Power-buy Benq w1070

Λογικα θα πληρωθουν με την παραδοση στην ιδια την courier.Το θεμα κατ'εμε ειναι οχι η διαφορα των 2 η 3 ευρω,αλλα η ασφαλης μεταφορα..Εγω πχ δεν εμπιστευομαι με την καμμια μια συγκεκριμμενη εταιρια,μου εχουν φερει ουκ ολιγα κακοποιημενα δεματα.

Η ασφάλεια της αποστολής θα εξαρτηθεί από τη φροντίδα που θα δείξει ο αποστολέας.

Σε ευπαθή προϊόντα όπως εδώ, αυτό που θα πρότεινα είναι δεύτερο χαρτοκιβώτιο, ουδέτερης εμφάνισης, πλην του εργοστασιακού. Μεταξύ των δύο χαρτοκιβωτίων τσαλακωμένα χαρτιά ή νάυλον με φυσαλίδες. Έτσι θα εξασφαλιστεί η ακεραιότητα του προϊόντος.

Αξίζει μια επιβάρυνση 5-6 ευρώ για μια τέτοια συσκευασία. Μπορεί να δοθεί η δυνατότητα να το επιλέξει ο κάθε παραλήπτης αν θέλει την έξτρα συσκευασία αποστολής ή όχι.

Η ασφάλεια της αποστολής θα εξαρτηθεί από τη φροντίδα που θα δείξει ο αποστολέας.

Σε ευπαθή προϊόντα όπως εδώ, αυτό που θα πρότεινα είναι δεύτερο χαρτοκιβώτιο, ουδέτερης εμφάνισης, πλην του εργοστασιακού. Μεταξύ των δύο χαρτοκιβωτίων τσαλακωμένα χαρτιά ή νάυλον με φυσαλίδες. Έτσι θα εξασφαλιστεί η ακεραιότητα του προϊόντος.

Αξίζει μια επιβάρυνση 5-6 ευρώ για μια τέτοια συσκευασία. Μπορεί να δοθεί η δυνατότητα να το επιλέξει ο κάθε παραλήπτης αν θέλει την έξτρα συσκευασία αποστολής ή όχι.

Γιάννη η πρόταση σου ειναι σωστή και εφόσον η τιμη ειναι καλη και λογικά συμφωνούν όλοι σε αυτο θα μιλήσω με την courier και θα δω πόση επιβάρυνση θα έχουμε για έξτρα συσκευασία και σας ενημερώνω..

Μίλησα με την courier και έλειπε ο υπεύθυνος..μια κοπέλα του γραφείου μου είπε πως αυτοί δεν έχουν υλικά και την δυνατότητα για την έξτρα συσκευασία και μαλλον πέφτει το βάρος στο κατάστημα,επίσης για επιπλέον κόστος θα πρέπει να ξαναμιλησω..κατόπιν πήρα στην Avart αλλα ήταν απασχολημένος ο Κος Παχής και θα ξαναπαρω.

Από τον αποστολέα εξαρτάται η σωστή συσκευασία του προϊόντος, όχι από την εταιρία κούριερ.

Για πολλαπλές αποστολές όπως αυτή, υπάρχουν εταιρίες προϊόντων συσκευασίας που μπορούν να προμηθεύσουν τα αντίστοιχα υλικά στον πωλητή (χαρτοκιβώτια, νάυλον με φυσαλίδες, αυτοκόλλητη ταινία "εύθραυστον" κτλ.). Την αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση πιστεύω οι περισσότεροι από μας θα είναι πρόθυμοι να αναλάβουν.

Βέβαια η avart, ως σοβαρή εταιρία που είναι, μπορεί να είναι ήδη εξοπλισμένη με τα υλικά και έτσι να αποστέλλει τα προϊόντα της ούτως ή άλλως.

Μίλησα και με Avart και μου είπαν πως το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης..
Απο την άλλη επι χρόνια με αποστολές courier δρν υπήρξε κανένα θέμα απο την στιγμη που μπαίνει η επισήμανση fragile..
Προσωπικά θεωρω πως ολα τα δέματα με την ένδειξη fragile δεν κινδυνεύουν ακόμη και εάν έρχονται απο πολυ μακρυά..

Μίλησα και με Avart και μου είπαν πως το να γίνει εξτρα συσκευασία 20 βιντεοπροβολών ειναι αδύνατη λόγω χρόνου και απασχόλησης..
Απο την άλλη επι χρόνια με αποστολές courier δρν υπήρξε κανένα θέμα απο την στιγμη που μπαίνει η επισήμανση fragile..
Προσωπικά θεωρω πως ολα τα δέματα με την ένδειξη fragile δεν κινδυνεύουν ακόμη και εάν έρχονται απο πολυ μακρυά..

εγω ρε παιδια παλι οταν γραφω πανω fragile με κεφαλαια με μικρα με κοκκινα κ πρασινα γραμματα ειναι σαν να τους λεω σπασε πραμα αχρηστεεεε!!! :flipout: Οποτε πλεον κραταω ονοματα για να τους τα χωνω μετα χαχαχαχαααααα

Παιδια δεν ειναι οι προβολεις για πολλα κουνηματα,ενταξει δεν ειναι lcd αλλα θελει προσοχη δωστε σημασια σ αυτο και πολυ καλα κανατε και το θιξατε..

