Power-buy Benq w1070

Υπέροχα νέα, που αν έφταναν μερικές μέρες πιο πριν δεν θα μας έζωναν τα φίδια. Αλλά αφού υπήρχε προσωπικό πρόβλημα από τη μεριά του αντιπροσώπου πάω πάσο.

...εχει επισης διαφορα η αποστολη απο εξωτερικο απ οτι με τις ενδοχωριες μεταφορες,λογω του οτι το δεμα περνα πιο πολλους σταθμους οι εταιριες δεν θελουν να μπλεκουν με επιστροφες εκτος χωρας κλπ γι αυτο οι συγκρισεις ειναι λιγο ατοπες...

Και εντός Γερμανίας τα πακέτα δεν αποστέλλονται γυμνά μόνο με εργοστασιακή συσκευασία, αλλά εντός ξεχωριστού ταχυδρομικού κουτιού.

Την κυρια ευθυνη για την παραδοση του προιοντος οπως παρελαβε εχει η μεταφορικη,γι αυτο πληρωνεται...

Προφανώς δεν έχεις παραλάβει δέμα με χτυπημένο προϊόν εσωτερικά. Με πτώση που δεν προκαλεί φθορά στη συσκευασία.

Εφόσον υπογράψεις και παραλάβεις το δέμα, ουδεμία ευθύνη έχει η μεταφορική.

Το επιπλέον κόστος μιας διπλής (ενισχυμένης με αεροπλάστ) συσκευασίας είναι γελοίο, για μια πρόσθετη ασφάλεια έναντι πτώσης από το ένα μέτρο.
Κι εφόσον το επωμιζόμαστε και το ζητάμε εκ των προτέρων ως αγοραστές δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να μη γίνει.

Πολύ σωστά αποφάσισε η εταιρία να ικανοποιήσει το αίτημά μας.

Επιπλέον, την εργοστασιακή όπως και την έξτρα συσκευασία με την οποία θα μας έρθει ο προβολέας να θυμίσω στους φίλους ότι τις κρατάμε για τυχόν μελλοντική αποστολή του προβολέα για ενδεχόμενο σέρβις ή/και αναβάθμιση λογισμικού.

Προφανώς δεν έχεις παραλάβει δέμα με χτυπημένο προϊόν εσωτερικά. Με πτώση που δεν προκαλεί φθορά στη συσκευασία.

Εφόσον υπογράψεις και παραλάβεις το δέμα, ουδεμία ευθύνη έχει η μεταφορική.

Το επιπλέον κόστος μιας διπλής (ενισχυμένης με αεροπλάστ) συσκευασίας είναι γελοίο, για μια πρόσθετη ασφάλεια έναντι πτώσης από το ένα μέτρο.
Κι εφόσον το επωμιζόμαστε και το ζητάμε εκ των προτέρων ως αγοραστές δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να μη γίνει.

Πολύ σωστά αποφάσισε η εταιρία να ικανοποιήσει το αίτημά μας.
Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και γω ειμαι υπερ της επιπλεον συσκευασιας,αλλα οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος που του ζητειται να καλυψει τυχον λαθη της μεταφορικης,εν ολιγοις θα μπορουσατε να το ζητησετε πιο πολιτισμενα,αν και δεν καταφερα να μπω στο power προσβληθηκα ιδιως με τον τροπο που μιλησαν καποιοι στον Κωστα (δεν τον ξερω τον ανθρωπο) που ετρεχε για ολους μας..

...οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος

Σε αυτό διαφωνώ καθέτως. Όσο πιο ευπαθές το προϊόν, τόσο μεγαλύτερη ευαισθησία οφείλει να δείξει ο οποιοσδήποτε αποστολέας του προϊόντος.

Αν θέλω να στείλω π.χ. πολλαπλά τζάμια, οφείλω να τα συσκευάσω έτσι ώστε να διασφαλίσω ότι δεν πρόκειται να σπάσουν, ακόμη και από πτώση ενός μέτρου. Ενισχύσεις, αεροπλάστ, φελιζόλ, θα κάνω το παν, και κάτι παραπάνω. Δεν θα μου φταίει καμία μεταφορική αν σπάσουν.

Όσο για τον δικό μου καυστικό τρόπο γραφής, αυτός ήταν λόγω της αρχικής (αδικαιολήγητης κατ' εμέ) άρνησης της εταιρίας για έξτρα συσκευασία.

Δεν έγινε καμία επίθεση στον Κώστα, πέρα από κάποια έμμεση πίεση για την ανακοίνωση των λόγων της αρχικής άρνησης της εταιρίας.

Πλέον λύθηκε το θέμα και όλα καλά.

