δινει τα μηχανακια η CPI

η στάνταρ τιμή χονδρικής (χωρίς τυχόν εκπτώσεις) που δίνει η CPI είναι 690 + φπα = 849
και μάλιστα είναι τιμή προσφοράς λέει (θα ακριβύνει δλδ αργότερα!)

θα πρότεινα να πιέζατε κατευθείαν τη CPI, ή και την BenQ Europe
για την απαράδεκτη κατάσταση να πωλείται το ίδιο μηχανάκι στα 749 (τιμή λιανικής)
σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, κλπ
μέχρι και 699 στα MediaMarkt Αυστρίας (σε προσφορά το Δεκέμβριο)
και στο Ελλαδιστάν να έρχεται στα 849 η τιμή χονδρικής

Αν μουυ επιτρεπεις πως τον εκλεισες στα 810 απο την στιγμη που οταν τον βαζεις στο καλαθι λογο αλλαγης ΦΠΑ παει στα EUR 843,46 με μεταφορικα? Πετυχες καποια αλλη τιμη η καποιον αλλο πωλητη?

Έχεις δίκιο, μάλλον πήρε αύξηση. Εγώ τον έκλεισα προχθές με πωλητή το ίδιο το amazon (πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) ως εξής:

ImageUploadedByTapatalk1358434441.814607.jpg

Έβαλα κάρτα πληρωμής μια χρεωστική στην οποία δεν έχω χρήματα. Μόλις γίνει διαθέσιμο το προβόλι και μου στείλουν mail ότι δεν κατάφεραν να με χρεώσουν, αν δεν υπάρχει πιο ελκυστική προσφορά θα προχωρήσω στην αγορά.

Last edited:
η στάνταρ τιμή χονδρικής (χωρίς τυχόν εκπτώσεις) που δίνει η CPI είναι 690 + φπα = 849

για την απαράδεκτη κατάσταση να πωλείται το ίδιο μηχανάκι στα 749 (τιμή λιανικής)

Μίλησα με την CPI και μου είπαν πως δεν δίνουν σε ιδιώτες αλλα μόνο σε επαγγελματικό ΑΦΜ (καταστήματα-εταιρείες)
Όσο για την benq Ευρώπης αν μπορεί κάποιος ας μπει στον κόπο..
Επίσης μίλησε κανεις με amazon? (Ντίνο;)

δεν νομιζω οτι εννοει ο φιλος να μας πουλησει απ'ευθειας η αντιπροσωπια,μαλλον εννοει να πιεστει η αντιπ/πια να δωσει καλυτερη τιμη στα μαγαζια και κεινα με τη σειρα τους σε μας.

Μίλησα με την CPI και μου είπαν πως δεν δίνουν σε ιδιώτες αλλα μόνο σε επαγγελματικό ΑΦΜ (καταστήματα-εταιρείες)
Όσο για την benq Ευρώπης αν μπορεί κάποιος ας μπει στον κόπο..
Επίσης μίλησε κανεις με amazon? (Ντίνο;)

Εγω τους μιλαω, αυτοι οχι :D

δηλαδη το καταστημα (φανταζομαι ποιο ειναι) που εκανε προσφορα 865 θα κερδισει 16 ευρω το μηχανακι?δεν νομιζω...

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

δεν νομιζω οτι εννοει ο φιλος να μας πουλησει απ'ευθειας η αντιπροσωπια,μαλλον εννοει να πιεστει η αντιπ/πια να δωσει καλυτερη τιμη στα μαγαζια και κεινα με τη σειρα τους σε μας.
Αυτη την πίεση οφείλουν να την κάνουν οι καταστηματάρχες και να ρίξουν και τα περιθώρια κέρδους τους..
Μιλάμε για 23 προβολεις και για 20000 αυτη την εποχή!!!
Εάν δεν μπορούν η δεν τους νοιάζει δικο τους πρόβλημα..
Βασικά δεν θέλω να εκφερω άποψη γιατί έχω το βέρος των διαπραγματεύσεων αλλα θα επιμεινω για την ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ που θα τους γίνει και μάλιστα ΔΩΡΕΆΝ!!!
Είδατε τους viewers?19000+!!!!!

