Power-buy Benq w1070

Κατι θα γινει..955 ειπαμε ετσι?(κανω ερανο για Μαρινακη..:-)

τι να τα κανει ρεσυ ο Μαρινακης τωρα που θα δωσει το Μασαδαρα στους Ρωσσους δε θα τα χει αναγκη!!!!

Παντως οταν με το καλο παραλαβετε κ τα σεταρετε προβλεπωωωω να αυξηθει και αλλο η ανεργια χαχααχααααααααα!!!!! Τα αφεντικα στα γραφεια θα βαρεθουν να ακουν για αδειες ασθενειας κ πυρετους χαχχαχαααααα!!!!

Παντως επειδη σιγουρα θα ειναι καλυτερος απτον 1000αρι κλειστε ενα ραντεβουρακι στον οφθαλμιατρο σας για ενα τσεκαρισματακι !!!! -bye-

Μίλησα πριν λίγο με Avart και κάτι νεότερο δεν υπαρχει,αύριο θα μάθουμε εάν έφυγαν σήμερα ή θα φύγουν αύριο απο Ολλανδία..όσο για το firmware κατα ενα μεγαλο ποσοστό 90% θα ειναι το τελευταιο αλλα και εάν δεν ειναι θα περαστεί εδω.
Όσο για την κατασκευή,γίνεται σε εργοστάσιο της Κίνας.
Αυτα προς το παρόν..

Μίλησα πριν λίγο με Avart και κάτι νεότερο δεν υπαρχει,αύριο θα μάθουμε εάν έφυγαν σήμερα ή θα φύγουν αύριο απο Ολλανδία..όσο για το firmware κατα ενα μεγαλο ποσοστό 90% θα ειναι το τελευταιο αλλα και εάν δεν ειναι θα περαστεί εδω.
Όσο για την κατασκευή,γίνεται σε εργοστάσιο της Κίνας.
Αυτα προς το παρόν..

Ολα μια χαρα,περιμενουμε λοιπον την αυριανη-μεθαυριανη ενημερωση,φαγαμε πια το βοδι,στην ουρα θα κολλησουμε?
Αντε να μαθουμε και το fw να μας το περασουν με το καλο στην Avart,γιατι για μας δεν ειναι και τοσο ευκολο να πακεταρουμε και να ξαναστελνουμε..

Το firmware θα το κάνει η Vivitec και σίγουρα πρέπει να αποφύγουμε τα πήγαινε-έλα..αυτα φυσικά όταν με το καλο πατήσουν Ελλάδα..

Αν το firmware το βάζει η divitec, και κατασκευάζεται στην Κίνα, στην Ολλανδία γίνεται η συναρμολόγηση;
Δεν ψάχνω να βρω κάτι, απλά κουβέντα να γίνεται...

Αν το firmware το βάζει η divitec, και κατασκευάζεται στην Κίνα, στην Ολλανδία γίνεται η συναρμολόγηση;

Δημήτρη δεν το γνωρίζω αυτό,αλλά στην επόμενη κουβέντα να το ρωτησω αν και ειναι λεπτομέρεια αλλά καλό θα ήταν να το μάθουμε..
Όσο για το firmware φεύγει απο το εργοστάσιο με την τελευταία έκδοση και εάν στο διαστημα μέχρι να το παραλάβει ο πελάτης υπάρξει νεο firmware τότε το αναλαμβάνει η επίσημη αντιπροσωπεία της κάθε χώρας,στην περίπτωση μας η Vivitec.

Προφανώς στην Ολλανδία είναι το κέντρο παραλαβής και γίνονται και οι τελικοί έλεγχοι και από εκεί στέλνουν Ευρώπη. Δεν μπορεί από Κίνα να πάνε απευθείας Ελλάδα.

Προφανώς στην Ολλανδία είναι το κέντρο παραλαβής και γίνονται και οι τελικοί έλεγχοι και από εκεί στέλνουν Ευρώπη. Δεν μπορεί από Κίνα να πάνε απευθείας Ελλάδα.
Πολυ σωστός...!!!!! και μαλλον έτσι πρέπει να ειναι

Δηλαδή έρχεται πακεταρισμένο το μηχάνημα, το ανοίγουν, το ξεβιδώνουν κτλ, κάνουν έλεγχο και μετά ξανακλείνουν-πακετάρουν;

Και ναι κυρίες και κύριοι, λίγες ώρες πλέον μας χωρίζουν απο το τέλος του μήνα... Η προσμονή μας παίρνει τέλος και μεις το πολυπόθητο...

(το 2013 δεν είναι δισεκτο, έτσι;;;)

Μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που έγινε από χθες ο κύκλος "έκλεισε" μετα από τηλεφώνημα που δέχθηκα απο την Divitec (κάτι που θεωρώ τιμή μου)από ανώτατο στέλεχος (δεν αναφερω το ονομα του για ευνόητους λόγους)μετά από δικιά μου "πίεση" προς την Avart για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.Λοιπόν,οι προβολείς έφτασαν στην Ολλανδία (η οποία παρεπιτόντως ειναι το κέντρο διανομής για την Ευρώπη και γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος σε κάποια κομμάτια και μόνο) από την Κίνα την Δευτέρα που μας πέρασε,φύγανε από εκει για Ελλάδα χθες,οδικώς και λογικά φτάνουν το αργότερο εώς την Δευτέρα (μέσω Ιταλίας) στην Divitec και στην Avart το αργότερο Πέμπτη,προσθέτοντας μία ημέρα για κάθε ενδεχόμενο,λόγω παραλαβής-καταχώρησης-αποστολής.Φυσικά μέχρι τότε θα έχω συνεχή επικοινωνία και θα προσπαθήσω όσο γίνεται να τον έχουμε στην επαρχια την Παρασκευή.
Επίσης μου διαβεβαίωσε πως έρχεται με το τελευταίο firmware.
Κάτι αλλο το οποιο πρέπει να ξέρουμε όλοι ειναι πως το επίσημο service ανήκει στην CPI κάτι το οποιο δεν ειναι ανυσηχητικο διότι εμείς έχουμε να κάνουμε με την Avart ,η οποία μας-σας δίνει όλο το ελεύθερο να επικοινωνητε μαζι της για τυχόν απορίες ή πληροφορίες ή ανυσηχιες που θέλετε να εκφρασετε.
Αυτά τα νεότερα και ότι θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε και εάν δεν το γνωρίζω μπορω να το ρωτησω..-bye-

Μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που έγινε από χθες ο κύκλος "έκλεισε" μετα από τηλεφώνημα που δέχθηκα απο την Divitec (κάτι που θεωρώ τιμή μου)από ανώτατο στέλεχος (δεν αναφερω το ονομα του για ευνόητους λόγους)μετά από δικιά μου "πίεση" προς την Avart για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.Λοιπόν,οι προβολείς έφτασαν στην Ολλανδία (η οποία παρεπιτόντως ειναι το κέντρο διανομής για την Ευρώπη και γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος σε κάποια κομμάτια και μόνο) από την Κίνα την Δευτέρα που μας πέρασε,φύγανε από εκει για Ελλάδα χθες,οδικώς και λογικά φτάνουν το αργότερο εώς την Δευτέρα (μέσω Ιταλίας) στην Divitec και στην Avart το αργότερο Πέμπτη,προσθέτοντας μία ημέρα για κάθε ενδεχόμενο,λόγω παραλαβής-καταχώρησης-αποστολής.Φυσικά μέχρι τότε θα έχω συνεχή επικοινωνία και θα προσπαθήσω όσο γίνεται να τον έχουμε στην επαρχια την Παρασκευή.
Επίσης μου διαβεβαίωσε πως έρχεται με το τελευταίο firmware.
Κάτι αλλο το οποιο πρέπει να ξέρουμε όλοι ειναι πως το επίσημο service ανήκει στην CPI κάτι το οποιο δεν ειναι ανυσηχητικο διότι εμείς έχουμε να κάνουμε με την Avart ,η οποία μας-σας δίνει όλο το ελεύθερο να επικοινωνητε μαζι της για τυχόν απορίες ή πληροφορίες ή ανυσηχιες που θέλετε να εκφρασετε.
Αυτά τα νεότερα και ότι θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε και εάν δεν το γνωρίζω μπορω να το ρωτησω..-bye-

Κωστα ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση,αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!(οικονομια τωρα γιατι εχουμε να στειλουμε και τα υπολοιπα..)
Αν μπορεσεις,οταν μπορεσεις,αφου επικοινωνεις μαζι τους,βεβαια ισως ειναι λιγο προωρο αυτο:Η ανταλλακτικη λαμπα ποσο κοστιζει??
P.S.Τον πρωτο χρονο αν παθει κατι,μας την αλλαζουν δωρεαν??

Κωστα ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση,αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα!!(οικονομια τωρα γιατι εχουμε να στειλουμε και τα υπολοιπα..)
Αν μπορεσεις,οταν μπορεσεις,αφου επικοινωνεις μαζι τους,βεβαια ισως ειναι λιγο προωρο αυτο:Η ανταλλακτικη λαμπα ποσο κοστιζει??
P.S.Τον πρωτο χρονο αν παθει κατι,μας την αλλαζουν δωρεαν??
Done my friend..

Για άλλη μία φορά να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο Κο Νίκο Παχή ο οποίος με ανέχεται για τις τόσες λεπτομέρειες και πληροφορίες (πρωτοφανές φαντάζομαι) για αυτο το Powerbuy ο οποίος αφήνει την δουλεια του και μου απαντάει άμεσα..ειλικρινά δεν έχω λογια..
Λοιπόν τα της λαμπας:το κόστος της ΔΕΝ θα ξεπεράσει τα 200 με το ΦΠΑ!!!!(υπέροχα νέα)
Εγγύηση,ή ΕΝΑΝ χρόνο ή 2000 ώρες!!!!! οποιο "φτάσει" πρώτο (υπέροχα νέα (δις))
Να ξαναπώ την ατάκα που είχα καιρο να πω:
Μην ανησυχειτε για τίποτα -bye-