Και να γινει κατι δεν το καλυπτει η μεταφορικη παρα μονο αν ειναι σαν ασφαλισμενη αξια.αξιζει να το κανεται ετσι.ειναι μικρη η διαφορα στα μεταφορικα

Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και γω ειμαι υπερ της επιπλεον συσκευασιας,αλλα οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος που του ζητειται να καλυψει τυχον λαθη της μεταφορικης,εν ολιγοις θα μπορουσατε να το ζητησετε πιο πολιτισμενα,αν και δεν καταφερα να μπω στο power προσβληθηκα ιδιως με τον τροπο που μιλησαν καποιοι στον Κωστα (δεν τον ξερω τον ανθρωπο) που ετρεχε για ολους μας..

Ξεκίνα από εδώ (σελ. 65) και εντόπισε σε παρακαλώ
τα "προσβλητικά" και "μη πολιτισμένα" σχόλια προς τον Takeshy
(όχι για την εταιρία, o Κώστας δεν είναι εκπρόσωπος της εταιρίας, απλά μεταφέρει -όταν θέλει- τις επικοινωνίες που έχει μαζί τους)

Το γιατί σχόλια για την αρχική στάση της εταιρίας (στο θέμα της ασφαλούς μεταφοράς)
παρεξηγήθηκαν από τον Κώστα μου είναι άγνωστο

Εγώ πάντως έξτρα συσκευασία δε θέλω. Αν υπάρχουν κι άλλοι καλό θα ήταν να το πούν μήπως και χρειάζεται να μεταβληθεί το κόστος συσκευασίας για τους υπόλοιπους.

Θεωρείτε ότι προσφέρει κάτι περαιτέρω η συγκεκριμένη κουβέντα για το power buy ή προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να διυλίσουμε τον κώνωπα? Μέχρι στιγμής κυλούν όλα κατ' ευχή σε αναμονή του προϊόντος. Δηλαδή, αν υπάρχουν ''γκρίνιες'' και στριφογύρισμα στα ίδια θέματα τώρα, αν τυχόν προκύψει κάτι, τι θα γίνει? Θα γκρεμιστεί το φόρουμ ή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε ενόχους?

Γνώμη μου είναι ότι το νήμα ολοκλήρωσε τον σκοπό του και παραμένει μονάχα ανοιχτό (ορθώς) για ενημέρωση. Αν το αντιλαμβανόμαστε με αυτό το σκεπτικό θα αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, που εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και κανένα έρεισμα απολύτως...

Θα ήθελα να μιλήσω έτσι ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και προσωπική άποψη και offtopic σε αυτή τη χώρα μας έχει "φάει" η εύκολη κριτική αλλά και γιατί δεν βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους...

Λοιπόν,καταρχήν θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως έψαχνα για δύο τρεις μέρες τον Κο Παχή ο οποίος απλά δήλωσε (και καλά έκανε) πως είχε προσωπικό πρόβλημα,αλλά, επειδή κάποιοι ίσως πονηρά σκεπτόμενοι το θεώρησαν σαν δικαιολογία θέλω να σας πω,πως είχε θέμα ο άνθρωπος (δεν λέω τι, αν και πριν πάρα πολλά posts είχε γίνει μία αναφορά από εμένα) και μπορείτε να το καταλάβετε από τις ώρες που γράφει στο forum..αυτά τα λέω προφανώς όχι για να τον "καλύψω" (αν είναι δυνατόν?)αλλά επειδή τον ψυχολόγησα σαν άνθρωπο μετά από πολλά λεπτά συνομιλιών και ήμουν σίγουρος πως δεν θα έκανε περαιτέρω αναφορά...προχωράμε..

