Power-buy Benq w1070

οκ προκαταβολή κι εγώ
με το καλό (και γοργό) να έρθει ο 1070 :FSGSFGS4:

edit: απίστευτο το εικονίδιο..! τώρα το είδα ολόκληρο.. χαχα!

Μολις μίλησα με Avart και τα θέματα των γυαλιών και το F.U παραμένουν ως έχουν.
Το θέμα με τις προκαταβολές- στοιχεια ειναι πως όλοι ειναι ok εκτός του φίλου _tzo_ ο οποίος δεν έδωσε προκαταβολή,φυσικά ειναι μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου απλά ας ενημερώσει ή ας μου στείλει pm για το οτιδήποτε..
Θα ήθελα να ενημερώσω πως υπαρχει ενδιαφέρον και απο άλλους (pm) χωρίς αυτο να σημαίνει πως ο tzo θα χάσει τον προβολέα,ενα pm μόνο..

Η προθεσμία ήταν 10 Φεβρουαρίου. Σήμερα 8 Φεβρουαρίου έκανα κατάθεση της προκαταβολής και έστειλα e-mail στην avart ως όφειλα.

Άστοχη η δακτυλοδειχτούμενη αναφορά του ονόματός μου, αφού βρισκόμαστε εντός προθεσμίας.

Η προθεσμία ήταν 10 Φεβρουαρίου. Σήμερα 8 Φεβρουαρίου έκανα κατάθεση της προκαταβολής και έστειλα e-mail στην avart ως όφειλα.

Άστοχη η δακτυλοδειχτούμενη αναφορά του ονόματός μου, αφού βρισκόμαστε εντός προθεσμίας.

Φίλε tzo..όταν ξεκίνησα το power buy υποσχέθηκα στον εαυτο μου πως ολα όσα κάνω θα έχουν πληρη διαφανεια..πριν λίγες ημέρες θεώρησα σωστό να ανακοινωσω ποια ονόματα δεν έδωσαν προκαταβολη η και στοιχεία έτσι ώστε να γνωρίσουν όλοι τι γίνετε ,γιατί πίστεψε με υπαρχει πολυ πίεση και άγχος (τα pm ειναι δεκάδες απο την αρχή) και θεωρω πως δεν είπα κάτι προσβλητικό για το ονομα σου (δεν μιλάμε καν για το πραγματικό) και πως ήμουν διακριτικός όπως πάντα..
Αν παρόλα αυτα θεωρείς πως σε εθιξα ειλικρινά σου ζητάω δημόσια συγνώμη..

Οπότε,σήμερα έκλεισε και το θέμα με τις προκαταβολές και ουσιαστικά ολα τα διαθέσιμα κομμάτια έχουν τον ιδιοκτήτη τους...

Όσον αφορά το θέμα για το υπόλοιπο της πληρωμής εγω προσωπικά ΔΕΝ θα κάνω καμία αναφορά,εάν θέλει ας την κάνει η Avart..
Ευχαριστω..

Είναι σαφές ότι λειτουργείς καλοπροαίρετα, όπως καλοπροαίρετη είναι και η επισήμανσή μου, ότι αφού ήμασταν όλοι εμπρόθεσμοι, δεν χρειαζόταν η προσωπική αναφορά.

Με την ευκαιρία, να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την υπομονή και την επιμονή σου να φέρεις εις πέρας αυτό το powerbuy.

Είναι σαφές ότι λειτουργείς καλοπροαίρετα, όπως καλοπροαίρετη είναι και η επισήμανσή μου, ότι αφού ήμασταν όλοι εμπρόθεσμοι, δεν χρειαζόταν η προσωπική αναφορά.

Με την ευκαιρία, να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την υπομονή και την επιμονή σου να φέρεις εις πέρας αυτό το powerbuy.

