Κατι θα γινει..955 ειπαμε ετσι?(κανω ερανο για Μαρινακη..![]()
Μίλησα πριν λίγο με Avart και κάτι νεότερο δεν υπαρχει,αύριο θα μάθουμε εάν έφυγαν σήμερα ή θα φύγουν αύριο απο Ολλανδία..όσο για το firmware κατα ενα μεγαλο ποσοστό 90% θα ειναι το τελευταιο αλλα και εάν δεν ειναι θα περαστεί εδω.
Όσο για την κατασκευή,γίνεται σε εργοστάσιο της Κίνας.
Αυτα προς το παρόν..
Αν το firmware το βάζει η divitec, και κατασκευάζεται στην Κίνα, στην Ολλανδία γίνεται η συναρμολόγηση;
Δεν ψάχνω να βρω κάτι, απλά κουβέντα να γίνεται...
Προφανώς στην Ολλανδία είναι το κέντρο παραλαβής και γίνονται και οι τελικοί έλεγχοι και από εκεί στέλνουν Ευρώπη. Δεν μπορεί από Κίνα να πάνε απευθείας Ελλάδα.Αν το firmware το βάζει η divitec, και κατασκευάζεται στην Κίνα, στην Ολλανδία γίνεται η συναρμολόγηση;
Δεν ψάχνω να βρω κάτι, απλά κουβέντα να γίνεται...
Πολυ σωστός...!!!!! και μαλλον έτσι πρέπει να ειναιΠροφανώς στην Ολλανδία είναι το κέντρο παραλαβής και γίνονται και οι τελικοί έλεγχοι και από εκεί στέλνουν Ευρώπη. Δεν μπορεί από Κίνα να πάνε απευθείας Ελλάδα.
Εμένα ήρθε πριν 10 λεπτά!! αλλά ήταν το καλώδιο..(το ίδιο με το δικό σου by the way..)Σημερα δηλαδη παραλαμβανουμε??Αργει ο courrier...:guitarist:
Εμένα ήρθε πριν 10 λεπτά!! αλλά ήταν το καλώδιο..(το ίδιο με το δικό σου by the way..)
Μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που έγινε από χθες ο κύκλος "έκλεισε" μετα από τηλεφώνημα που δέχθηκα απο την Divitec (κάτι που θεωρώ τιμή μου)από ανώτατο στέλεχος (δεν αναφερω το ονομα του για ευνόητους λόγους)μετά από δικιά μου "πίεση" προς την Avart για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.Λοιπόν,οι προβολείς έφτασαν στην Ολλανδία (η οποία παρεπιτόντως ειναι το κέντρο διανομής για την Ευρώπη και γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος σε κάποια κομμάτια και μόνο) από την Κίνα την Δευτέρα που μας πέρασε,φύγανε από εκει για Ελλάδα χθες,οδικώς και λογικά φτάνουν το αργότερο εώς την Δευτέρα (μέσω Ιταλίας) στην Divitec και στην Avart το αργότερο Πέμπτη,προσθέτοντας μία ημέρα για κάθε ενδεχόμενο,λόγω παραλαβής-καταχώρησης-αποστολής.Φυσικά μέχρι τότε θα έχω συνεχή επικοινωνία και θα προσπαθήσω όσο γίνεται να τον έχουμε στην επαρχια την Παρασκευή.
Επίσης μου διαβεβαίωσε πως έρχεται με το τελευταίο firmware.
Κάτι αλλο το οποιο πρέπει να ξέρουμε όλοι ειναι πως το επίσημο service ανήκει στην CPI κάτι το οποιο δεν ειναι ανυσηχητικο διότι εμείς έχουμε να κάνουμε με την Avart ,η οποία μας-σας δίνει όλο το ελεύθερο να επικοινωνητε μαζι της για τυχόν απορίες ή πληροφορίες ή ανυσηχιες που θέλετε να εκφρασετε.
Αυτά τα νεότερα και ότι θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε και εάν δεν το γνωρίζω μπορω να το ρωτησω..![]()
Done my friend..Κωστα ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση,αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!(οικονομια τωρα γιατι εχουμε να στειλουμε και τα υπολοιπα..)
Αν μπορεσεις,οταν μπορεσεις,αφου επικοινωνεις μαζι τους,βεβαια ισως ειναι λιγο προωρο αυτο:Η ανταλλακτικη λαμπα ποσο κοστιζει??
P.S.Τον πρωτο χρονο αν παθει κατι,μας την αλλαζουν δωρεαν??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.