Τα λόγια του Κου Νίκου για εμένα,τι να πω?τον υπερευχαριστώ αλλά και τους υπόλοιπους που με στηρίζουν αν και από την αρχή σας το είχα ομολογήσει πως δεν καιγόμουν για τα καλά λόγια (όχι πως δεν τα έχουμε ανάγκη σαν ηθική βράβευση) αλλά,φοβόμουν τα αρνητικά και κυρίως τα πονηρά του τύπου : <<"παίζεις" παιχνίδι ,"καλύπτεις",κλπ..
επίσης, το είχα σχολιάσει κιόλας, πως μου άρεσε το υψηλό επίπεδο το οποίο υπήρχε σε ποσοστό της τάξης του 98% (εκτός από ένα σχόλιο) το οποίο κατέρρευσε τις τελευταίες ημέρες στο 40% (σαν μία μετοχή) κάτι που μου "άφησε" μία πικρίλα θα έλεγα...και όλα αυτά γιατί? για ένα θέμα το οποίο ναι θα μπορούσε να λυθεί πιο κόσμια και σίγουρα έπρεπε να πιέσω και εγώ περισσότερο για αυτό και σας ζητώ συγνώμη που δεν το έκανα,που δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα.
Η αλήθεια είναι πως με απασχολούσε περισσότερο η ημερομηνία παράδοσης έτσι ώστε να λήξει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το Power buy και δεν καιγόμουν για το δικό μου κομμάτι (είμαι πολύ φορτισμένος αυτό το διάστημα) αλλά,για το ΔΙΚΟ σας κομμάτι γιατί νιώθω υπεύθυνος αν και δεν θα έπρεπε..
Κάποια στιγμή προχθές ανέφερα τα της παράδοσης και θεωρήθηκε πως "ρίχνω" στάχτη στα μάτια σας,αλλά η αλήθεια είναι πως πήρα σαν αφορμή ένα post και ένα pm..σας το αναφέρω ξανά και σας ρωτώ,τι θα γινόταν αν έκλεινε το Power buy στην δεύτερη προσφορά των 865 και ο επιχειρηματίας όπως μου διαβεβαίωσε, πως μετά την παραγγελία θα ερχόταν τα κομμάτια σε δύο εβδομάδες δηλαδή τέλος Ιανουαρίου?τι θα γινόταν?το σκέφτεστε?θα είχαμε 20 ημέρες στην αναμονή και δεν θέλω ούτε να διανοηθώ τι σχόλια θα υπήρχαν.
Αυτά τα αναφέρω όχι για να καλύψω (αν είναι δυνατόν? δις) την τυχόν καθυστέρηση απλά για να δείτε ποιες είναι οι διαφορές στους επαγγελματίες.
Επίσης σας διαβεβαιώνω πως εάν δεν έρθουν στην ώρα τους εγώ ΠΡΩΤΟΣ θα πάρω τηλέφωνο αλλά και θα γράψω εδώ για να δοθούν εξηγήσεις και επίσημα και άμεσα.
Από την άλλη θα ήθελα πολύ να μάθω για κάποιον που είχε ενδιαφερθεί παλιότερα για το Power buy αλλά τον είχε παραγγείλει ήδη από το ΙΔΙΟ κατάστημα,τι έγινε τελικά?τον έχει στα χέρια του?προσωπική άποψη,δεν νομίζω.
Φανταστείτε λοιπόν, τι θα κάνατε εάν ήσασταν στην θέση του και τον είχατε παραγγείλει πριν το Power buy και στην τιμή των 1000 (στο θέμα σύγκρισης κόστους δεν θα αναφερθώ) και ακόμη περιμένατε? και ίσως εμείς τα πάρουμε στα χέρια μας πιο μπροστά? (όλα αυτά θεωρητικά και μακάρι να τον έχει στα χέρια του ο άνθρωπος και να τον χαίρεται)

Μακρηγόρησα το ξέρω, αλλά έπρεπε να αναφερθούν κάποια πράγματα και σίγουρα όχι ξεμπρόστιασμα ή δυσφήμιση των καταστημάτων αλλά και ούτε αναφορά στα "παράξενα" pm που λάμβανα..
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως αν και μεσάζων ήμουν ΜΑΖΙ σας και όχι με τους επαγγελματίες,προσπάθησα για το καλύτερο και θα κριθώ φυσικά (όπως όλοι) από το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο για εμένα δεν ήρθε ακόμη).Τα αναφέρω όλα τώρα λίγες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία χωρίς να στρουθοκαμηλίζω...

Γουστάρω τις επάλξεις στη ζωή μου και τα σταράτα αντρίκια λόγια..
ΔΕΝ κρατώ κακία σε κανέναν και δεν τα γράφω όλα αυτά για να ακούσω καλά λόγια,ότι έκανα το έκανα γιατί το ήθελα..

Με εκτίμηση
Χαριομπόλης Κωνσταντίνος

Last edited:
Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Θεωρείτε ότι προσφέρει κάτι περαιτέρω η συγκεκριμένη κουβέντα για το power buy ή προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να διυλίσουμε τον κώνωπα? Μέχρι στιγμής κυλούν όλα κατ' ευχή σε αναμονή του προϊόντος. Δηλαδή, αν υπάρχουν ''γκρίνιες'' και στριφογύρισμα στα ίδια θέματα τώρα, αν τυχόν προκύψει κάτι, τι θα γίνει? Θα γκρεμιστεί το φόρουμ ή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε ενόχους?

Γνώμη μου είναι ότι το νήμα ολοκλήρωσε τον σκοπό του και παραμένει μονάχα ανοιχτό (ορθώς) για ενημέρωση. Αν το αντιλαμβανόμαστε με αυτό το σκεπτικό θα αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, που εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και κανένα έρεισμα απολύτως...

