...εχει επισης διαφορα η αποστολη απο εξωτερικο απ οτι με τις ενδοχωριες μεταφορες,λογω του οτι το δεμα περνα πιο πολλους σταθμους οι εταιριες δεν θελουν να μπλεκουν με επιστροφες εκτος χωρας κλπ γι αυτο οι συγκρισεις ειναι λιγο ατοπες...
Την κυρια ευθυνη για την παραδοση του προιοντος οπως παρελαβε εχει η μεταφορικη,γι αυτο πληρωνεται...
Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και γω ειμαι υπερ της επιπλεον συσκευασιας,αλλα οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος που του ζητειται να καλυψει τυχον λαθη της μεταφορικης,εν ολιγοις θα μπορουσατε να το ζητησετε πιο πολιτισμενα,αν και δεν καταφερα να μπω στο power προσβληθηκα ιδιως με τον τροπο που μιλησαν καποιοι στον Κωστα (δεν τον ξερω τον ανθρωπο) που ετρεχε για ολους μας..Προφανώς δεν έχεις παραλάβει δέμα με χτυπημένο προϊόν εσωτερικά. Με πτώση που δεν προκαλεί φθορά στη συσκευασία.
Εφόσον υπογράψεις και παραλάβεις το δέμα, ουδεμία ευθύνη έχει η μεταφορική.
Το επιπλέον κόστος μιας διπλής (ενισχυμένης με αεροπλάστ) συσκευασίας είναι γελοίο, για μια πρόσθετη ασφάλεια έναντι πτώσης από το ένα μέτρο.
Κι εφόσον το επωμιζόμαστε και το ζητάμε εκ των προτέρων ως αγοραστές δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να μη γίνει.
Πολύ σωστά αποφάσισε η εταιρία να ικανοποιήσει το αίτημά μας.
...οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος
Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και γω ειμαι υπερ της επιπλεον συσκευασιας,αλλα οπως και να το κανουμε την πρωτη ευθυνη την εχει η μεταφορικη,και οχι ο εμπορος που του ζητειται να καλυψει τυχον λαθη της μεταφορικης,εν ολιγοις θα μπορουσατε να το ζητησετε πιο πολιτισμενα,αν και δεν καταφερα να μπω στο power προσβληθηκα ιδιως με τον τροπο που μιλησαν καποιοι στον Κωστα (δεν τον ξερω τον ανθρωπο) που ετρεχε για ολους μας..
Θεωρείτε ότι προσφέρει κάτι περαιτέρω η συγκεκριμένη κουβέντα για το power buy ή προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να διυλίσουμε τον κώνωπα? Μέχρι στιγμής κυλούν όλα κατ' ευχή σε αναμονή του προϊόντος. Δηλαδή, αν υπάρχουν ''γκρίνιες'' και στριφογύρισμα στα ίδια θέματα τώρα, αν τυχόν προκύψει κάτι, τι θα γίνει? Θα γκρεμιστεί το φόρουμ ή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε ενόχους?
Γνώμη μου είναι ότι το νήμα ολοκλήρωσε τον σκοπό του και παραμένει μονάχα ανοιχτό (ορθώς) για ενημέρωση. Αν το αντιλαμβανόμαστε με αυτό το σκεπτικό θα αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, που εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και κανένα έρεισμα απολύτως...
σας το αναφέρω ξανά και σας ρωτώ,τι θα γινόταν αν έκλεινε το Power buy στην δεύτερη προσφορά των 865 και ο επιχειρηματίας όπως μου διαβεβαίωσε, πως μετά την παραγγελία θα ερχόταν τα κομμάτια σε δύο εβδομάδες δηλαδή τέλος Ιανουαρίου?τι θα γινόταν?το σκέφτεστε?θα είχαμε 20 ημέρες στην αναμονή και δεν θέλω ούτε να διανοηθώ τι σχόλια θα υπήρχαν.
Αυτά τα αναφέρω όχι για να καλύψω (αν είναι δυνατόν? δις) την τυχόν καθυστέρηση απλά για να δείτε ποιες είναι οι διαφορές στους επαγγελματίες.
Επίσης σας διαβεβαιώνω πως εάν δεν έρθουν στην ώρα τους εγώ ΠΡΩΤΟΣ θα πάρω τηλέφωνο αλλά και θα γράψω εδώ για να δοθούν εξηγήσεις και επίσημα και άμεσα.
Όταν τους στήσετε όλοι, θα εξαφανιστείτε για κανά μήνα....το έχω ξαναδεί το έργο!!![]()
Γιάννη μου το θέμα είναι να δούμε και εμείς κανένα έργο!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.