δηλαδη το καταστημα (φανταζομαι ποιο ειναι) που εκανε προσφορα 865 θα κερδισει 16 ευρω το μηχανακι?δεν νομιζω...

το 690 δόθηκε στην εταιρία στην οποία εργάζομαι, όταν ρωτήσαμε τη CPI
κι εγώ πιστεύω πως όποιος πρόσφερε 865 τελική, πρέπει να πάιρνει ένα 5-10% έκπτωση απο CPI
αλλά και πάλι, δε νομίζω να μπορεί να επιτευχθεί σημαντικά καλύτερη τιμή αν δεν αλλάξει τιμολ.πολιτική ο εισαγωγέας

Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι να μην προσφερουν με χαμηλοτερη τιμη για να παρουν εκπτωση αφου η αγορα παει κατα διολου,και πως γινεται το pixmania να το δινει 849? παραεισαγωγη?

Ειχε ξαναγινει αν θυμαμαι παλαιοτερα καποιο pb εδω στο avclub με καποιους ενισχυτες ΟΝΚΥΟ, και μαλιστα έγινε με καταστημα στο εξωτερικο.

Ας μην πιεσουμε την αντιπροσωπια....

Νομίζω πως όλα τα προιόντα του Pixamania έρχονται από Γαλλία , άλλωστε λέει και 2 χρόνια εγγύηση αντί 3 που λένε τα ελληνικά καταστήματα. Παρολαυτα εγω θα στειλω εμαιλ μπας και απαντησουνε. Έστειλα και ενα στην benq europe ζητωντας εξηγησεις για την διαφορα τιμης , πιστέυω να με έχουν γραμμένο αλλά πότε δεν ξέρεις..

Εχει τηλεφωνο το pixmania εξυπηρετησης πελατων,προφανως στα Ελληνικα,αν και γραφει διεθνης κλιση,οποιος εχει δωρεαν διεθνες ας κανει ενα κοπο,απ οτι καταλαβα απο το σαιτ εχει στην Ελλαδα καποιους αντιπροσωπους ,ισως να κοβει και τιμολογιο για καποιους που ενδιαφερονται,ισως να κανει και καλυτερη τιμη σε ομαδικη παραγγελια..

Μίλησα με δυο καταστήματα τα οποία δεν έδωσαν προσφορά και μου απάντησαν πως το παλεύουν για όσο το δυνατόν καλυτερη τιμή..
Ένας εκ των δυο μου είπε πως σε περίπτωση βλάβης ο προβολεας θα πρέπει να παει στην Ολλανδία για επισκευή κάτι το οποιο φυσικά γίνεται και με άλλους προβολεις όπως η Epson στην Ιταλία και η Jvc Αγγλία..αυτο απλα το αναφέρω για να το γνωρίζετε.
Φυσικά υπεύθυνη ειναι η CPI δηλαδή αυτη ειναι υποχρεωμένη για τα της εγγύησης.
Επίσης εάν αγοράσουμε τον προβολέα απο έξω εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να συννενοηθουμε με epson Ευρώπης και να το στείλουμε στην Ολλανδία και όσον αφορά τα έξοδα αποστολής τα καλύπτει η epson..αυτα σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταστηματάρχη.

Για παρε και μια προσφορα απο την STEPCOM http://www.stepcom.gr/

Αν δεν με γελαει η μνημη μου, εχει παρει το ματι μου να κυκλοφορουν κατι benq που και που στο καταστημα.

Ο ιδιοκτητης - χρυσος ανθρωπος - Αντωνης Χαζτηκωσταντης (γιορταζει σημερα), ειναι μελος στο φορουμ. (isovitis)

Για παρε και μια προσφορα απο την STEPCOM http://www.stepcom.gr/

Αν δεν με γελαει η μνημη μου, εχει παρει το ματι μου να κυκλοφορουν κατι benq που και που στο καταστημα.

Ο ιδιοκτητης - χρυσος ανθρωπος - Αντωνης Χαζτηκωσταντης (γιορταζει σημερα), ειναι μελος στο φορουμ. (isovitis)

Ντίνο,θα τον πάρω αύριο ενα τηλέφωνο..