Power-buy Benq w1070

Γεια σου ρε Νικολα εισαι παλικαρι!!!! Να σας πω την αμαρτια μου δεν εκπλησομαι που η προσφορα ηρθε απτο Νικο. Οταν ειχα πρωτοδει τον 1000αρι μιλαμε ειχε φαει ωρες να εξηγει κ να συγκρινει με 2-3 ακομα που ειχε στημενους τοτε!! Αντε με το καλο να αρχισουν κ οι πρωτες φωτος!!! Θελω μια ομαδικη παρακαλω οταν πατε να τους παραλαβετε!! Ετσι πανοραμικη κιολας χιχιχιχιιιιι

Αργότερα σε μήνυμα στο κινητό μου ήρθε το παρακάτω κείμενο:

Προσφορά για 17 τεμ. benq 3d dlp link , 1,7 ms 55 ώρες διάρκειας,τιμή 83,50

δεν μπόρεσα όμως να μιλήσω αλλά και αύριο μέρα είναι...

Αν μιλάμε για τα γνήσια γυαλιά δηλώνω από τώρα συμμετοχή για 2 ζευγάρια.

Σ.Σ. Μπράβο από εμένα για την όλη σου προσπάθεια γιατί ναι μεν όλη η δύναμη του πάουερ μπάη είναι οι συμμετέχοντες, αλλά κάποιος πρέπει να ξεπλύνει τη μπουγάδα....
Και επειδή φαντάζομαι και τι π@π@ριά έχεις ακούσει αυτές τις μέρες 2 φορές μπράβο..!!!

απο εμε φωτο δεν εχει παραδοση στο σπιτι θα ζητησω
επειδη εισαι γαυρος :flipout:
δεν χανεις και τιποτα εδω που τα λεμε........................

...edit αν και έχουμε χρόνο θα ήθελα σιγά σιγά να μου στέλνετε με pm το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο (εκτός του Νίκου φυσικά :flipout:) έτσι ώστε να στείλω στην εταιρεία την λίστα με τα κανονικά μας ονόματα για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει...

σου έστειλα pm... και μία διαθεσιμότητα εκ μέρους μου... θα καταλάβεις. Καλό είναι στην λίστα με τους σίγουρους να επιβεβαιώνεις από ποιούς έχεις πάρει στοιχεία...

εγω παντος ζητησα και απο την avart να μου δωσει λογαρισμο τραπεζης για να βαλω την προκαταβολη
την επομενη βδομαδα

Θελω να ευχαριστησω τον Κωστα για τον αψογο τροπο που χειριστηκε την αγορα.Αν ολοι οι εμπλεκομενοι με το κοινο συμφερον ειχαν δειξει κατα καιρους το δικο του ζηλο η Ελλαδα μας θα ηταν ανθρωπινη χωρα και οχι κλωτσοσκουφι..Θελω να συγχαρω και τον κυριο Παχη για τον επαγγελματισμο του.Φωτεινο παραδειγμα για τους πασης φυσης επαγγελματιες.Πολλα μπραβο κυριοι!

σου έστειλα pm... και μία διαθεσιμότητα εκ μέρους μου... θα καταλάβεις. Καλό είναι στην λίστα με τους σίγουρους να επιβεβαιώνεις από ποιούς έχεις πάρει στοιχεία...

Λίστα αρχική,λίστα για γυαλιά,λίστα με τα ok για το ονοματεπώνυμο,στο τέλος θα μας κάνω και μία λίστα αλά Σίντλερ....:flipout:

Last edited:
Θελω να ευχαριστησω τον Κωστα για τον αψογο τροπο που χειριστηκε την αγορα.Αν ολοι οι εμπλεκομενοι με το κοινο συμφερον ειχαν δειξει κατα καιρους το δικο του ζηλο η Ελλαδα μας θα ηταν ανθρωπινη χωρα και οχι κλωτσοσκουφι..Θελω να συγχαρω και τον κυριο Παχη για τον επαγγελματισμο του.Φωτεινο παραδειγμα για τους πασης φυσης επαγγελματιες.Πολλα μπραβο κυριοι!

Νίκο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια τα οποία με τιμούν ιδιαίτερα..