Φιλε tzo θα σου μιλήσω ξεκάθαρα και αντρικια όπως μου αρέσει..η αναφορά στο ονομα σου ίσως ήταν λάθος,το πρώτο σου σχόλιο όμως με ενοχλησε θα έλεγα..το τελευταίο σου σχόλιο όμως ήταν αντρικιο και αυτο που έπρεπε και περίμενα να ακούσω..και απο εμένα δεν τρέχει τίποτα..παρξηγησεις υπαρχουν πάντα αλλα εάν λύνονται έτσι ξεκάθαρα μου αρέσει πολυ..
Απο την αρχη αυτού του project δεν με ενδιέφεραν τα θετικά σχόλια αλλα με απασχολούσε να μην ακούσω αρνητικά σχόλια ή σχόλια με υπονοούμενα..
Η πίεση ήταν απο την αρχη μεγάλη και η ευθύνη τεράστια και αντλουσα δύναμη για την συνεχή προσπάθεια απο τα μηνύματα που έπαιρνα απο όλους..και σας ευχαριστω για άλλη μια φορα..
Τέλος καλο ..ολα καλα..-bye-

Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

μη χαλάτε τις καρδιές σας με βλακείες βρεεεεε.....!!! :shakehands:
Η αληθεια ειναι πως χαλαστηκαμε λίγο και δεν έπρεπε τελικά πριν την λήξη της ημερομηνίας να αναφερω το οτιδήποτε,λάθος χειρισμός απο μέρος μου και ξαναζηταω συγνώμη..
Να σας πω και το παράδοξο;μετα απο ανταλλαγή p.m αποδείχθηκε πως είμαστε γνωστοί..;;;;;!!!!!!
Τι μας "φέρνει" η ζωη ε;

Καλως τον Γιαννη!Να υποθεσω οτι στην ηδη στημενη οθονη σου θα βαλεις τον προβολεα?Περιμενουμε και απο εσενα με το που παραλαβεις εντυπωσεις για το πιο καλωδιο HDMI θα τον..κλειδωσουμε..

Λοιπόν... Να σας εκμυστηρευτώ κάτι.. Μόλις σήμερα το πρωί παρέλαβα έναν benq w1070 που είχα αγοράσει από την comtech στις αρχές δεκέμβρη στα 760 . Πρωτού καν ενημερωθώ γι' αυτό το powerbuy... Εκτοτε και επειδή ήθελα να χαρίσω τον έναν εκ των δύο σ' ένα φίλο μου παρήγγειλα μέσα από το powerbuy αλλους 2 προβολείς...
Για να μη μακρυγορώ, δεν έβλεπα την ώρα ν' ανοίξω τη συσκευασία σήμερα το απόγευμα και να τον βαλω στην πρίζα και να σας πω την εντύπωση μου, πρωτού καλά καλά τελειώσει η φάση με τις προκαταβολές... Τελικά το μόνο που έβαλα στην πρίζα είστε εσείς καθ' ότι απλά σας πειράζω... Φίλε takeshy και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου... Ευχαριστώ!!!

Καλως τον Γιαννη!Να υποθεσω οτι στην ηδη στημενη οθονη σου θα βαλεις τον προβολεα?Περιμενουμε και απο εσενα με το που παραλαβεις εντυπωσεις για το πιο καλωδιο HDMI θα τον..κλειδωσουμε..

Ετοιμάζω δεύτερο home cinema σε dedicated χώρο με 135'' σταθερή οθόνη. Θα ενημερώσω στην παρουσίασή μου στο αντίστοιχο νήμα σύντομα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/93946-Zingali-Duevel-Re!

Λοιπόν... Να σας εκμυστηρευτώ κάτι.. Μόλις σήμερα το πρωί παρέλαβα έναν benq w1070 που είχα αγοράσει από την comtech στις αρχές δεκέμβρη στα 760 . Πρωτού καν ενημερωθώ γι' αυτό το powerbuy... Εκτοτε και επειδή ήθελα να χαρίσω τον έναν εκ των δύο σ' ένα φίλο μου παρήγγειλα μέσα από το powerbuy αλλους 2 προβολείς...
Για να μη μακρυγορώ, δεν έβλεπα την ώρα ν' ανοίξω τη συσκευασία σήμερα το απόγευμα και να τον βαλω στην πρίζα και να σας πω την εντύπωση μου, πρωτού καλά καλά τελειώσει η φάση με τις προκαταβολές... Τελικά το μόνο που έβαλα στην πρίζα είστε εσείς καθ' ότι απλά σας πειράζω... Φίλε takeshy και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου... Ευχαριστώ!!!

Μιλας για αυτους που πηραμε παρεα, 760 δυο κομματια;Καλά ακόμα δεν τον ανοιξες; εγώ είδα κιόλας το put 'em in the priza 3d!!!

Μιλας για αυτους που πηραμε παρεα, 760 δυο κομματια;Καλά ακόμα δεν τον ανοιξες; εγώ είδα κιόλας το put 'em in the priza 3d!!!

Το θες και εσύ το 1.0.0 firmware σου...:flipout::flipout: