Power-buy Benq w1070

Να υποθέσω ότι η AVART θα στείλει σε όσους έχει ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν με courier και τα υπόλοιπα κομμάτια θα περιμένουν τον κατοχό τους να περάσει από το κατάστημα... εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι Τρίτη.... τότε περνάω από εκεί... εάν κάποιος μένει προς Γέρακα - Παλλήνη - και γενικά κατά μήκος της Λ. Μαραθώνος μπορώ να εξυπηρετήσω...

Δεν δίνω περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή που θα ακολουθήσω την Τρίτη γιατί οι μνηστήρες είναι πολλοί... και καιροφυλακτούν....:Banane0:

Μόλις κάλεσα ,ισχύει προς το παρών η τελευταία ενημέρωση που είχαν από την divitech οτί θα τους αποστέιλει στην avart σήμερα το απόγευμα..Περιμένουμε ακόμα να δούμε άν ισχύει.Όπως και αν έχει ΑΝ παραληφθούν σήμερα , θα φύγουν για επαρχία άυριο.

Αν σας πω ότι πήρα 11.54 αλλά μιλούσε θα με πιστέψετε? :)
Παίρνω ξανά σε 5

Θα παω το απογευμα και θα συστηθω σαν Νικος Πετειναρακης :D

Τσιε μαλιστα σαν Νιικοc Πετειναραατσις.
Νομιζω πως θα πειστει το καταστημα -bye-

Καλού κακού εξόφλησα και εγώ και αναμένω..(σε καμένα κάρβουνα κάθομαι δηλαδη..) :drummer:

ρεσεις ακουω οτι οι αγροτες εχουν κανει μπλοκο σε διαφορες αρτηριες....... επηρεαζει τη παραλαβη καθολου αν ναι πειτε μου εχω το θειο μου αναμεσα τους με τρακτερ θα το παρω να καθαρισει!!!! :BDGBGDB55:

Όπως σας είχα υποσχεθεί σας παραθέτω και το καταθετήριο του υπόλοιπου ποσού...
Τελευταία ενημέρωση:αναμένονται στην Avart 6 η ώρα το απόγευμα..

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (5).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (5).jpg
    35.3 KB · Views: 122
Παει η ελπιδα για Σ/Κ.. δεν πειραζει

Θα παραλαβει κανεις αποψε να μας γραψει τα πρωτα στοιχεια (firmware, revision στο κουτι) και πρωτες εντυπωσεις;