Άγχος Γιάννη μου άγχος..από όλους μας.. :smile:-bye-

σας το αναφέρω ξανά και σας ρωτώ,τι θα γινόταν αν έκλεινε το Power buy στην δεύτερη προσφορά των 865 και ο επιχειρηματίας όπως μου διαβεβαίωσε, πως μετά την παραγγελία θα ερχόταν τα κομμάτια σε δύο εβδομάδες δηλαδή τέλος Ιανουαρίου?τι θα γινόταν?το σκέφτεστε?θα είχαμε 20 ημέρες στην αναμονή και δεν θέλω ούτε να διανοηθώ τι σχόλια θα υπήρχαν.
Αυτά τα αναφέρω όχι για να καλύψω (αν είναι δυνατόν? δις) την τυχόν καθυστέρηση απλά για να δείτε ποιες είναι οι διαφορές στους επαγγελματίες.
Επίσης σας διαβεβαιώνω πως εάν δεν έρθουν στην ώρα τους εγώ ΠΡΩΤΟΣ θα πάρω τηλέφωνο αλλά και θα γράψω εδώ για να δοθούν εξηγήσεις και επίσημα και άμεσα.

το επαναφέρεις Κώστα, αν και οι απαντήσεις (εδώ) ήταν σωστές κατα τη γνώμη μου.
Η 2η εταιρία σου είπε ό,τι της είπε η CPI -που ήταν/είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της BenQ-
δηλαδή πως θα είναι διαθέσιμος σε 15 ημέρες.
Το ξέρω γιατί το είπε και σε εμένα η CPI εκείνο τον καιρό.
Το κατάλαβα βέβαια πως το σε 15 ημέρες σημαίνει πως απλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα τον έχουμε.
Όπως επίσης και το "μέχρι τέλος Φλεβάρη" σήμαινε το ίδιο, απλά είχε μεγαλύτερο περιθώριο (και σωστά)
για να μην εκτεθεί η εταιρία που δεσμευόταν.
Θεωρείς λοιπόν μέγα αντιεπαγγελματισμό αυτό που σου είπε η εταιρία 2,
που ήταν ακριβώς αυτό που του λέει ο εισαγωγέας;

και θα επιμείνω, πως και το 28 Φεβ που έχουμε τώρα, με βάση αυτά που μας είπε ο κ.Παχής
(δηλ. τελευταία ενημέρωση απο Divitek στις 15 πως οκ για 28 Φεβ)
είναι και αυτό πολύ αβέβαιο.
Για μένα, κατά 80% δεν θα έχει ούτε η Divitek στις 28, πόσο μάλλον η Avart, ή εμείς.

Δηλαδή η Amazon.DE που δίνει 9 Μαρ έχει "μικρότερο δόντι" στην BenQ; :alberteinstein:

O takeshy ειναι αχαριστος.
Επρεπε να ευχαριστει αν (απο το αγχος) ασπρισει καμια τριχα στο κεφαλι του. Θα ηταν και πιο γοητευτικος στις γυναικες.
Επισης επρεπε να προτεινει συσκευασια 100% damage proof, ως οφειλε. :flipout:
Κατι τετοιο ας πουμε.

zorb.jpg

Ολα τα παραπανω ως διαθεση αστεισμου και χωρις να θελω να θιξω κανεναν.

Απλα χαλαρωστε και περιμενετε τα μηχανακια σας. Θα δειτε οτι αξιζε ο κοπος και η προσμονη.
Στο τελος αυτο που θα σας μεινει ειναι η χαρα της αγορας και η απολαυση των ταινιων.

Ας μην πικραινεται το νημα απο ανασφαλειες και αμφιβολιες.
Θα δειτε οτι στο τελος ολα θα πανε μια χαρα, λιγακι υπομονη, φαγατε το γαιδαρο.
Καλο μελετατε κι ερχονται. (τυχερουληδες) -bye-

εγω παντως δεν θελω προσθετη συσκευασια.
Αλλωστε ο Ντινος προσφερθηκε να μου τον φερει σπιτι και δεν μπορω να τον προσβαλλω!:earmuffs:

εγω παντος κανω συλλογη 3d για να ειμαι ετοιμος,και το μονο που θα λειπει θα ειναι τα γυαλια

Όλα καλά λοιπόν.Είμαστε μια τόσο καλή παρέα,πήγε τόσο πετυχημένα το power buy,δεν είναι αηδία να τρωγόμαστε?
Καλύτερα να κρατιόμαστε λίγο και να μη μας γράφουμε ότι μας πειράζει,λόγω του άγχους να έρθει ή οτιδήποτε άλλο βαραίνει τον καθένα μας.
Και όταν με το καλό το στήσουμε,να...ξεσπάσουμε σε κανένα Χατζ για τις άπειρες απορίες που θα έχουμε..:-)))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Γιάννη μου το θέμα είναι να δούμε και εμείς κανένα έργο!
:grinning-smiley-043

Τα προβόλια δεν τα παίρνουμε για έργα...τα παίρνουμε για να δούμε πως πάνε με τα πατερνάκια!!!:flipout:

Ρώτα τον Βασίλη αν είναι καλό το Dark Knight...:flipout: