Power-buy Benq w1070

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Είναι πολύ καλή προσφορά. 780 τελική τιμή βγαίνει με ΦΠΑ, μεταφορικά και ασφάλιση της μεταφοράς.
Λέει χωρίς το φπα .649 + 23% φπα πάει στα 798 + τα διάφορα που λέει πάμε στα 800 και βάλε.εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά..

ΧΑ! Τί βλέπουν τα ματάκια μου?????

Δείχνω και εγώ ενδιαφέρον, για τον προβολέα του TAKESHY :ernaehrung004: (ξέρεις εσύ τι εννοώ ε???)

Άντε και με το καλό να πετύχετε μια τιμή

Υ.Γ. Κώστα με το καλό να τον πάρεις μπάς και ΔΟΥΜΕ τπτ της προκοπής!!!

Το ξέρω το "ενδιαφέρον" σου,θα περιμένεις να βρεις ατέλειες για να τον θάψεις...
Γιώργο θα είσαι επίτιμος καλεσμένος..-bye-

Αυτά με τα offtopic,στο θέμα μας πριν μισή ώρα μπόρεσα να πάρω τηλέφωνο στο άλλο κατάστημα και μόυ είπαν πως λείπει και θα επιστρέψει σε μία ώρα..
Όσο για τα του εξωτερικού,προσωπική μου γνώμη πως είναι μικρή η διαφορά τα 65 για να μπούμε σε περιπέτειες με τα της εγγύησης,φυσικά ο καθένας όπως θέλει...

Η τελικη τιμη απο το εξωτερικο(υπολογιστε 19% VAT) ειναι στα 783 τελικη τιμη ενω ο απο εδω ειναι στα 865+μεταφορικα(5-10 ευρω),αρα η διαφορα ειναι της ταξης των 90 ευρω περιπου.
Βεβαια το ενα ετος παραπανω εγγυησης(αν ισχυει η εδω τριερης που μεχρι το μεσημερι θα το μαθουμε οριστικα),τα τιμολογια που καποιοι(ισως και εγω)να τα χρησιμοποιησουν,οτι εχεις αλλη σιγουρια,ψυχολογικη(θα μου πεις απο την αλλη Ελληνες vs Γερμανοι)για υποστηριξη,επισησης,οτι θα ειναι πιο δυσκολο να συνεννοηθουμε για τα χρηματα με το εξωτερικο(καρτες,μετρητα κτλ)απο οτι με τον εδω μαγαζατορα(φανταζομαι)και τελος το οτι εχουν διαθεσιμα μονο 10 κομματια,ενω ο εδω εχει 20,κανει την αγορα απο Ελλαδα μονοδρομο.
Ας δουμε βεβαια την οριστικη καταγραφη του Κωστα ως το μεσημερι και αποφασιζουμε..

Γνώμη μου αν δεν προκύψει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο για το οποίο θα αξίζει να περιμένουμε και άλλο , να επικεντρωθούμε στην προσφορά των 865 να πιέσουμε να κόψει ότι μπορεί ακόμα (έστω 15-20 ευρω)και να μας κάνει ένα πακέτο προσφοράς με τιμή μετρητής , τιμή με δόσεις , μεταφορικά και τιμή για τα γυαλιά. (ίσως και μια ακόμα καλύτερη τιμή για όσους πάρουν μετρητά προβολέα και γυαλιά μαζί) .

Μίλησα και με το άλλο μαγαζί και μου ζήτησε όπως αναμενόταν παράταση έως τις 7 το απόγευμα..προτείνω και είναι σωστό να περιμένουμε..
Μου έδωσε και εναλλακτική να μας φέρει αυτός τα κομμάτια από έξω και να αναλάβει το βάρος της εγγύησης..όλα αυτά φυσικά στο προφορικό και να ξέρετε πως όποια προσφορά επιλέξουμε θα μου την στείλει γραπτή και θα σας την κοινοποιήσω,τα γραπτά μένουν..

Δηλαδη τα 20 κομματια δε θα μπορουσαν να γινουν 25-26 αν τελικα γινουν σιγουροι και οι 26; Kριμα θα ειναι να μεινουν απ'εξω 5-6 ατομα που μπορει να ειναι και λιγοτεροι τελικα.

Η προσφορά που περιμέναμε τόσες ημέρες τελικά άξιζε τον κόπο,ο άνθρωπος το πάλεψε παρα πολυ και ακόμη το παλεύει..
Τιμη μετρητοίς: 855
Μεταφορικά : δικιά μας χρέωση
Παράδοση: 15-25 Φεβρουαρίου και απο ότι μου είπε ΔΕΝ υπαρχουν κομμάτια άμεσα διαθέσιμα
Δόσεις: δεν το ξεκαθαρισαμε αλλα απο προηγούμενες κουβέντες θα γίνουν αλλα εντολές

Υπόψη πως οποία προσφορα ειναι η τελική (περιμένουμε άλλη μια στις 7) θα μου την στείλουν γραπτή και θα σας την κοινοποιησω..
Επαναλαμβάνω τα κομμάτια ειναι μόνο 20..απο εκει και πέρα δεν γνωρίζω τι θα γίνει

Όταν γράφω απο το κινητο και κάνω λάθη δεν με αφήνει να κάνω edit

Εννοούσα έντοκες δόσεις

Η αληθεια ειναι πως για τα γυαλιά είχα μιλήσει με αυτόν που μας είχε δώσει τα 865 ,το απόγευμα είπαμε πως θα με ξαναπάρει ο σημερινός και τότε θα του πω και για τα γυαλιά..

Κάτι που ξέχασα να αναφερω και ειναι σημαντικό (συγχωρέστε με αλλα έχω κάποια τρεχαματα τις τελευταίες μέρες) ειναι πως η προκαταβολή που θέλει ο συγκεκριμένος ειναι στα 300

Η εκτίμηση που εδωσα χθες σε μέλος με pm ήταν ακριβώς..

Κάτι που ξέχασα να αναφερω και ειναι σημαντικό (συγχωρέστε με αλλα έχω κάποια τρεχαματα τις τελευταίες μέρες) ειναι πως η προκαταβολή που θέλει ο συγκεκριμένος ειναι στα 300

Η εκτίμηση που εδωσα χθες σε μέλος με pm ήταν ακριβώς..

Με ποια λογικη ζητα το 35% προκαταβολη για ενα προιον, που δεν γνωριζει ποτε θα μπορει ακριβως να το παραδώσει?

Με ποια λογικη ζητα το 35% προκαταβολη για ενα προιον, που δεν γνωριζει ποτε θα μπορει ακριβως να το παραδώσει?

Ντίνο δεν ξέρω και ότι μου λένε σας το μεταφέρω..

Προς το AVCLUB:
όταν με το καλό ολοκληρωθεί το power buy και ανακοινώσω το όνομα του καταστήματος,μπορώ να "ανεβάσω" εικόνα-logo και το link του καταστήματος σαν διαφήμιση?

Ευχαριστώ

Συγνωμη που επεμβαινω αν και δεν συμμετεχω στο powerbuy, Ντινο θεωρεις λογικο αυτη την εποχη ενας εμπορος να παραγγειλει 20 προβολεις χωρις καποια προκαταβολη; Τις καλες μερες δεν γινονταν αυτα τα πραγματα απο μεγαλα καταστηματα τα οποια ειχαν και την απαραιτητη ρευστοτητα...

Συγνωμη που επεμβαινω αν και δεν συμμετεχω στο powerbuy, Ντινο θεωρεις λογικο αυτη την εποχη ενας εμπορος να παραγγειλει 20 προβολεις χωρις καποια προκαταβολη; Τις καλες μερες δεν γινονταν αυτα τα πραγματα απο μεγαλα καταστηματα τα οποια ειχαν και την απαραιτητη ρευστοτητα...
κ απο ιντερνετ οτι παραγγειλεις κ πληρωνεις με καρτα κ χρεωνεσαι επι τοπου ολο το ποσο στην ουσια σαν προκαταβολη ειναι μεχρι να ερθει το προιον στα χερια σου..

Προς το AVCLUB:
όταν με το καλό ολοκληρωθεί το power buy και ανακοινώσω το όνομα του καταστήματος,μπορώ να "ανεβάσω" εικόνα-logo και το link του καταστήματος σαν διαφήμιση?

Ευχαριστώ

Νομίζω ότι μια απλή αναφορά είναι αρκετή. Επίσης να υπενθυμίσω τα κάτωθι:

Powerbuys (συλλογικές μαζικές αγορές) που τυχόν οργανώνονται από μέλη κατ' αρχήν δεν απαγορεύονται. Το AVClub ως συλλογικό όργανο δεν μετέχει και δεν φέρει καμμία απολύτως ευθύνη γι' αυτές.
Το AVClub όμως σε κάθε περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα, αν τυχόν διαπιστωθεί οποιαδήποτε κατάχρηση, η θεωρηθεί ότι υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος για τα μέλη, ή για το forum ως σύνολο κατά την απόλυτη κρίση της Διαχειριστικής Ομάδας, να παρεμβαίνει και είτε να μην επιτρέπει την περαιτέρω συνέχιση της διοργάνωσης συλλογικής μαζικής αγοράς, είτε να λαμβάνει οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνει απαραίτητο. (π.χ. να ζητά τα πραγματικά στοιχεία των διοργανωτών).

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95155-Περί-συλλογικών-μαζικών-αγορών-(Powerbuys)

Καλή επιτυχία.

Βασιλη δεν ξερω να σου απαντησω.
Και δεν ξερω επειδη απο οτι εχω καταλαβει ειναι καπως θολο το τοπιο αναφορικα με το ποσους προβολεις ακριβως, και το πότε θα τους εχει διαθεσιμους ο εμπορος.
ΑΝ παραδειγματος χαριν βεβαιωσει "τοσους" προβολεις, "τότε" θα το θεωρησω λογικο.