Μετα απο έξι χρόνια, 16000 ώρες, 11 λαμπες και πολλές στιγμές χαράς και διασκέδασης, ο sony μου (vplvw 50) μας άφησε χρόνους...

Κατάκοπος και καταιδρωμενος, "αισθάνθηκε" την αλλαγη και αποφάσισε να την κάνει, πριν έρθει ο αντικαταστάτης του...

Έν κατακλείδι: Δεν μπορω, δεν μπορω να περιμένω....

Παιδια δεν ειναι οι προβολεις για πολλα κουνηματα,ενταξει δεν ειναι lcd αλλα θελει προσοχη δωστε σημασια σ αυτο και πολυ καλα κανατε και το θιξατε..

Και από το εργοστάσιο παραγωγής, μέχρι τον αντιπρόσωπο και το μαγαζί; Λογικά η συσκευασία του είναι ικανή για να αντέχει στις μεταφορές.
Αντοχή στους κάφρους, όχι, δε θα αντέξει η συσκευασία, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει και η εξτρα συσκευασία.
Εγώ δε θα ανησυχούσα (και γι'αυτό). Υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα που με ζαλίζουν καθημερινά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Ωπ...συγγνώμη!!! Ε, 7,5 ώρες τη μέρα είναι ένα λογικό νούμερο!!!:D-bye-

Τώρα που το λες, ας μην κάνω καλύτερα μία σε KWh αντιστοιχία έτσι;;; :violent-smiley-030:

Όχι δεν είναι λογικό αλλά σκέψου πως λειτουργούσε σαν τηλεόραση, pc και κινηματογράφος ταυτόχρονα...

άρα δεν άναβες τα φώτα στο σαλόνι ποτέ (μήπως είσαι νυχτερίδα?). Οπότε μπορεί και να κάνατε και εξοικονόμηση χεχεχε

Και από το εργοστάσιο παραγωγής, μέχρι τον αντιπρόσωπο και το μαγαζί; Λογικά η συσκευασία του είναι ικανή για να αντέχει στις μεταφορές.
Αντοχή στους κάφρους, όχι, δε θα αντέξει η συσκευασία, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει και η εξτρα συσκευασία.
Εγώ δε θα ανησυχούσα (και γι'αυτό). Υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα που με ζαλίζουν καθημερινά.
Φανταζομαι οτι απο το εργοστασιο παραγωγης στον αντιπροσωπο ειναι μια φορτωτικη ειδικα γι αυτο τον σκοπο,επειδη μου χουν ερθει αρκετα πακετα απο κουριερ κακοποιημενα εχω αυτες τις επιφυλαξεις..

Υπεύθυνος για την μεταφορά είναι η εκάστοτε courier και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο και θα του επιστήσω την προσοχή για τα κομμάτια που αφορούν το power buy..
Όταν με το καλό παραλάβουν ολα τα μέλη τους προβολεις στην κατάσταση που πρέπει θα πούμε και τα ανάλογα σχόλια..

Υπεύθυνος για την μεταφορά είναι η εκάστοτε courier και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο και θα του επιστήσω την προσοχή για τα κομμάτια που αφορούν το power buy..
Όταν με το καλό παραλάβουν ολα τα μέλη τους προβολεις στην κατάσταση που πρέπει θα πούμε και τα ανάλογα σχόλια..
Άυριο κρεμιέται η οθόνη , καλώδιο παραγγέλθηκε , τα ηχεία αλλάξαν θέση, το κινέζικο έτος του φιδιού μπήκε για να παραγγείλουμε γυαλιά από ebay ,καινούριες full hd τανίες και γκουακαμόλε για κανα μήνα προμηθευτήκαμε , δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο λέμε !Φέρτε το προβόλι να γουστάρουμε όλοι! :ADFADF1:

Last edited by a moderator:
Η συσκευασία ενός προϊόντος δεν είναι και ταχυδρομικό δέμα.

Και σίγουρα δεν είναι τρόπος αποστολής αυτός, κολλάμε ένα χαρτί με τη διεύθυνση κατ' ευθείαν πάνω στο εργοστασιακό κουτί και το στέλνουμε. Ή μήπως γράφουμε με μαρκαδόρο πάνω στη συσκευασία, ψάχνοντας σημείο που δεν έχει γράμματα; Δηλαδή αν είναι με το ταχυδρομείο, κολλάμε και τα γραμματόσημα πάνω;

Ποιος παραλαμβάνει ένα προϊόν από οπουδήποτε στον κόσμο και είναι σκέτη η εργοστασιακή συσκευασία, χωρίς δεύτερο ξεχωριστό χαρτόκουτο;

Βέβαια στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε τον πωλητή να δεχτεί με δική μας έξτρα επιβάρυνση να στείλει το προϊόν σε ένα ταχυδρομικό χαρτοκιβώτιο κι εκείνος να αρνείται.

Θα το ξανασυζητήσω το θέμα της συσκευασίας και εάν γίνεται τουλάχιστο να μπει ένα προστατευτικό υλικό συσκευασίας..
Θα σας ενημερώσω όταν έχω απάντηση..