Power-buy Benq w1070

edit:μάλιστα θα την χρεωθουν ακόμη και αυτοί που θα τον παραλάβουν οι ίδιοι και όλα αυτα γιατί έγινε πακέτο για όλους τους προβολείς

Επίσης όλοι θα πληρώσουμε την έξτρα συσκευασία ακόμη και εάν δεν το επιθυμούμε..
Όπως αντιλαμβάνεστε θα παραλάβουμε Δευτέρα...υπομονή

Κώστα αποκλείεται λες αύριο;Κακό αυτο,μεσα στην εβδομάδα δε μπορω με τίποτα να τον στήσω...

edit:μάλιστα θα την χρεωθουν ακόμη και αυτοί που θα τον παραλάβουν οι ίδιοι και όλα αυτα γιατί έγινε πακέτο για όλους τους προβολείς

Δεν πιστευω να εχει καποιος θεμα για ενα τετοιο ποσο που ειχε πολλακις αναφερθει σε προηγουμενα posts και ειναι τοσο σημαντικο για την ασφαλεια ενος ευπαθους και αρκετα ακριβου για την εποχη μας μηχανηματος..

Επίσης κάτι που μου ειπε χτές φίλος κούριερ..Αν δε ζητηθεί ρητά (και πληρωθει βέβαια) ,παραδόσεις το σάββατο δε γίνονται.Εγω ζήτησα απο το κατάστημα παράδοση Σάββατο λοιπόν χτές που μιλήσαμε,και συμφώνησαν.Αν έρθει Δευτέραμε επι πλέον μεταφορικά πληρωμένα για Σάββατο προβλέπω να μαλώνω με τον κούριερ..

και εγω ζητησα μεσω μειλ την παραδοση αυριο με εχτρα χρεωση,αν ειναι Χαλκιδα αυριο στην Γενικη Ταχυδρομικη θα μου το φερουν ας ειναι Σαββατο(παντα δινω παραπανω λεφτα στον κουριερ):music-smiley-005:

Όντως πρέπει να ζητηθεί στον courier και να πληρωθεί φυσικά για να παραλάβουμε Σάββατο αλλα δεν γνωρίζω εάν θα προλάβουν να έρθουν φεύγοντας απο Avart το απόγευμα..

ελπιζω μονο οτι λογω αποστασεως να μου ερθει αυριο,διαφορετικα και η Δευτερα κοντα ειναι τι να κανουμε τωρα
Κωστα να σε ευχαριστησω για ακομα μια φορα για την απιστευτη δουλεια που εκανες και τον πολυτιμο χρονο που αφιερωσες για να ερθει σε περας αυτο το το deal
καλες θεασεις να εχουμε ολοι

Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να παίρνει και τηλέφωνο μετά την κατάθεση του υπολοίπου ή το e-mail αρκεί;

Θα απαντηθεί το e-mail που στέλνουμε παρέχοντάς μας και το tracking number;

εγω παντος μεσω μειλ εχω στειλει τα στοιχεια μου δεν μου εχουν απαντησει σε κανενα μειλ

Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να παίρνει και τηλέφωνο μετά την κατάθεση του υπολοίπου ή το e-mail αρκεί;

Θα απαντηθεί το e-mail που στέλνουμε παρέχοντάς μας και το tracking number;
Γιάννη καλό είναι να παίρνετε και τηλέφωνο για επιβαιβεωση έτσι ώστε να μπει σε σειρά όλο το θέμα..
Τα κοιτάνε τα email αλλα φανταστείτε και τον όγκο δουλειάς που έχουν και εκτός power buy..

Τακτοποιησα και την τελευταία εκκρεμότητα των 5 που ξέχασα χθες..σε λίγο παίρνω και τηλέφωνο να βγάλω και το φιδακι του Άγη :)

Ακούστε με να σας πω το σημαντικό:
Οποίος θέλει να παραλάβει ΑΎΡΙΟ πρέπει να πάρει τηλέφωνο εώς τις 16.00 να ενημερώσει γιατί θα φύγουν απο την Avart στις 17.00
Οποίος δεν επικοινωνήσει θα παραλάβει λογικά Δευτέρα..φυσικά πρέπει να έχει κάνει την κατάθεση των 560 ..

Τα της εγγύησης:ΜΌΝΟ το παταστατικό αγοράς αποτελεί απο μόνο του εγγύηση και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ..

Κάτι που έκανε εντύπωση στον Κο Παχή ίσως και σε σας είναι πως χθες το απόγευμα δεν ήμουν τόσο ενθουσιώδης όπως συνήθως και ο λόγος είναι πως είχα παρα πολυ δουλεια και απλά μόνο σας έγραφα να ενημερώνεστε..επίσης έγραφα απο το κινητό μέχρι και τώρα κάτι που σημαίνει πως με δυσκολεύει να βάζω φατσουλες να κάνω bold και μεγάλα γράμματα..
Ειλικρινά σας ζητώ συγνώμη..

Η χαρά μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και όταν βρω χρόνο και καθισω στο pc θα γράψω πάλι κανένα σεντόνι...:)

Ακούστε με να σας πω το σημαντικό:
Οποίος θέλει να παραλάβει ΑΎΡΙΟ πρέπει να πάρει τηλέφωνο εώς τις 16.00 να ενημερώσει γιατί θα φύγουν απο την Avart στις 17.00
Οποίος δεν επικοινωνήσει θα παραλάβει λογικά Δευτέρα..φυσικά πρέπει να έχει κάνει την κατάθεση των 560 ..

Τα της εγγύησης:ΜΌΝΟ το παταστατικό αγοράς αποτελεί απο μόνο του εγγύηση και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ..

Εσυ Κωστα δεν εισαι απλα super powerbuyer,με τοσα φιδια που καθαρισες,σε ανακηρυσσω Indiana Jones των BenQ! :award:

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Εσυ Κωστα δεν εισαι απλα super powerbuyer,με τοσα φιδια που καθαρισες,σε ανακηρυσσω Indiana Jones των BenQ! :award:

Μην μιλάς για φίδια, μην μιλάς για φίδια!!! Άκου που σου λέω...και αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, ρώτα το γάτο. Αυτός θα καταλάβει με τα παλιόφιδά του!!:D:D

Αντί να βλέπουμε τη Λιλού, βλέπουμε φίδια!!

Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Μην μιλάς για φίδια, μην μιλάς για φίδια!!! Άκου που σου λέω...και αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, ρώτα το γάτο. Αυτός θα καταλάβει με τα παλιόφιδά του!!:D:D

Αντί να βλέπουμε τη Λιλού, βλέπουμε φίδια!!

Το βραδυ θα τον ρωτησω Γιαννη,αν προλαβω με τοσες ερωτησεις που τον κανω καθε φορα!
Ευτυχως εσυ τη γλυτωσες ως ενα βαθμο,τωρα αν σκεφτοσουν να γινεις δημοτης Σερραιων...εχω και W1070,παμε μια βολτα??