Τα (ok) δίπλα στα ονόματα σημαίνουν πως μου έστειλαν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο:

1. Takeshy (ok)
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης (ok)
4. takbel (ok)
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega (ok)
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom (ok)
15. vazelos (ok)
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. Γιώργος Κ.
4. dpapav
5. soulkeeper
6. venturi
7. SPIROS4
8. SkyNett
9.gtaramigos

Last edited:
Τα (ok) δίπλα στα ονόματα σημαίνουν πως μου έστειλαν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο:

1. Takeshy (ok)
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης (ok)
4. takbel (ok)
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega (ok)
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb (ok)
12. Zeb (ok)
13. manosfp
14. apom (ok)
15. vazelos (ok)
16. demetris

Με ενδιαφέρον:
1. Xorxhs
2. FINIX
3. Γιώργος Κ.
4. dpapav
5. soulkeeper
6. venturi
7. SPIROS4
8. SkyNett
9.gtaramigos

Κάτι άλλο,από τους σίγουρους ο φίλος Λάκης είναι ο μόνος που δεν δήλωσε εάν ενδιαφέρεται ακόμη και οι υπόλοιποι 9 από τους Με ενδιαφέρον καλό θα ήταν να ενημερώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα..θεωρώ μεσημέρι Σαββάτου να δώσουμε τα τελικά κομμάτια..

Last edited:
Κάθε τρίτη λόγω ιδιατερότητας της εργασίας μου βρίσκομαι στο διπλανό τετράγωνο απο την avart. Εάν μπορώ να εξυπηρετήσω με την προσωπική μου παρουσία σε κάτι... και μπορώ... ευχαρίστως. Επαναλαμβάνω ότι είμαι στην περισοχή ΜΟΝΟ κάθε Τρίτη.

Κάθε τρίτη λόγω ιδιατερότητας της εργασίας μου βρίσκομαι στο διπλανό τετράγωνο απο την avart. Εάν μπορώ να εξυπηρετήσω με την προσωπική μου παρουσία σε κάτι... και μπορώ... ευχαρίστως. Επαναλαμβάνω ότι είμαι στην περισοχή ΜΟΝΟ κάθε Τρίτη.
Λοιπον τροφη για σκεψη κ για χωσιμο,το λεω σε εσενα να το ακουσουν κ αλλοι Αθηναιοι που ειναι στο powerbuy για βοηθηθουμε ολοι,αλλοι πολυ αλλοι λιγο:
1:Οταν παρουμε τα μηχανηματα,εσεις που ειστε πιο κοντα μεταξυ σας,ζητηστε απο το μαγαζι καναδυο HDMI 15μ δανεικα για να δοκιμασουμε αν ειναι ΟΚ,π.χ σε blu ray 3D.
2:Ο elgriego ενδιαφερεται για τον προβολεα οπως και καναδυο συμφορουμιτες για το πανι του(αν διαβασετε τα threads στα συνοδευτικα θα καταλαβετε),οποτε καποιος/καποιοι αν μπορουν να τον περουν παραμασχαλα..

Απο rainbow πως εκτιμάτε ότι θα τα πηγαίνει; Σε διάφορα reviews διάβασα ότι είναι ορατό μόνο στους υπερευαισθητους στο φαινόμενο-δυστυχώς ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Με προβληματίζει ότι ο τροχός του είναι 3πλης ταχύτητας ,ενώ και σε προβολεα με 4 απλή ταχύτητα έβλεπα rainbow αρκετά συχνά. Είναι το μόνο στοιχείο που με φρενάρει απο την αγορα του προβολέα ο οποίος με καλύπτει στα υπόλοιπα : 3d, τιμή ,εγκατάσταση κλπ. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να ρισκάρω την αγορα του πριν τον δώ για να διαπιστώσω αν με ενοχλεί το ουράνιο τόξο..

Αυτό που έχω διαβάσει εγώ σε διάφορα reviews, είναι οτι ναι μεν είναι 3Χ ταχύτητας αλλά έχει 6 τομείς χρώματος. Δηλαδή είναι σαν να έχει τρία χρώματα και να είναι 6πλής ταχύτητας.
Παντού λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα λογικά. Υπάρχουν και κάποια video στο youtube που τον δείχνουν να παίζει, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Όπως και να έχει υπάρχει ένα ρίσκο αν δεν το δεις ο ίδιος όπως λες, αλλά λόγω τιμής είναι αρκετά μικρό θα έλεγα.

υπαρχει περιπτωση να γινει κατι μεσω πιστωτικης;ειμαι θεσσαλονικη δεν το ξερω ρο καταστημα και δεν αισθανομαι πολυ ασφαλεια να βαλω 300 σε ενα λογαριασμο που δεν ξερω.Με την καρτα καλυτερα.Μηπως να παρω απευθειας το καταστημα;

υπαρχει περιπτωση να γινει κατι μεσω πιστωτικης;ειμαι θεσσαλονικη δεν το ξερω ρο καταστημα και δεν αισθανομαι πολυ ασφαλεια να βαλω 300 σε ενα λογαριασμο που δεν ξερω.Με την καρτα καλυτερα.Μηπως να παρω απευθειας το καταστημα;

iguana παρε ενα τηλεφωνο στο καταστημα αν θελεις γιατι και εγω για το ιδιο ενδιαφερομαι,μεσω πιστωτικης η μεσω PayPal.Ετσι θα ενημερωθουμε και ολοι..