Power-buy Benq w1070

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς επιθυμία - Διδυμότειχο - 27
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

Last edited:
ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

Και σε μένα έγραφε πάνω Π/Σ (Παράδοση Σάββατο) το κουτί. Ανέφερα στον κούριερ ότι δεν ζήτησα παράδοση Σάββατο και μου είπε ότι εντάξει, δεν χρεώθηκε η παράδοση Σάββατο.
Θα μάθουμε από άλλον φίλο από Θεσσαλονίκη αν τα 19,75 ευσταθούν ως ποσό χωρίς έξτρα χρέωση.

Λοιποοοοοον....Εγώ είχα ζητήσει παράδοση Σάββατο,το οποίο γράφτηκε και στο voucher όπως με διαβεβαίωσε η κυρία απο την avart,η ΓΤ όμως κάνει το κουνέλι.Μετά απο επικοινωνία μαζί τους το δέμα λέει θα φύγει απόψε απο την Αθήνα.Προχτές παρέλαβα δεματάκι απο το Hong Kong αξίας 14 ευρω,δωρεάν και στηνώρα τους.Έχω φρικάρει πολύ άσχημα.

Μέσα στο Σ/Κ ας βρει κάποιος σας παρακαλω τα μηνύματα που αφορούσαν την χρέωση της courier γιατί θα είμαι εκτός ως αύριο και θα έχω πρόσβαση μόνο απο το κινητο και ας τα κάνει copy paste και να το ξαναβάλει,επίσης και οι υπόλοιποι να μας που τις χρεώσεις τους...
....ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω άλλο..δεν άνοιξα καν το κουτί;;;;;!!!!!

Προφανώς η Avart δεν έκανε καμία συμφωνία με τη Γενική Ταχυδρομική για την αποστολή των περίπου 10 προβολέων που θα έφευγαν επαρχία και άφησε τα πράγματα στην τύχη τους.

Παιδιά πιστεύω όλα πάνε τελικώς καλά .....:SFGSFGSF:

Μέχρι στιγμής δώθηκαν χωρίς έξτρα συσκευασία σε μέλη - άτομα που παραλάβανε τα ίδια απο την '' Audio Vision Art '' 9 τεμάχια και εκρεμούν άλλα 2 τεμάχια, επίσης φύγανε γιά επαρχία :driver: με Γεν.Ταχυδρομική με Έξτρα συσκευασία άλλα 7 τεμάχια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου - και εκρεμούν να φύγουν άλλοι 2.

Θα παρακαλούσαμε αυτούς τους 2 που είναι ο Μανώλης Μ. και ο Αναστάσιος Π. να έλθουν σε επικοινωνία με τα γνωστά τηλέφωνα της '' Audio Vision Art '' γιά να μας γνωστοποιήσουν τη διεύθυνσή τους προκειμένου να τους γήνει η αποστολή του Βιντεοπροβολέα, σημειωτέον ότι έχουν εξοφλήσει κανονικά.

Παρακάτω σας παραθέτω 3 Photos σχετικές με τη συσκευασία.......

0

0
0

Nick Pachis

Μόλις επικοινώνησα με avart, ούτε κι εγώ έχω εξοφλήσει.

Γιάννη εντάξει μην αρχίσουμε τους αφορισμούς..έκανε συμφωνία..απλά για την ογκοχρέωση έπρεπε να μας ενημερώσουν ότι από τα 12-13 αν θυμάμαι καλα θα πήγαινε double money..
Το λάθος της Avart είναι πως χωρίς να το ζητήσουμε μας τα έστειλε Σάββατο

Συμφωνία σημαίνει φιξ τιμή πανελλαδικά. Όχι όσο του καπνίσει του κάθε υποκαταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής. Μου έκανε εντύπωση που πήρε τηλέφωνο ο κούριερ για να μάθει πόσο να χρεώσει. Δεν υπήρχε πουθενά αναγραμμένο το ποσό.

Δες και πάλι το διπλανό powerbuy του Med600x3d. 5 ευρώ πανελλαδικά, 3 ευρώ εντός Αττικής. Τιμή φιξ.

Υπολογισμό μεταφορικών ζήτησε προφανώς η Avart και ήταν 12-13 ευρώ (γενικά και αόριστα) χωρίς έξτρα συσκευασία. Το θέμα μετά αφέθηκε στην τύχη του, και με το μπέρδεμα με την έξτρα συσκευασία και με την πίεση κάποιων για άμεση παράδοση, ακόμη και Σάββατο, έγινε αυτό που έγινε. Με το τραγικό βέβαια τα 32,50 για Χαλκίδα!

Last edited:
Δε βλέπω τον τρόπο πίεσης.Κάποιοι απο εμάς τον θέλαμε Σάββατο,εγω πχ για να τον στήσω καθ´ότι μέσα στην εβδομάδα δε μπορω και το επόμενο σ/κ είναι απόκριες αρα τρέχα γύρευε.Αυτο σημαίνει οτι η ΓΤ "μυρίστηκε αίμα" δηλαδή και είπε να εκμεταλλευτεί και τους υπόλοιπους;;

Συμφωνία σημαίνει φιξ τιμή πανελλαδικά. Όχι όσο του καπνίσει του κάθε υποκαταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής. Μου έκανε εντύπωση που πήρε τηλέφωνο ο κούριερ για να μάθει πόσο να χρεώσει. Δεν υπήρχε πουθενά αναγραμμένο το ποσό.

Δες και πάλι το διπλανό powerbuy του Med600x3d. 5 ευρώ πανελλαδικά, 3 ευρώ εντός Αττικής. Τιμή φιξ.

Υπολογισμό μεταφορικών ζήτησε προφανώς η Avart και ήταν 12-13 ευρώ (γενικά και αόριστα) χωρίς έξτρα συσκευασία. Το θέμα μετά αφέθηκε στην τύχη του, και με το μπέρδεμα με την έξτρα συσκευασία και με την πίεση κάποιων για άμεση παράδοση, ακόμη και Σάββατο, έγινε αυτό που έγινε. Με το τραγικό βέβαια τα 32,50 για Χαλκίδα!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες...

Όχι, απλά η Avart έστειλε άρον-άρον Παρασκευή απόγευμα τα δέματα, χωρίς εκ νέου ερώτηση στη Γενική Ταχυδρομική για καθορισμό του κόστους και για ενδεχόμενο κλείσιμο συμφωνίας (αν γίνεται για 10 κομμάτια), ώστε να οριστεί μια τιμή φιξ για όλη την Ελλάδα για τις 10 αποστολές με βάση τις διαστάσεις του νέου κουτιού.

και μενα πηρε ο κουριερ τηλεφωνο για να μαθει τι να μου χρεωσει,Κωστα εγω ειχα ζητησει Σαββατο απο χθες το μεσημερι
αλλα ρε παιδι μου πολλα για εξω απο τη Χαλκιδα
το προβολι τα σπαει και σε 2d με μια πρωτη ματια,τον εστησα στο τραπεζι προσωρινα με οππο 93 και το dark night 2012
και τα δορυφορικα hd ειναι σουπερ
ειναι λιγο μανουρα ομως στο στησιμο
απλα για τα λεφτα του ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες και οχι μονο

Τα του Benq στο άλλο νήμα εδω έχει χώσιμο τώρα..
Και σας ρωτάω όλους:ήταν προτιμότερο η εργοστασιακή συσκευασία με την ένδειξη fragile ή με την έξτρα χωρίς ένδειξη fragile?

Ποιος μου λέει ότι οι τύποι της Γενικής δεν πετούσαν όπως ναναι το κουτί;

Παιδιά καλησπέρα...
Διάβασα αρκετές σελίδες για να δω τελικά πόσο σας βγήκε ο 1070 απο την ομαδική αγορά, αλλα δεν έβγαλα άκρη...
Ψάχνω να τον βρω αλλα απο Ελλάδα βγαίνει πάνω απο 800....
Επίσης πόση είναι η εγγύησή του?
Ευχαριστώ..

Καποιος παντως εκανε τη στραβη κ μας πηρε το κεφαλι.Πιστευω το λαθος ειναι της Αvart που τους εστειλε αρον αρον ενω καποιοι ρητα τους ενημερωσαμε για απλη αποστολη.Κοινως με τοσα λεφτα που τους δωσαμε μας εγραψαν κανονικα,χωρις ως οφειλαν να μας ενημερωσουν λεπτομερως για τα εξοδα αποστολης.
Απο την αλλη η ΓΤ μας πηρε το κεφαλι κανονικοτατα.
Για τελος,αυτο που εγινε μειωσε κατα πολυ την αξια του powerbuy(υπο ουδενι του Κωστα-Indiana Jones), κ για μενα προσωπικα εξαφανισε καθε υποληψη της εταιριας αυτης.
P.S. 27 ευρω,ζητησα 2 φορες τηλεφωνικα,παραδση απο Δευτερα..

με την εχτρα φυσικα θελει και ρωτημα και εκαναν καλη δουλεια στην avart,απλως εγω παραξενευτηκα με την τιμη διοτι ειχα στο μυαλο μου τα 15 ευρο,αντε λεω τωρα με την εχτρα συσκευασια και το Σαββατο να παει 25,απο μερος μου τελος καλο ολα καλα.
Κωστα και παλι μπραβο για το deal και ενα ευχαριστω στην avart για την προσφορα της
στην Γενικη Ταχυδρομικη τι να πω οτι δυστηχως αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλαδα οτι θελει χρεωνει